Gå til innhold

JohnFinstad

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JohnFinstad

  1. Skikkelig kaos med playoff tiebreak når så mange har lik record. :lol:

     

    Både jeg (Vennesla Chargers) og Martin (Land Of The Freeman) er 8-5-0, men siden jeg slo han i week 6 regnet jeg med å være rangert høyere som følge av head to head tiebreak. Men siden jeg tapte mot The Angels from Hell i week 8, som også er 8-5-0, samtidig som Martin slo dem i week 9 så blir rangeringen helt uoversiktlig. Så har vi jo i tillegg Torshov pusher som også er 8-5-0.

     

    Utrolig gøy at vi har fått så jevn liga i år, selv om jeg blir veldig overrasket om noen klarer å slå Jens Kristian sitt lag i finalen.

     

    Ser forresten at vi har en del som har blitt inaktive i ligaen etter hvert som sesongen har gått sin gang, og det ødelegger jo mye ved at det gir de som spiller mot disse lagene senere i sesongen en stor fordel (fortsatt ganske irritert etter å tapt med 0.44 poeng mot Victorious Secret i week 3 :p ). Med tanke på hvor stor interesse det har vært rundt å få plass i ligaen bør dette ikke være et problem, og jeg håper at disse lagene ikke får bli med neste år (Victorious Secret og MythiC Legends). :hrm:

  2. Smått utrolg at du er 8-4 mens Victorious Secret som har flere peong en deg er 4-8. :wee:

     

    Vurderer selv sterkt å kjøre uten TE denne runden. Har allerede sikret meg playoffs, og føler ikke det er verdt å droppe en av Cobb, Hopkins eller Jordan Matthews for å plukke opp en middelmådig TE i en runde. Planen var egentlig å la Kaep gå, men etter at han fikk 34 poeng forrige runde kan jeg egentlig ikke gi slipp på han heller.

  3. Jeg tviler på at jeg kommer til å nå playoffs i år desverre. Møter først MythiC Legends (7-4), og deretter HighFoltageFootball (9-2), og jeg bør helst vinne begge for å komme blant top 6. Med Romo skadefri, Doug Martin i storform og noen gode matchups her og der bør det være mulig, men det er langt fra sannsynlig.

     

    I tillegg til at fantasy-laget mitt flopper gjør også samtlige av Chargers, Chelsea, det norske landslaget og Start det ekstremt dårlig. Ikke akkurat en godt periode for meg som sports-fan. :no:

     

    Kampoppsettet du har skrevet er forresten helt feil 10theri. :wee:

  4. Skikkelig uheldig med Smith-traden ja. At Dion Lewis, som jeg byttet bort, leverer nok en kjempekamp er i tillegg salt i såret. Må dog regne med noen skader gjennom sesongen, så er langt fra noen krise. Spillere som Leveon Bell og Jamaal Charles er selvfølgelig langt større tap for sine respektive lag, og føler derfor ikke jeg har særlig grunn til å klage. :wee:

×
×
  • Opprett ny...