Gå til innhold

thoro

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thoro

  1. Vurderer denne PC-en fra Komplett, men vil gjerne se synspunkter på maskinen først.

     

    Bruk er først og fremst Wow-spilling, musikk, surfing, og litt film-titting. Har en 20" skjerm fra Dell i dag (1680*1200) som vil brukes. Tenker å doble RAM og harddisk ift standard, dette gir en totalpris på kr 13.709,-.

     

     

    Ps: Ser det ofte kommer kommentarer om at slevbyggingsalternativer er bedre. Det er ikke aktuelt for meg, det er kun ferdigbygde alternativer som gjelder.

  2. Hei,

     

    Jeg trenger nytt skjermkort til min maskin, som stort sett blir brukt til World of Warcraft samt avspilling av video.

     

    Hovedkortet på maskinen er et Asus A7V600-X Hovedkort Socket A DDR, med AMD Athlon XP 2800+ og 512 mb minne.

     

    I utgangspunktet har jeg tenkt å bruke kortet på prosjektor (Optoma H30), men det kan også være aktuelt å bruke det til å kjøre Eizo FlexScan L500 17" LCD-skjerm.

     

    Jeg kan tenke meg å bruke 1500-2800 kroner på nytt kort, sånn cirka.

     

    Jeg er sikker på at dere har gode forslag til meg?

     

     

    mvh Thor

  3. Jeg lurer også sterkt på dette tastaturet. Min hovedgrunn er imidlertid Bluetooth. Jeg ønsker nemlig å sette maskinen i rommet ved siden av for helt å unngå støy, og da fungerer ikke RF overføring til mus/tastatur.

     

    Helt trådløst blir det ikke, da jeg må strekke skjermkabel. Men en ledning er bedre enn 3...

     

    Det som gjør at jeg avventer er at jeg ser på en del forum, særlig amerikanske, mange som rapporterer driftsproblemer. Dette gjelder særlig ved SP2. Er det noen som har erfaringer med dette i Norge?

     

     

     

    ps Jonas: skrivefeilen Anubis viste til er nok "form Iceland" mens du vel mener "from Iceland". Ikke grunn til å bli sensitiv på religiøs basis altså :)

     

     

    Edit: tyrkleif

  4. Hei!

     

    Kan noen si meg hvor lang avstand man kan overføre over på USB 2.0? Utgangspunket for spørsmålet er at jeg lurer på å kjøpe denne Hyundai-skjermen som har USB-uttak. Tanken er da å sette skjermen langt fra PC-en for å unngå støy, og ta ut mus/tastatur/lyd fra USB-uttaktet på skjermen.

     

    Vil det funke, og evt over hvor lang avstand?

     

    mvh Thor

  5. Tror det er noe slkt det heter... (?)

     

    Tenkte å plassere PC'en på et hjemmekontor, men ha skjerm, mus, tastatur og lyd i et annet rom (ca 10 meter kabelbehov). Jeg ser fx komplett.no har kvm-ekstender som ser ut til å være passende for dette formålet, men den inkluderer jo ikke lyd. Noen som har gode forslag til dette?

     

    mvh Thor

  6. Jeg er ikke sikker på om dette er rett sted, men prøver likevel..

     

    Jeg har kjøpt en PalmButler, som bl.a. kobler PCen mot TVen. PalmButler benytter seriellporten på PCen, og det er her jeg får problemer: Den oppnår nemlig ikke kontakt med seriellporten. Jeg har to porter COM1 og COM2, og har prøvd å bruke begge uten at det hjelper. PalmButler-programmet søker automatisk på begge portene, men finner ingenting.

     

    Jeg har vært på enhetsbehandling, men der ser det ikke ut til å være noen problemer - i hvert fall oppgir systemet mitt at det ikke er problemer med noen av portene.

     

    Det eneste tipset PalmButlers FAQ gir meg er å deinstallere evt drivere jeg tidligere har hatt tilknyttet seriellportene. Jeg er imidlertid temmelig sikker på at jeg aldri har hatt det. I tillegg vet jeg ikke hvordan jeg i tilfelle skal finne ut hvilke drivere dette kan være.

     

    Er det noen her som kan hjelpe meg med dette?

     

    Maskinen min er en Evercom 1,2 GHz.

     

    mvh Thor

×
×
  • Opprett ny...