Gå til innhold

svelemann

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svelemann

  1. Hei jeg har gått til innkjøp av en Samsung galaxy tab 10.1. Fikk den igår og alt fungerte fint.

     

    Men idag fungerer ikke wifi som det skal,den kobler seg opp til mitt trådløse nettverk og forblir tilkoblet,men jeg kommer meg ikke på nett! 3G fungerer fint!

     

    Noen som har vert borti liggnende og kan hjelpe meg ?

     

     

    Du kan prøve å endre trådløs kanal i ruteren din. Har en mobil som ikke takler de laveste kanalene (1-6). Bruker kanal 13 med stor suksess... Gjør et søk med et program som heter inSSIDer først, så finner du en kanal som ikke halve nabolaget okkuperer.

    Hvis du ikke orker dette, kan du forsøke å slå ruteren av/på. Det er mulig den da vil sende på en annen kanal hvor du kanskje får det til å virke.

  2. Tvilling fra telenor på en tab uten talemulighet gjør at innkommende samt blir avvist av taben. På mobilen vil det ringe ca 1 gang før det kommer opp ubesvart anrop.

     

    Feil, slik er det ikke på min Tab, da jeg bruker tvilling abb. på den.

    Jeg har bedrift abonnement på min telefon og Tab.

    Men mulig mitt tvilling abb. er kun for data trafikk, da sim kortet ble brukt på en PDA tidligere for ordre behandling etc. Men jeg kunne ringe fra PDA'en også når den var i bruk.

     

    Okai, men iflg div info på nett skal det ikke virke så bra: http://www.uio.no/tjenester/it/maskin/mobil/aktuelt/2011/nettbrett-tvillingsim.html

     

    Bedriftabo kan visst iflg iflg telenor leveres med tre stk sim per abo: Vanlig sim, tvilling og datakort.

  3. Hvilken abo har dere til Tab'en deres? Utgangspunktet bruker skal jeg bruke tabben på vei/hjem fra jobb +++, Hjemme har jeg Wifi så det er ikke noe problem. Jeg vil helst unngå å bruke mobilen som router.

     

    Any tips?

     

     

    Bruker mobilt bredbånd 99 fra telenor på min 10.1. 1 gb inkludert hver mnd. Bruker du mer får du redusert hastighet ut mnd. Ingen ekstrakostnad. Tvilling fra telenor på en tab uten talemulighet gjør at innkommende samt blir avvist av taben. På mobilen vil det ringe ca 1 gang før det kommer opp ubesvart anrop. Anbefaler frittstående dataabo med eget sim heller, slik som mobilt bredbånd 99.

×
×
  • Opprett ny...