Gå til innhold

Kjell_OVE

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell_OVE

  1. mulig litt OT:Er det er minus hvis en dings med en 7,7" skjerm er litt for stor for lomma? :hmm: Kanskje buksa heller burde få minus for litt for små lommer..
    Tenkte på det jeg også. Det er egentlig en helt merkelig problemstilling da Samsung har lansert .f.eks Note. Om denne hadde fått plass i lomma måtte skjermen vært mindre og da hadde den fått "- litt liten skjerm" + Plass i lomma"Dere må differensiere testene bedre på dette. Jeg kjenner ingen sentralt i Samsung, men jeg er ganske sikker på at det ikke er meningen at denne skal passe "i lomma"

     

    Note passer veldig fint i lommen den, noe jeg trur alle NOte-eiere vil være enig i... -.- Hvis ikke er det bare du som har små lommer ;):p

  2. Kan gjerne anbefale Galaxy Note til deg ;) Trur det er den beste mobilen på markedet i dag, noe som sier litt :D Hviss du er usikker på skjermen, kan jeg si at jeg var det samme ;) Men så bestillte jeg den og håpet på at skjermen ville passe både for lommer og hender. Kan si det slik at størelsen blir du fort vant til, men du kjenner den rusker litt i lommen også av og til :p Allt det andre på telefonen er også supert :D kamera, nettsurfing, spilling og ikke minst s memo går som en lek ;)

     

    Så løp på kjøp ;):tease:

     

    Men ønsker du deg noe annert kan jeg anbefale:

    - galaxy s2

    - galaxy nexus

    - motorola razr

     

     

    Det var også nettopp MWC i barcelona der det dukket opp mye stiligt du kann vente i salg i mars-april-mai ;)

     

    - sony xperia s

    - Lg optimus 4x

    - HUawei Acsend 4...

    - HTC one S

     

    Lykke til ;)

  3. Jeg kan ingenting om kamera, har alltids trodd at megapiksler avgjorde bildekvaliteten men ser noen plasser at folk mener optikken er veldig viktig.

    Uansett, ser at noen tester mener at nye Sony Xperia P er ganske rask tross kun 1 GHz x 2, vet ikke om jeg tør satse på den siden Android vil jo ha en større del av klokkefrekvns-kaka enn iOS og WP. Samme med 4S, den har bare 2 x 1 GHz (egentlig 800 MHz), men den er fortsatt veldig rask.

     

    Litt av grunnen for iOs (iPhone 4s) er så rask, er på grunn av OSet. Det er laget til faste mobiler samenliknet mot android som går på alle. iOs er også et OS som ikke krever så mye for å bli kjørt smooth også (akkurat som WP7, som kjører helt smooth på telefoner langt nedover på 3-400 Mhz ;) ) :D

  4. Per dags dato finnes det vel ikke noe råere enn Galaxy Note. Fetest skjerm, og kjappest prosessor.

     

    Tåler du å vente litt har du jo feks Xperia S, One X, og Optimus 4X som er like gode som/overgår Galaxy Note'n.

     

    :)

     

    Må du ikke glemme den nye Quad-cor'en til Huawei.

     

    Har Galaxy Note kjappeste prossesor ? Såvidt jeg vet har Sensation XE 2 x 1,5 GHz mens Note har 2 x 1,4 GHz, samme med den nye P1S til huawei, raskere prossesor en Note men den har vel ikke kommet i butikk enda. Feteste skjerm kan hende, Nexus har skarpere skjerm, vet ikke om de kanskje har samme skjermtype også. Mener du at det er fetest med så stor skjerm ?

     

    Hunterra :)

     

    Ja, det er sant att htc Sxe har raskere prosessor, men er en annen type. Det blir i allfall sagt at Samsung har den raskeste og beste prosessoren ;). Leste det en plass :D

     

    Har selv Galaxy Note og er storfornøyd... Får ikke bere telefoner i dag ;) Prosessor, skjerm, pennen og kameraet er UTROLIG! :w00t::thumbup::tease:

  5. Hva med Samsung Galaxy Note? 5,3 tommer skjerm med super amoled hd (fantastisk skjerm). HAr også meget god medfølgende kalender (s planner) i tillegg til S memo (stilig notat app). Penn medfølger, og er utenom meget rask og takler det meste. Fantatsisk batteri og netteser ;) + 1,4 med android 2,3, får 4.0 snart :D

  6. Uenig med han over. OPtimus 2x er alt i alt en fantastisk telefon! Greit nok at brukerstøtten fra LG har vært dårlig, men kjøper du 2xen nå vil du ha både gingerbread og sannsynligvis kommer 4.0 til den også! Men skal si meg enig med det om zte.. Zte valgte jeg å ikke ta med på grunn av mindre kvalitet. Kjenner flere som har htcene og må si jeg liker dem meget godt, så disse er gode forhold til pris ;)

  7. Her er det ingen tvil at kineseren slår ut alle, og ikke vær redd for merket ;) blIR MER OG MER KJENT MED TIDEN SOM KOMMER. Sorry for caps lock ;)

     

    Hviss du uansett må ha noe kjent til rundt 2500 ville jeg anbefalt Htc Wildfire S, Sony ericsson xperia neo/arc og samsung galaxy s (plus).

     

    Ønsker du noe som slår ut alle dem til 2800 går du for en lg optimus 2x! LG har i den siste tiden vært dårlig med support og software. Men etter litt (exstremt mye) kritikk tur jeg de vill gjøre hva som helst for å få det gode gammle ryktet sitt tilbake ;)

×
×
  • Opprett ny...