Gå til innhold

awold

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av awold

  1. Glimrende at de for alvor tar opp konkurransen med Google. Google trenger virkelig konkurranse før de blir alt for store og kontrollerer hele Internett.

    8660043[/snapback]

     

    Nå er ikke google i nærheten av å kontrollere internett. Hvis du er bekymret over at noen skal kontrollere internett burde du heller bekymre deg over Cisco. Uten Cisco hadde det ikke vært noe nett.

  2. Ikke overrasket, tror det er bedre å legge på 500,- og få en Xbox 360 Premium som gjør samme nytten og mer.

    8626343[/snapback]

     

    Hvis du vil ha en bråkete maskin uten hdmi og uten mulighet til å innstallere codecs som divx/xvid så er det sikkert det ja.

     

    Så egentlig kan denne greia gjøre akkurat det samme som min modda xbox har kunnet i noen år nå? (bortsett fra opptak da). Og i tillegg er man låst til iTunes.

    8631552[/snapback]

     

    Xbox med XBMC har mange flere muligheter. I likhet med XBOX kan ikke AppleTV ta opp fra TV. Det er ikke noe tvkort. Og den må nesten moddes litt for å bli fet, akkurat som Xboxen.

     

    AppleTV er mindre og er veldig stillegående. Den er litt raskere enn XBOX, og greier 720p x264 (ca 50% cpu belastning), samt har hdmi utgang. Du ser kanskje ikke forskjell i billedkvaliteten hvis du bruker HD-adaptenen til xbox som gir deg 720p. Men HDMI/DVI gir deg muligheten til å bruke en DVI switcher slik at du kan koble inn pc og ps3 selv om skjermen ikke har så mange innganger.

  3. HA HA! Dette må være årets kommentar! Å det værste er at jeg tror du mener det også!  :!:

    8616637[/snapback]

    Så du mener flere hundre tusen betatestere ikke er en grundig test av systemet?

     

    Typisk eksempel på ustrukturert testing uten klare mål. Det er slik man holder på når man skal lage billige produkter til forbrukere. Det har ikke noe med en grundig test av systemet. En stor del av de 'flere hundre tusen' betatesterne du nevner har neppe kompetanse eller innsikt til å foreta noe grundig test utover å trykke "submit bug report" i BugBuddy'en som kommer opp.

  4. Det stemmer Vikers88. Har poengtert dette tidligere også.. MacBook: Hverken firefox eller safari vil vise film. Ubuntu: Firefox vil ikke vise film. Godt å se at jeg ikke er den eneste som har problemer med filmklippene som gamer.no legger ut :)

    8603605[/snapback]

     

    Er det faktisk film der? Jeg trodde det bare var bilde og at filmen kommer senere. Det står jo "work in progress".

  5. Problemet med lånetelefon er at de nesten aldri har noen inne, og man kan ikke vente at mobilbutikken åpner opp en ny mobil for å låne ut. I tillegg er det jo stress å lære seg ett nytt menysystem hvis lånetelefon er å få tak i, men har annen software.

     

    Eneste løsningen jeg har funnet som passer meg er å kjøpe ny mobil når det skjer noe galt med den jeg bruker, og så selge den ødelagte når jeg får den tilbake fra rep. Synes jo egentlig at det drøyt at jeg som kunde skal ta alle konsekvensene av at produktet svikter. Men slik er det visst..

  6. Det er jo ikke mange som bruker Linux/Mac'os'es. Så hvorfor skal virusmakerne bry seg? Virusmakerne er sikkert Linuxfrelste og Mac frelste. De ødelegger for windows... Og Windows blir bare sikkrere og sikrere.

     

    1. Lær deg å skrive feilfritt eller les gjennom før du poster.

    2. At de som lager virus er linux- og macfrelste, er en påstand som er tatt ut av luften. Har du kilder på dette?

    3. Virus for windows ødelegger for ALLE fordi virus ofte sender spam som alle mottar.

    4. At Windows blir sikrere og sikrere er nærmest tøv. Sikkerhet i forhold til hva? Det blir åpenbart ikke sikrere med tanke på virus, fordi det fremdeles er et stort problem.

×
×
  • Opprett ny...