Gå til innhold

mortenbr

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mortenbr

  1. Du er helt safe. Ryggmargsprøver er det ikke snakk i at de utfører. Det kan være at de klipper litt av håret ditt eneste:p

     

    Å om du har vært borti det før er det ikke noe stress. Satt i arresten selv på sesjon med en som hadde vært borti litt av alt. Han bare innrømte hele greia, sa han aldri skulle gjøre det igjen, hvor mye han ønska å være der, å vips så kom han inn.

  2. Hei! Håper noen kan hjelpe meg her. Er kanskje ett longshot, men noen av dere har nok spilt endel TD på lan forhåpentligvis:P

     

    Leter etter dette mappet (se vedlagt bilde) Paintskillsa er skikkelig dårlig, men ikke bry dere om det. Man er 2 lag, som begge kan bestå av en eller flere spillere. Nede i høyre hjørnet kan man oppgradere arbeideren sin for bedre tårn, og i det andre huset kunne man oppgradere creepsa man sender ut, slik at de tåler mere. Man sender altså ut creep mot sin motstander. De forskjellige creepene har forskjellige verdier, som man tilskaffer seg både ved å sende ut, og motstander får ved å drepe disse.

     

    Mappet er tegnet etter hukommelse, så kan være noe mangler. Men startplassene er plassert forhåpentligvis der de var, å det er 3 lane's ut fra hver av dem.

     

    TL:DR: hjelp meg finne navnet på mappet!

     

    t8w8qp.jpg

  3. Det er en serie jeg husker fra jeg var liten som jeg ikke klarer å finne igjen. Husker ikke navnet på den, men det var ikke tegneserie. Den gikk på barne-TV en gang på 90-tallet. Det var en gutt som lekte for seg selv i en hage, så fikk han besøk av en jente. De to lekte sammen, før gutten blie med jenta hjem til huset hun bodde i. Huset var stort og rødt, med et slags tårn. Tror faren til jenta var kunstner eller maler. Mener å huske at moren til gutten tror han har forsvunnet, og begynner å lete etter ham. Etter hvert finner hun også fram til det store røde huset, der hun blir kjent med faren til jenta.

     

    Noen som aner hva jeg tenker på?

     

    Jeg bumper denne tråden med god samvittighet, for jeg trenger VIRKELIG å vite hva denne serien heta. Ser den har vært nevnt flere ganger i tråden, men tror ikke noen har klart å svare.

     

    Mener han gutten hadde en kikkert aswell som han dreiv å så i. Man får se at han driver å ser på ett tårn eller noe sånn, som visstnok er dit han skal.

  4. Jeg hadde ikke tolerert måten han holder på. Er jo ganske tydelig at han går bak ryggen din. Ofte kan ett emosjonelt utroskap gjøre mye vondere enn ett fysisk ett der stort sett ingen følelser er involvert.

     

    Greit nok at det ikke er kult at du sjekker facebook-logger, men two wrongs dont make a right. Det er ikke sånn at han kommer bedre ut av det ved at du også gjør noe feil. Ikke la hans eventuelle sinne over dette gi deg medfølelse for han.

     

    Konfronter han og egentlig bare kom deg ut av hele greia.

    • Liker 1
  5. Hehe. Om legen din skulle i det hele tatt vite noe om Salvia så kaaaanskje du klarer å godsnakke han/henne til å gjøre det :p Men det er jo prata i at de skal flytte Salvia over på forbudt-lista pga alle som freaker ut på ekstrakt. Så du får skynde deg^^

     

    Jeg har fått det igjennom tolla hver gang iallefall. Er vel 2 år siden jeg bestilte sist, så kan jo være de har blitt strengere/bedre på å luke ut. Avsender sendte det i vanlig brevformat folda inn i ett A4 ark, kun merka med ett smilefjes^^ good times!

     

    Å igjen, blir det stoppa skjer det ingenting!

  6. Bestill salvia i posten. Om det blir stoppa i tollen så tar de det bare å destruerer det med mindre du kan fremlegge resept. Ingen straffeforfølgelse.

     

    Tviler på du får noen lege til å skrive deg en resept på Salvia. Hva skulle du liksom legge til grunn? Nærmeste jeg har hørt noen komme er pga Bipolar Lidelse.

  7. ny svette lukter ikke.

    det man lukter er ett resultat av bakterier som etter tid danner seg i svetten. disse fjerner du enkelt med såpe når du dusjer. om du har dusjet uten såpe, og bakteriene ikke er vekke, vil det å dekke dette med deodorant ikke ha noe for seg.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...