Gå til innhold

Joddleif

Medlemmer
  • Innlegg

    1 312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joddleif

  1. Sliter med å finne det samme da jeg ønsker å bytte ut min HTC Desire S. Hadde i utgangspunktet følgende krav:

    - Android 4.0 eller bedre

    - HSPA+ (For å kunne brukes på T-Mobile sitt HSPA+-nettverk i USA)

    - 3,7"

     

    Innså forøvrig at en slik telefon var vanskelig å finne. Heller foreløpig mot Samsung Galaxy S3 mini, men ender da opp med en telefon med 4" og kun HSPA.

     

    Måtte tidligere bytte inn en Samsung Galaxy S2 da jeg følte den ble for stor.

  2. Jeg har vært inne på ebookers.no, men det ser ikke ut som at den finner noen billetter, hvis jeg velger "multi destinasjoner" og innreise til Philadelphia og hjemreise fra Seattle.

    Ser at t/r til en destinasjon koster ca 5500kr, blir det samme pris hvis man reise til/fra forskjellige steder?

    Jeg søkte opp Oslo - Seattle // Philadelphia - Oslo på Wideroe.no nå og fant priser på 5300 kr både i november 2010 og mars 2011.

    En slik type billett (open jaw) skal ikke være dyrere enn en vanlig tur/retur (roundtrip).

    Prisen på open-jaw-billetter blir satt sammen av to halvverte tur-retur-billetter.

  3. Holdt nesten på å foreta en bestilling hos travelpartner.no, men stoppet før jeg foretok bestilling/betaling da de la på gebyrer de ikke tidligere hadde nevnt. Har gjort dette før flere ganger hos andre så jeg tenkte ikke mere på det, men så mottok jeg en mail med bestillingsnummer og reservasjonsnummer og link til min billett hos www.checkmytrip.com. Hva i all verden er dette? Har de bestilt billetten før jeg er ferdig med bestillingen?

    Får du opp billettnr hos Checkmytrip? Hvis ikke så kan det jo være at Travelpartner kun har foretatt en reservasjon, og at selve billetteringen først vil skje når du eventuelt fullfører bestillingen.

  4. Har søkt meg frem til et par tilbud som betår av både Continental og SAS. Hvordan er det mulig? Er de ikke i forskjellige allianser slik at man ikke får sendt bagasjen gjennom helt frem til destinasjonen? Og får man bonuspoeng til forskjellige allianser?

    Continental går fra SkyTeam til Star Alliance 27. oktober 2009. Regner med det er det som er årsaken?

  5. Hva trenger jeg egentlig å ha med av info og finnes det noen smarte måter å lagre all info på?

    I teorien trenger du ikke ta med noe. Navnet ditt ligger allerede inni systemet ettersom du reiser på elektronisk billett. Når du kommer til innsjekkingsautomaten er det bare å stappe inn kortet du betalte billetten med og vips så henter den reservasjonen din. Flere flyselskaper tilbyr også en strekkode som du laster ned til mobilen. En meget enkel måte å hente fram reservasjonen på innsjekkingsautomaten.

     

    Anbefaler å skrive ned referansenr, flightnr og flytider på mobilen. Greit å ha det lett tilgjengelig. Jeg gidder aldri å skrive ut boardingpass hjemme ettersom disse tar en hel A4-side. De du får på flyplassen er bare en tredel av et A4-ark.

     

    Når jeg reiser utenlands går jeg til checkmytrip.com og printer ut en reiseplan for reservasjonen. Kan være greit å ha med en papirkopi i håndbagasjen dersom det skulle oppstå noe kluss.

     

    Når det gjelder lagring av info er det praktisk å opprette en mappe i mailboksen din som du kaller for Reise. Her kan du samle all e-post du får fra flyselskap/reisebyrå tilknyttet dine reiser.

  6. Forøvrig må jeg si meg uening i at det er noen immigrasjonsproblemer knyttet til å lande i Philidelphia. Tok oss 10 minutter å komme igjenom passkontrollen, noe som er veldig raskt.

    Jeg synes også at det å mellomlande i USA har fått ufortjent mye negativ oppmerksomhet her på forumet. I sommer bytta jeg fly i Detroit på veg til New York. Brukte kanskje 15 minutt gjennom immigrasjonskontrollen og tollen, noe jeg ville brukt når jeg kom til NY uansett. Og i det jeg kom ut av tollen gikk jeg maks 100 meter før jeg leverte kofferten fra meg og måtte gå gjennom en sikkerhetskontroll uten kø. Kjempebra :)

×
×
  • Opprett ny...