Gå til innhold

MSc

Medlemmer
  • Innlegg

    191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MSc

  1. Prøver å få inn en graf fra Excel til en rapport i Access. Har i utgangspunktet data som skal benyttes til grafen i Acess, men klarer ikke å bruke diagrammodulen i Access til å lage den grafen jeg ønsker meg. Har derfor benyttet VBA til å kopiere data til ett Excel-ark for å tegne grafen der. Så langt så vel, men jeg skulle gjerne fått kopiert denne grafen tilbake til en rapport Access, kan gjerne være som bilde da den ikke skal endres noe etter at den er tilbake.
    Evt. hvis noen kan hjelpe meg å få det til i Access så har jeg følgende data:

     

    Datasett1 (Dette settet tegner kurven med tilhørende usikkerhet):

    X-akse Verdi Usikkerhet

    1353,771 0,011 0,005

    1011,510 0,011 0,008

    844,761 0,002 0,011

    695,563 0,003 0,011

    464,462 -0,018 0,012

    186,553 -0,022 0,009

    69,533 -0,037 0,010

    34,422 0,002 0,007

     

    Datasett 2 (Tegner grenseverdier)

    X-akse nedre grense øvre grense

    3 -0,050 0,050

    1355 -0,100 0,100

     

    Dette skal gi en graf tilsvarende den under, den grønne linjen er Verdi fra datasett1, de svarte vertikale linjene er Usikkerhet. De røde linjene er fra Datasett2.

    post-25897-0-97847000-1388756961_thumb.jpg

    Håper noen har noen gode svar på enten den ene eller andre (eller begge ) muligheten(e). På forhånd takk.

  2. Problemet er som følger:

    Har en tabell som bl.a. inneholder "Produkt", hvert av disse produktene inneholder en eller flere "innganger". (sterkt forenklet eksempel:

    Produkt Inngang

    A 1

    A 2

    B 1

    B 2

    B 3

    Bruker en SQL spørring i VBA for å hente inn alle Produkt og inngang (+ diverse andre felt) for å gjøre noen beregninger. Det jeg ønsker er å finne maksverdien i feltet inngang når jeg her hentet ett produkt. Henter data i VBA med denne setningen:

    Set rst.OpenRecordset (SELECT * FROM tabell WHERE Produkt = A;)

     

    Men hvordan kan jeg da finne maksverdi for felt "Inngang"

  3. Jeg bruker en Lowepro Fastpack350 som har plass til hos med normalt stor telezoom, 4 rom til objektiver/blits etc. Eget rom til Laptop inn mot ryggen, og et rom over kamerarommet til litt småstæsj (ladere, genser...). Har et godt bæresystem, kamera kan taes ut uten å ta sekken av ryggen (hengende på venstre skulder) og en klaff du kan spenne overglidelåsene til kamerarommet som en tyverisikring. De eneste ulempene jeg har funnet med denne sekken er at den ikke har regntrekk eller stativfeste. Denn er litt tykkere en de foreskrevne 20 cm. men har aldri hatt problemer med å den med meg som håndbaggasje.

  4. Noen som har noen andre gode tilsvarende tjenester? Har brukt Jotta i noen år, men har fått problemer med å få klienten til å virke. Jeg får ikke lagt noen mapper inn for opplasting, har forsøkt å få hjelp via Jotta sin support med forslag om å reinnstallere Jotta. Det var ingen bedring, så siden jeg ikke vil betale for en tjeneste som ikke virker så har da Jotta stengt tilgang til mine filer. Siste jeg hørte fra Jotta ang. saken min var 10. april (forslag om reinstallasjon) jeg har svart på den med at det ikke hjalp samt purret på løsning 2 ganger uten svar så jeg skjønner at jeg må se meg om etter en annen løsning.

  5. Så vidt jeg vet så er OEM versjoner akurat det samme som "åpen" versjon, men det selges uten fancy forpakning, og skal kun selges sammen med hardware som utgjør en vesentlig det av datamaskinen. Jeg kjøpte OEM Win 7 sammen med ett hovedkort, på pakken står det:

     

    OEM-systembyggerpakke

    Bare beregnet for systembyggere

    http://www.microsoft.com/oem/

     

     

    Hvis du åpner denne pakken:

    -Hver enkelt programvare kan bare distribueres sammen med et ferdig datamaskinsystem.

    -Hvis programvarelisensen er for et skrivebordsoperativsystem eller et program, må dette operativsystemet eller progeammet også forhåndinstalleres på harddisken til det ferdige datamaskinsystemet ved bruk av OEM Preinstallation Kit (OPK)

    -Dette kravet for forhåndsinstallasjon gjelder ikke serverprogramvare.

    -Hvis du vil ha informasjon om bruk av OPK og hvordan du anskaffer OPK, kan du se http://www.microsoft...m/sblicense/OPK

    -Sytembyggeren som installerer programvaren, har ansvaret for å tilby sluttbrukerstøtte.

    Du kan bare levere denne pakken eller innholdet i den i distriktet som er definert på http://www.microsoft...ense/territory/

     

     

    Så med andre ord, får du kjøpt det er det ikke noe forskjell fra "vanlig" versjon det eneste er at du ikke kan "kreve" å få support fra Microsoft.

  6. Håper det er noen her som kan hjelpe meg.

     

    Har en PC som jeg ikke kommer på nett via Internet Explorer. Prøver f.eks. www.vg.no så får jeg beskjed om nettverksproblemer, dette kunne vært riktig hadde det ikke vært for at jeg kan pinge www.vg.no og også lese www.vg.no ved hjelp av Firefox.  Har forsøkt å sette sikkerhet på IE helt ned og skrudd av brannmur men fremdeles så går det ikke.  Hadde det bare vært IE så hadde det ikke bekymret meg, men antivirus oppdateringer bruker tydeligvis samme settingene som IE så jeg får heller ikke oppdateringer der.

     

     

×
×
  • Opprett ny...