Gå til innhold

evenlk95

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av evenlk95

  1. Dette spiller er jo ikke no annet enn en "dodgeroll simulator"!

    Fantastisk kampsystem, sier du?

    Alle kampene er jo helt like når det kommer til fremgangsmåte: rull, rull, rull, rull og så må vi rulle enda litt mer, til vi klarer å komme bak fienden og slå ham i ryggen. Så gjenta vi til fienden er død.

     

    Finnes ikke noe fantastisk med et kampsystem som er så mye basert på timing og gjenta det samme for hver eneste mob man møter gjennom hele spillet.

    Denne spillserien får altfor mye kred en den fortjener.

     

    det er jo en måte å gjøre det på. man kan jo gå tanky set-up med bra skjold også. hvor du ikke ruller unna som det virker som du ikke er noe fan av...+ skal være enig at de ikke gjør kampsystemet noe særlig bedre enn i andre spill i lik sjanger , men de gjør det heller ikke noe dårligere. ser ikke hvordan de kunne gjort det annerledes uten at vi hadde mistes souls følelsen for å være helt ærlig

  2. vil påstå 6/10 er i laveste laget. greit nok at det ikke er stor variasjon i oppdrag og aktiviteter, men gjør opp for det med morsomme og episke kamper i en fortryllende vakker og stor verden. god variasjon i fiender gjør at jeg ikke går lei av kampene med det første + at du kan ta kampene både til fots og i skells gjør det bare enda bedre. i tillegg så er musikken i spillet i ytterste kvalitet og gjør at det å springe/kjøre/flyge gjennom områdene mye mer interessant og gir de en god atmosfære. skal si spillet ikke er perfekt, men dette er ett stort skritt i riktig retning for WiiU når det kommer til RPG spill etter egen mening. ville jaffal gidd det ett 8/10 hvor de 2 siste karakterene går bort pga mangel i varierende oppdrag og mangel på info om hvordan noen ting fungerer i spilleverdenen:) kan vel si noen figurer kunne vært litt mer interessante også , hehe

    • Liker 2
  3.  

     

    Jeg er ingen MOBA-spiller, men det vil nok endre seg med utgivelsen av Heroes of the Storm. Blizzards mantra, «lett å lære, vanskelig å mestre» gjelder i aller høyeste grad for dette spillet.

    Hvorfor det egentlig? MOBA-spill er jo i utgangspunktet lattelig enkle å lære, så neste linja gir jo absolutt ingen mening. Hvor lette skal spill egentlig være å lære i dag? Overskriften "Heroes of the Storm kan bli nybegynnerens inngangsbillett til MOBA-sjangeren." er helt merkelig.

     

    Synes det er rart og villedende å mystifisere en hel sjanger for folk som ikke har spilt et MOBA-spill og på en måte avskrive de som for vanskelige for vanlige folk, med mindre artikkelen er myntet på små barn.

    For eksempel League of Legends er langt fra et enkelt spill for en nybegynner. Det hadde du også forstått om du hadde prøvd det uten noen forkunnskaper.

    du kan jo ikke kalle det vanskelig for en nybegynner. du spiller jo for det meste mot folk som er på ditt nivå og konseptet i et moba spill er jo veldig enkelt. er ikke noe avansert med å forstå at du skal ødelegge motstanderens base og ta objectives. Synes egentlig begrepet lett å lære men vanskelig å mestre passer veldig bra for Moba sjangeren generelt. :) LoL trenger heller ikke være så vanskelig for en nybegynner. alt er avhengig av hvor fort du lærer ..

  4. høres kanskje pirkete eller dumt ut, men ett av få grunner til at jeg ikke spiller det er fordi jeg synes spillet er ganske slow phased og at du ikke får nytt gear/våpen etc utenom fra quest,lage selv eller fra dungeons. stor del av gleden for meg med mmo spill er jo det å få loot. du får liksom ikke den gleden over å snuble over det kule våpenet eller annet gear mens du er ute å farmer quester , hva du nå enn måtte gjøre.. det er nok til at jeg ikke spiller det hvertfall

    • Liker 2
  5. Så, første gang jeg ser og leser om Bayonetta. Etter å ha sett traileren sitter jeg igjen som et spørsmålstegn. Hva er det egentlig som skjer i traileren? Ser bare et hav av farger, bevegelse og lys.
    Ser bare noe uoversiktelig tull her jeg :/
    Det finnes bare én type mennesker som sier slikt: dem som ikke har spilt Bayonetta:)..bare spill det. Du kan takke meg senere.

     

    yepp Bayonetta var en sann fryd å spille. bare litt dumt at det kun er for WiiU. siden jeg ikke har en :(

  6. Kjedelig og feigt hvis setningen i bildet skal være representativt for hva som får spillere utestengt. Hvis folk ikke tåler litt "kontroversielle brukernavn, rasistiske og kvinnefiendtlige ytringer og dårlig oppførsel." er de for svake og ynkelige for livet; internettet er som sådan ikke et blivende sted for dem.tl;dr: Weaklings GTFO.

     

    så du synes det er greit å være rasistisk og å oppføre seg dårlig mot andre ? håper en svær mørkhuding kommer slår deg rett ned og lærer deg litt folkeskikk! så kanskje du får respekt for fargede også

     

  7. Enda ett søplespill i mmorpg-sjangeren. *Gjesp*
    Ehm, enten har du dømt det ut i fra at det er et nytt mmorpg spill uten å ha prøvd det, ellers så har du faktisk prøvd det men ikke er en fan av nye ting.
    Eller så synes han det bare var søppel. Har endel timer selv i Tera og det vil nok trekke det korte strået i lengden tror jeg.
    har jeg også. kan si at starting zonen der var noe dr!tt ,men bortsett fra det så er det et ganske bra spill ps: kan være trygt i lengden ja, om du spiller alene, men med venner er det bare morro ;)

     

    drygt* :p

  8. Enda ett søplespill i mmorpg-sjangeren. *Gjesp*
    Ehm, enten har du dømt det ut i fra at det er et nytt mmorpg spill uten å ha prøvd det, ellers så har du faktisk prøvd det men ikke er en fan av nye ting.
    Eller så synes han det bare var søppel. Har endel timer selv i Tera og det vil nok trekke det korte strået i lengden tror jeg.

     

    har jeg også. kan si at starting zonen der var noe dr!tt ,men bortsett fra det så er det et ganske bra spill ps: kan være trygt i lengden ja, om du spiller alene, men med venner er det bare morro ;)

  9. Lurt å satse på action ? Jeg rett ut hater at de skal begynne å ødelegge Resident Evil sitt navn og rykte med å begynne å lage 3rd person shooter slik som operation raccooncity nå. jeg vil at de skal fortsette å lage spillene slik som de var før som resident evil : zero . vil heller at de skal slutte å lage RE spill enn at de skal lage RE spill som operation raccoon city som etter min mening ødelegger resident evil serien.

  10. Hadde en episode der jeg lånte bort min gameboy advance til en som jeg var på ferie med og spillet mitt med den, Final fantasy 4 elns. Jeg hadde brukt laaaaaang tid på å komme meg så langt jeg hadde kommet , og jeg tror jeg var veldig nærme slutten. Uansett , da jeg fikk den tilbake gledet jeg meg til å spille det selv igjen. Men neida, var min spillefil der ? NIKS. Jeg ble så pissed off at jeg nesten fikk løst å stappe GBAen og spillet langt ned i halsen på han, men det gjorde jeg selfølgelig ikke, han sa unskyld og jeg sa det gjør ingenting, men inni meg hold jeg på å fløyg i taket. Siden har jeg trist nok ikke spilt det :( dette er et par år siden. Den dag i dag har jeg lært å ikke låne bort noe uten at jeg selv er der å ser at alt går som det skal ;)

  11. Vi har noe som heter PEGI som regulerer dette. MW-spillene er 18+ av en grunn. OM FORELDRE HADDE FULGT DETTE HADDE IKKE DETTE VÆRT ET PROBLEM. Problemet idag er at foreldre ikke evner å forstå dette. Lar de 12-åringene sine se 18-års filmer? Nei, men spill er greit.I Finland er det faktisk forbudt ved lov å selge PEGI 18+ til noen under 18. Det må vi få til her også.Det er foreldrene sitt ansvar å følge med på hva barna dere spiller og de kan si nei, hvertfall ved 18+ spill da det ALLTID er en grunn til at det 18+.Dette provoserer meg som f***

     

    Har bare en ting å si til de som mener at spill har skylda for evt drap og massemord.. GTFO. Spill er ikke grunnen til at folk begår skolemassakre osv. Jeg sier ikke jeg vet hva grunnen er heller , men har selv en oppfatning av at de hvertfall må være mentalt syk eller extremister fra en eller annen religion. En ting er sikkert og det er at spill har ikke skyld for noe slikt. Jeg har det helt fint og har spilt 18 grense spill sikkert siden jeg var rundt en 10-11 år , trolig yngre og . så fullt av 18grense filmer (eller filmer man vanligvis ikke viser til en 10åring) som f.eks ghost ship og save private ryan . som var helt konge da og er fortsatt :)

×
×
  • Opprett ny...