Gå til innhold

yabadaba

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yabadaba

  1. Fikk tilbake min Xbox One X fra reparasjon den 18.januar.

    Nå er akkurat samme feil tilbake. Boksen booter ikke og det høres ut som at disken starter og stopper flere ganger på rad.

    Akkurat som en defekt disk høres ut. Virker som at de ikke byttet disken sist, men bare reinstallerte OS.

    Er problemet at når du skrur den på, så kommer det ikke noe video ut, også kommer det en sånn klikkelyd hele tiden som er disken ?

    Skjedde med meg i helgen. Fikk byttet den inn i ny Xbox One X igår.

  2. Får prøve det ut gratis nå hvis man er med i Insider Alpha ring, ikke så mange spennende titler foreløpig, kun 21 spill, og 16 av de er gamle 360 spill. 

     

    Kun disse Xbox One spillene :

     

    • Defense Grid 2
    • Gears of War: Ultimate Edition
    • Halo: Spartan Assault
    • Max: The Curse of Brotherhood
    • Sunset Overdrive

    Men nå skal de jo ha 100 titler ved lansering da  :)

  3. Hei!

    Har sluttet å spille konsoll og sparer nå til ny PC, må derfor selge min ganske nye xbox one.

    Har en kontroll, Just Cause 2 og 3, GTA V, FIFA 15, FIFA 16, FORZA 5, Tomb Raider Definitive Edition, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. 

    Og masse gold gratis spill som Thief, Worms Battlegrounds, World of Tanks, Idarb.

    Og ett Tritton headset som kan brukes både til PC og Xbox one.

    Er det noen som har peiling på hva jeg kan få for dette?

     

    Tusen takk for svar!

     

    Alle digitale spill inkludert de du har fått gjennom Games with Gold er digitale spill som er knyttet til din gamertag og ikke Xbox, så de vil bli verdiløse hvis du selger den dessverre. Derfor burde du kun selge Xboxen sammen med de spillene du har på disc.

  4. Jeg installerte 4.2.2 oppdateringa over PC Companion igår, man må bare roote den, så man får endra en 4 sifra kode så PC Companion tror den er kjøpt i et annet land, og vips så dukker den oppdateringa opp, tok meg 5 min :)

     

    BankID på mobil fungerer utmerket med 4.2.2

    Jeg orka ikke å vente på 4.2.2 da vi ligger 2 oppdateringer etter i Norge

  5. Noen som har fått problemer med batteriet eller tlf som vet hvem av de kan være ?

     

    Jeg får IKKE rebootet tlf om ikke ladern er koblet i fordi den tror at den alltid blir ladet, om jeg prøver å reboote uten lader så får jeg opp en error som viser et bilde av en temperaturmåler som er høyt noe som er feil, og jeg får heller ikke slått den av da den velger å reboote seg sjæl asap. Noen som har hørt noe om dette ? Vet ikke om jeg skal bestille batteri eller sende inn tlf back to chess.

     

    Jeg har hatt det problemet et par ganger. Første gang så gikk det over etter ca 4 dager.

    2. gangen så ble i tilleg bilmodus aktivert hele tiden. Etter mange timers forargelse og søking på forum kom jeg over en løsning som funket for meg :)

    Skru av tlf, ta ut batteri og finn fram litt bomull, fukt den litt, ikke mye! og rens litt rundt inni USB kontakten på telefon så du får fjernet all dritt. Jeg brukte også litt papir.

    Når du er ferdig venter du en stund så den er 100% tørr. Funket utmerket for meg, problemet ble borte med en gang :)

  6. Er det flere enn meg som har reagert på og irritert seg over at det virker som om noen apps og spill på Android Market som ser ut som om de blir oversatt av Google Translator? Og de har helt latterlige navn og beskrivelser, som vegg papir, Flaske Shoot, og ikke minst Mole-ronket :

    En morsom muldvarp ronket spill for barn! Beat de tøffe muldvarpene og unngå å angripe de søte seg. Jo flere tøffe føflekker du treffer, jo mer liv du får. Ha det gøy! : D # Funksjoner:-God Musikken & Pics-Easy nok for kids-Med berøringsskjerm # Nøkkelord:-Cute spill! -Kult spill! -Morsomt spill! -Flott spill for barn!
    :p
  7. Jeg har hatt det problemet med usb tilkoblinga (dvs at den tror den lader,tror den er koblet til pc enkelte gange og bilmodus går bananas)

    Første gangen så gikk det over av seg selv etter et par dager, og andre gangen så leste jeg på xda at man kan skru av batteriet, ta det ut, og finne en fuktet bomullsbit, ikke våt, og rense usb kontakten på telefonen. Den funket som bare det ;) Bare vent litt, sett i batteriet igjen og den er god som gull igjen ;)

×
×
  • Opprett ny...