Gå til innhold

Pappaperm

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pappaperm

  1. Eksempel:

     

    Jeg arbeider 08:00 - 21:00 med ubetalt matpause på 60 minutter. (13 timer med ubetalt pause 1 time) Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

     

    Spørsmålet mitt er da som følger:

     

    Har jeg rett når jeg da sier at min arbeidstid denne uken er på 48 timer (som teller med hvis jeg for.eksempel skal ha 213 timer på 6 uker)

     

    Mens min ALMINNELIG ARBEIDSTID denne uken er på 52 timer? (som avgjør maks arbeidstid pr uke?)

  2. Hei.

    Håper noen kan hjelpe meg med følgende problem:

     

    SE VEDLEGG! post-258559-0-59996900-1380466572_thumb.png

     

    Jeg har prøvd HVIS-komandoer mest, og nesten fått det til hver gang, men så funker det ikke innenfor visse tider. mulig det er noe jeg gjør feil.

     

    Jeg er altså ikke ute etter en formel for hver av eksemplene, men en formel som automatisk regner alle tider i døgnet, innenfor alle tider i døgnet. over 1 døgnskille (tenk deg en skiftplan)

     

    Alle mine tider står i 00:00-format om det har noe og si.

  3. Og det med stemminegleien Anonym (2)

    Mine "høye" og "lave" perioder om dagene har liksom blitt en del av den personen jeg er... Det er liksom meg og være litt "høy" klokka 7 om morran for så og bare være slapp rett etterpå.. sånn ca 1-2 dager om dagen..

    Det er slik folk kjenner meg :) og det er nå borte mer eller mindre og sjappheten er borte... hmmmmmmmmmm..... nei god vakt til meg selv! :)

  4. Jeg går på dem mot tankekjør i hodet, etter en lang periode med hendelser som har gått innpå meg psykisk...

     

    Aakkurat som enkleste vei var og sette meg på medisiner, for legen sa ordrett: "samtaleterapi tar for lang tid" (har tidlgere hatt god erfaring med samtaøeterapi, fra 13 års alderen til 22 års alderen ... er nå 25år)

    medisner altså lykkepiller har jeg ikke en så goderfaring med (begynte forøvrig på "lykkepillen" cipramil som 13 åring)

     

    Aktiv sykemelding finnes jo ikke lenger og legen sa jeg måtte på jobb etter 4 uker sykmeldt... altså jeg har ingen grunn til og ikke være der.. og kunne gjerne vært der hver dag i noen timer.. sikkert gjort noen oppdrag og slikt, og jeg vil jo ikke være sykmeldt for og "skulke" jeg vil jo jobbe... men problemet er jo at jeg ikke følte meg kompetent til og jobbe (jobber i helsevesenet) allikevel måtte jeg rett inn i grunnbemanning med ansvar, og dette resulterte i en ødelagt påske med fysiske smerte (sikkert spent meg) og grusomm slitesomhet.. var helt omtåka og snøvla på slutten av vaktene...

     

    Prøvd nå og bare ta halv dose så får en se om det hjelper ...

     

    Med medisinen får liksom hodet en "ferie" det slaper av og ingen tankekaos.. men gruer meg også for at dette bare legger problemene på vent.. så etter 10 -12 år i psykiatrien og spesialisthelsetjenesten, som resulterte i |full utdanning og fast jobb.. ser det ut som det blir vanskligere og få like god hjelp igjen

     

     

    MINE FØLELSER altså..

     

     

    Unnskyld for uoversikktelig svar.. skal nå på jobb i 7 timer igjen etter fra før av 20 timers uke så litt sliten for øyeblikket...

    Jeg er SÅ glad for at jeg har kollegaer og en sjef som hjelper meg, slik at jeg bare kan sitte og slappe av innemellom, ... for leger er visst ikke til og bli klok på.. føler jeg har mistet tiltroen til legene etter dette (ihvertfall min lege) for etter så mange år som psykiatrisk pasient hos psykologer og slikt, veit jeg somregel hva som hjelper meg for og komme over kneiper som er vasnklige..

     

    Og du anonym... Det med den "frekke" kommentaren er borte,, så kjenner det igjen :)

     

    Post Traumatisk Stess Syndrom og Generalisert angstlidelse er mine plager

  5. Hei

     

    Er det noen som går på disse medisinene?

     

    Hvis ja, ett spm.

     

    Hvordan klarer dere arbeidslivet/dagliglivet?

     

    Går selv på dette, og sliter med sløvhet, ukonsentrert, og "tom" i hodet.

    Det jeg huske før er glemt, og "den sjappe replikken" er borte.

    Ting klarer ikke å feste seg lenger og jeg går rundt i en "zombiboble"

     

    Er det noen som kjenner seg igjen?

     

    Hvordan klarer dere og ha ett ansvar på arbeidet og klare det?

  6. Det gjelder forøvrig kjøretimer så er det kanslje emklere å skjønne, og jeg (etter avtale) betalt timene etterhvert når jeg hadde fått penger, og ingen har nevnt en gang at det plutselig skulle koste 600 fra å med 01.01.2010, og da regningen kom på utestående beløp, var det økt timepris på alle kjøretimene i begynnelsen av 2010, begynte forøvrig i 2009, og det var da je fikk prisliste, samt at je hadde betalt og alt var ok, og førerkortet har je i dag. regningen kom nå i sommer 2011, først der je så at det var ny timepris. :S ja tenkte det samme selv om forbrukerrådet

  7. Har ihvertfall aldri fått noe info om denne prisen på di tjenestene jeg har betalt for, før etter ett halvt år siden mitt kundeforhold opphørte med dette firmaet.. jeg har hele tiden betalt den prisen je har fått opplyst... mulig je skylder rundt 200, men restbeløpet er nesten tilsammen alle disse 100 lappene som er lagt til på di ulike tjenestene...

     

    PRIS PÅ TJENESTE: 500,- dette fikk je opplyst, og dette er også betalt

    PRIS PÅ TJENESTEN PÅ FAKTURAN: 600,- En pris je aldri har hørt om, og det er disse 100-lappa som er tilsammen på fakturan

  8. Betyr dette (under her) med andre ord at foreks. ett firma ikke kan sende inn saken til inkasso før skriftlig varsel om dette er sendt? Fikk en faktura for ca 2 måneder siden jeg ikke betalte fordi det var dette jeg fikk beskjed om å gjøre av en ansatt i bedriften, da regningen ikke var riktig. Det står heller ikke noe om inkassovarsel/purring her. Nå har jeg fått beskjed på telefonen at regningen må betales i løpe av en uke, ellers går den til inkasso. Kan dem gjøre dette?

     

    Kundeforholdet opphørte for nesten ett år siden, og alt er betalt med den prisen jeg til en hver tid har fått opplyst. beløpet på fakturan består av tilsammen 15 100-lapper som er lagt til alle di tjenestene jeg har kjøpt, grunnet ny pris som dem sier, som jeg ALDRI har fått opplyst, men som jeg for første gang så i denne fakturan jeg mottok.

     

     

     

     

     

    Kapittel IV. Nærmere regler om inkassatorens forhold til skyldneren

     

    § 9. Inkassovarsel og betalingsfrist

    Før en inkassator kan sette i verk inkassotiltak, skal fordringshaveren eller inkassatoren

    a) etter kravets forfall ha sendt skyldneren skriftlig varsel på papir om at inkasso vil bli satt i verk, og

    b) i varslet ha gitt skyldneren en betalingsfrist som må ha løpt ut uten at beløpet er betalt.

    Fristen for betaling etter første ledd skal være minst 14 dager regnet fra det tidspunkt da varslet ble sendt. Betalingen skal anses å ha skjedd innen fristen dersom betalingsoppdraget er mottatt av bank innen fristens utløp.

    Endret ved lover 9 jan 1998 nr. 5, 25 juni 1999 nr. 46 (ikr. 1 juli 2000 iflg. res. 25 juni 1999 nr. 702), 21 des 2001 nr. 117 (ikr. 1 jan 2002 iflg. res. 21 des 2001 nr. 1475), 20 des 2002 nr. 106 (ikr. 1 jan 2003 iflg. res. 20 des 2002 nr. 1616).

×
×
  • Opprett ny...