Gå til innhold

Slip

Medlemmer
  • Innlegg

    300
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slip

  1. For å virkelig forbigå WHS og lage en fullkommen mediaserver utfordrer jeg herved linuxfolket til å lage en guide for mediastreaming til PS3/XBOX360 med mulighet for transcoding av musikk (f.eks FLAC) og video HD-materiale on-the-fly. Tilsvarende løsninger finnes i alle fall til Windows i form av f.eks TVersity, jeg kjenner ikke mulighetene i *nix.

    Jeg har vel som sagt allerede gitt deg linker til hvordan man kan både transcode og sende til xbox fra linux v.h.a. VLC. Som jeg vel nevnte er det ikke lock-in til MS på PS3, og ganske riktig så fåes egen ubuntu versjon til PS3, slik at du kan sette opp dual-boot, og få noe virkelig fantasktisk ut av din PS3. Sjekk siden her:

    https://help.ubuntu.com/community/PlayStation_3

    Jeg oppfordrer deg på det sterkeste å teste, det er nå mulig å melde fra om installasjonsproblemer på Gutsy, slik at du kan sikre deg at den fyker rett inn på din i tide til release. Din PS3 kan da gjøre alt det enhver annen datamaskin kan.

     

     

    Til PS3 delen:

    Starter spill fra Ubuntu da, eller må du "ut" ?

    Mulig å bruke mus/tastatur i spill også?

  2. Hei hei! Jeg har ett snedig problem nå om dagen, og siden jeg jobber hele dagen rekker jeg ikke kjøpe det jeg eventuelt trenger.. så jeg må få noen og handle for meg. Hva skal jeg be dem fikse? Her er problemet:

     

    Skjermkort med kun 2 DVI utganger, ingenting annet.

    Pc skjerm

    TV

     

    Poenget er at jeg skal kunne bruke TV'n til film osv.. men jeg har jo bare jalla-utgang på skjermkortet. Dessuten har jeg ikke 2stk skjermkabler (vanlige fra pc til skjerm), så jeg får ikke sjekket om det funker og bruke en DVI-kontakt på kabeln som går i skjermkortet. Det funket IKKE og kun ha tv'n kobla til med DVI-utgang på kortet, men UTEN DVI på inngangen til tv. Da sto det bare "Modus støttes ikke" på skjermen.

     

    Jeg er blank på dette emnet.. så hvis noen har en fiks plan til meg lytter jeg!

     

    (TV'n er helt flonka ny, så den har HDMI, PC, osv.. alt mulig av innganger)

  3. Hei

     

    Pcen som jeg kjøpte for ca. 2 år siden begynner å bli ganske svak, så jeg greier ikke å kjøre de nyeste spillene på noenlude full grafikk som NFS Carbon,

    Så dere må hjelpe meg å finne nye deler til pcen, jeg skal bruke under 3k

    På Wow spiller jeg med full grafikk da har jeg ca 100 i ping men på NFSC så lagger det ganske mye med full grafikk, målet er at jeg kan spille NFSC med noelunde full grafikk

     

    Jeg spiller: World Of Warcraft og NFSC

     

    Info :

     

    Prosessor - Amd Athlon64 2,0 Ghz clokka 2,3

    Skjermkort - Geforce 6600Gt Agp

    Skjerm - 17" Lcd

    Minne - 2 x 512mb

     

     

    Dere må hjelpe meg å finne nye deler til pcen, jeg Skal bruke under 3k

    7573315[/snapback]

     

     

     

     

    Er vel ikke vits og oppdatere noe hvis du kun skal bruke 3000kr. Spar heller litt mer og riv i noe skikkelige greier. Begynn med og oppdater drivere? Har mye dårligere skjermkort enn deg og jeg kjører NFSC så det jomer.. :hmm:

  4. Har en slik Hiper strømforsyning, så den funker som bare det (samme som sto på det andre jeg hadde), nå har maskinen stått på siden i går noen timer etter at jeg postet. Virker som maskinen kuttet i går ved mye aktivitet på RAM.. kjørte noen benchmark greier med Aida32, og da låste den seg i ny og ne. Nå kan jeg kjøre de uten at det skjer noe.. skjønner ikke helt. Får se, kanskje den er "innkjørt" nå :p Lar den stå på utover dagen med masse programmer/film kjørende :p

  5. Av en eller annen snodig grunn stopper plutselig alt opp her. Har nylig formatert og lagt inn det som er av drivere og slikt (det som fulgte med nytt hk og skjermkort). Har en mistanke om at det er når jeg ser film dette skjer, spesielt i media player. Hvorfor? Siste forsøk endte med blåskjerm ;/

    Akkurat kjøpt nytt etter at det gamle skjermkortet svei seg... så skjer dette :(

    Har det noe og si at det er en 64bits cpu? MÅ jeg ha 64bits windows da eller noe slikt?

     

    Hovedkort: MSI K8N Neo4

    CPU: Ahtlon XP3200+ 64

    Skjermkort: GeForce 6600GT

  6. Jeg gjorde en erketabbe natt til i går, og skjermkortet ble stående uten kjøling over natten, med skjerm og sånn avslått.. men dagen etterpå var hele bildet fullt av farger, noe det er enda (skrivefeil kan oppstå av den grunn), og jeg lurer - er kortet gått til helvette? skal legge ved ett bilde så får man ett inntrykk av hvordan det er. Har hatt det ute og sjekket at alt var ok, men ikke tatt av kjøleribber og slikt og sjekket kjernen :/ sikkert svart-svidd!

     

    www.home.no/slip-web/skjerm.jpg

×
×
  • Opprett ny...