Gå til innhold

monkzoren

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av monkzoren

  1. Skal dem lage en High-end versjon av VR-briller uten bruk av PCen. Kan ikke dette bli noe billig. ca. 15-20 tusen for salg i norge skulle man tro dette kom på.

     

    Siden Oculus Rift CV1 ikke har problemer med å levere lenger.

    Er det noen som vet når det kommer til Komplett eller andre leverandører i norge?

     

    de har vive på komplett. Hvis du kjøper oculus går du glipp av en del kule ting.

  2. Men, hvor er disse dokumentene da? Mulig jeg har lett for dårlig, men det eneste jeg har sett så langt er noen vage PPT-slicer med firmanavn.Snowden burde i lys av sin stilling klare å poste noe teknisk, noe som beviser påstandene. Er det noen som har sett noe slikt?Jeg sier ikke dette ikke har skjedd, men jeg skulle gjerne sett bevisene... For alt jeg vet kan dette være en kar som er ute etter oppmerksomhet, og kanskje ville ødelegge for sin tidligere arbeidsgiver. Han hadde jo angivelig sakt opp eller blitt sakt opp rett før dette skjedde (ref. hans kjæreste).

     

    Det må ligge noe i det, siden USA har tatt fra han statsborgerskapet sitt, ugyldiggjort passet hans, og driver ulovlig jakt etter han, merk også hva Amnesty International sier: http://www.amnesty.org/en/news/usa-must-not-persecute-whistleblower-edward-snowden-2013-07-02

     

    Hadde det Snowden sa bare vært svada, hadde USA vært så gira på å stoppe han?

  3. må bare si her at bruktsalg gir like mye om ikke mindre tilbake til utviklere og utgivere som piratkopiering, hvis ikke, så forklar. Det eneste utviklere tjener på er nye salg. _NOEN_ som piratkopierer gjør dette for å teste spillet først, mens jeg tviler på at noen som kjøper spillet brukt gjør dette for å kjøpe spillet senere igjen, hvis ikke det er for å få tilgang til online delen.

  4. "? Vårt mål er å ha 200 figurer på skjermen under våre massive slag. Dette gjør at vi har begrensninger med tanke på antall polygoner, teksturer og slike ting. Derfor kan vi ikke nå fotorealisme. Så for at spillet skal se bra og interessant ut, gjør vi det stilisert."Verken Tera, Age of Conan eller Secret World har så mange karakterer på skjermen på en gang. I tillegg vil nok Elder Scrolls Online ha en stor, åpen verden, mens f.eks Age of Conan hadde knøttsmå områder. Da blir det mindre å rendre på en gang, så de kan la det se bedre ut. Jeg synes det var et klassisk eksempel på grafikk over gameplay. Jeg vil ha en stor, åpen verden, ikke gå fra rom til rom.

     

    Så har man render distance, Hvordan kan du si gameplay over grafikk når både AoC og TSW har bedre gameplay en de fleste andre mmo'er der ute. Problemet var at de krevde litt mer av spillerene, slik at folk ikke kunne sitte å facerolle gjennom hele spillet(AoC)

     

    • Liker 1
  5. Kjøp av bruktspill gir ingen inntekt til produsent og kan da sammenlignes med piratkopiering, eller om ikke det er værre. Ett brukt spill kan omsettes mange ganger, og personene som kjøper spillet har en oppfatning av at de da ikke gjør noe galt, man gir jo penger for det, men pengene går ikke til produsenten, mens grossist tjener grovt på denne handelen. Hvorfor støtte Gamestop, når de ikke støtter produsenten av produktene de selger. Da er det like greit å laste ned. Og alle eksemplene dere over har kommet med er dyre ting med lang levetid. En bil ny til 300.000 er det ikke mange som tar seg råd til, men velger å kjøpe en brukt bil som har noen år igjen til en langt lavere pris. feks Audi hadde aldri fått det salget av den privatpersonen da han eller hun ikke hadde hatt råd. Men spill, 400-500 kr.... Er du imot nedlasting, vær smart, ikke kjøp brukt... støtt heller produsenten.

    Dette er akkurat det samme som alt bruktsalg. En sofa produsent tjener ingenting på at eg kjøper ein sofa brukt. Bilbransjen sliter som aldri før. Hadde alle vært tvunget til å kjøpe nye biler så hadde jo det vært fantastisk for bilbransjen men heldigvis er ikkje bilbransjen så arrogant at dei prøver å stoppe bruktsalg. Spillbransjen tjener sinnsykt mykje penger. Så vist det stemmer at utviklere ikkje får nok penger så skyldes det dårlig fordeling innen bransjen. Og det er ikkje vår, forbrukernes skyld.

     

    Men er det da feil å piratkopiere? for de som eier opphavsretten til spillet er det like ille å kjøpe brukt. Derfor støtter jeg online pass etc, Forskjellen mellom spill og biler er at spill kan alle kopiere, biler er det i dag ganske vanskelig for privatpersoner å kopiere, samt sofaer eller andre "irl" ting. Piratkopiering og bruktsalg av elektroniske produkter = samme resultat for produsent. Bare piratkopiering er mer gunstig for alle andre enn de som snylterer på andre produsenter sitt arbeid.

  6. kontroll vs mus og tastatur.

    i fps:

    mus/tastatur || Kontroll

    Bedre pressisjon || autoaim/aim assist

    raskere siktemuligheter || få knapper

    Flere kanpper gir bedre || ikke optimal sikting

    muligheter for å stille || noe god bevegelses mulighet( 4 knapper og 3 fingre gir raskere

    ting slik du ønsker || reaksjons evne og presisjon, tommelen kan bare bevege seg i en

    || retning)

    -----------------------------------------------------------------------------------------

    I FPS spill, enten online eller offline er poenget å drepe motstanderen før du selv blir drept.

    Det da å ha muligheten til å være rask og presis vil alltid være mer optimalt.

    Noen vil si kontroll er like bra med trening, feil. bevegelses flaten, lesehastigheten og bevegelses informasjonen en mus kan sende er overlegen mot en kontroll, så kommer tastaturet. flere muligheter gir en god brukeropplevelse. Hvis argumentasjon ikke fungerer for å finne ut hva som er best, er det godt at det kommer ett spill hvor pc kan spille mot ps3 (CS:GO) Da blir det lett å finne ut hva som er best.

  7. Kjøp av bruktspill gir ingen inntekt til produsent og kan da sammenlignes med piratkopiering, eller om ikke det er værre. Ett brukt spill kan omsettes mange ganger, og personene som kjøper spillet har en oppfatning av at de da ikke gjør noe galt, man gir jo penger for det, men pengene går ikke til produsenten, mens grossist tjener grovt på denne handelen. Hvorfor støtte Gamestop, når de ikke støtter produsenten av produktene de selger. Da er det like greit å laste ned. Og alle eksemplene dere over har kommet med er dyre ting med lang levetid. En bil ny til 300.000 er det ikke mange som tar seg råd til, men velger å kjøpe en brukt bil som har noen år igjen til en langt lavere pris. feks Audi hadde aldri fått det salget av den privatpersonen da han eller hun ikke hadde hatt råd. Men spill, 400-500 kr.... Er du imot nedlasting, vær smart, ikke kjøp brukt... støtt heller produsenten.

    • Liker 1
  8. Nå må dere ikke glemme at Valve er VERDENS BESTE til å lage spill, de slipper ikke noe som ikke fungerer.

     

    Til 1.6'ere, "1.6 er så mye bedre enn Source" vi begynner å bli lei.... Kom med fakta og konklusjoner ikke bare "feelingen er så mye bedre"

     

    CS blir ALDRI cod! man vil ikke ha re-genererende HP, MOD miljøet kommer til å bli ett av de største og mest aktive, siden dette kommer på source engine er det allerede mye kompetanse der ute. DLC kommer til å være fraværende, Det blir dedikerte servere noe som igjen blir allmanne eie. Dette kommer til å bringe FPS esport videre! håper bare grafikken blir en del bedre en source da de fleste maskinvare produsenter er interessert i å sponse dette i stede for lego klosser.

×
×
  • Opprett ny...