Gå til innhold

A.Dent

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av A.Dent

  1. Gjør det enkelt, skaff deg nytt batteri. Det tar ikke ett par uker. Det koster lite, det er fikset på 1 minutt. I verste fall tar det tiden posten bruker på å sende til deg.

    Jepp, like greit å kjøpe nytt, koster ikke mye, jeg leverte inn batteriet på lefdal, men kjøpte først nytt her: http://www.iutstyr.no/index.php?main_page=index&cPath=673_3346_3550 billig og originalt. Fikk nytt batteri på garanti, men det tok ca 3 uker.

  2. la inn ny oppdatert fw på min D-link DIR 655, og nå ser det ut til at nettverksproblemene er borte. Får uansett håpe Samsung ordner noe også, for det er de færreste som leter etter beta-fw til routerene sine, så da vil vi nok fortsette å lage rot hos venner/familiers w-lan.

     

    Her er den til revA: ftp://ftp.dlink.eu/Products/dir/dir-655/driver_software/DIR-655_fw_reva_137_ALL_multi_en_20130605.zip

     

    Husk backup av innstillinger, for denne slettet innstillingene.

    • Liker 1
  3.  

     

    Etter å ha byttet ut D-Link ruteren med en Asus RT-AC66U router fungerer trådløst helt smertefritt. Får maksfarten på 70mb her hjemme, mobilen er helt stabil pluss at den bruker mindre strøm. ASUS-routeren anbefales på det varmeste :-)

     

    Ja, det er jo en løsning. Men problemet med at en ødelegger for alle når man logger på et d-link nettverk hos venner, på cafe, jobb etc er der fremdeles. Og de fleste er jo ikke klar over problemet. Man kan jo ikke forlange at alle bytter router... Hadde jeg visst om dette problemet på forhånd så hadde jeg kjøpt HTC i stedet. Håper en oppdatering er like om hjørnet :)

  4. Nå er jeg drit lei av internettproblemer på min s4. Ja, jeg kan endre instillinger på ruteren hjemme, og etter timer med forskjellige "løsninger" så var det endelig en som fubgerte for meg. Så kommer jeg til kompiser, på jobb eller hos kjæresten, og det fungerer ikke å bruke WiFi. Selv ikke hos kjæresten som har et åpent internett.

    Noen som har et konkret svar på hva jeg burde gjøre for å kunne få wifi, på internett der jeg ikke kan endre på instillinger på ruteren?

    Root/annet som fungerer?

     

    Edit; problemet er at jeg kobler til wifi, men får ikke internett. Hos kjæresten kræsjer det trådløse om jeg prøver å koble meg på også.

     

    Har samme problem, må slå av Wi-Fi når jeg kommer hjem, eller til andre som har D-link, ellers faller alle andre ut... Er enda innenfor angrefrist, så vurderer sterkt å sende telefonen i retur. Så langt kan jeg ikke se noe som likner på at Samsung har tenkt å ordne dette med det første :(

  5. Du kan bruke andless: http://code.google.com/p/andless/

     

    Kjedelig gui, men virker fint. Eneste problemet jeg har hatt er at det kan komme opp "initialization error" noen ganger når jeg spiller musikk på bilstereo over bluetooth, da må jeg deaktivere bluetooth på mobilen, starte musikken, så aktivere bluetooth igjen, så virker det :)

     

    Meridian player virker også, men den er mye større, og mer fancy.

  6. Jeg prøver å starte maskinen, den starter, men etter 5 sekunder restarter den, og går i loop. Jeg får ikke opp bios-screen eller noe. Hva kan være problemet? Det er vel for tidlig til at det kan være RAM/CPU? Kan det være strømforsyningen? Pc'en har kjørt nesten kontinuerlig i 2 år, men har vært blåst ren for støv og byttet litt hw underveis.

  7. Sikkert brukerfeil, men jeg har hatt problemer med at Remote Desktop påloggingen låser seg på klient maskinen i alt fra 10 sek til 1 minutt. Nå har problemet blitt så hyppig at jeg ikke gidder logge på maskinen. Det er på LAN, jeg sitter på en vista business 32 på klient og vista ultimate 64 på server. Sjekket Event Viewer, og det ser ut til at når jeg får disse disconnectsene så logges det en eventid 1111 i terminal services, dette skal ha med "send to one note printer" driver å gjøre. Prøvde å fjerne one note, men det hjalp heller ikke. One note printer driver fant jeg heller ikke til vista 64bit.

     

    Routeren på LAN er en Dir-655 med 1.21fw tilkoplingen er trådløs. Men det er lan tilkoplingen på server som faller ut.

     

    Noen som har opplevd noe tilsvarende? Noen steder en kan se mer info om hvorfor den kopler fra?

  8. Jeg skal kjøpe meg en bærbar i 12-13" klassen. Har flere kandidater, men synes acer'en virker veldig bra.

     

    Men jeg lurer på hva som er forskjellen på disse to?

     

    2930z hos komplett

     

    2930 hos komplett

     

    Prisen er den samme, Z har 4GB minne, mens den andre har 3, og så har Z T5800 cpu mens den andre har P7350.

     

    Hvilken cpu er best, jeg har googlet og fant ikke helt ut av det.

     

    Så hvis noen vet noe om disse så si ifra :)

     

    Hvis noen har erfaringer med støy så del gjerne de også :)

  9. Ja, det er ikke lenge siden jeg så reklamen om gratisminutter på tv, så det at de bytter prissystem så kort tid etterpå gjør vel at det kan karakteriseres som lokketilbud.

     

    Og OneCall og andre driver ikke veldedighet, de tjener på at folk ringer til deres kunder:

     

    Grunnen til at Netcom setter opp prisen, og fraviker sitt egenintroduserte «lik pris»-prinsipp er ifølge Netcoms kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus at selskapet taper penger for hvert ringeminutt som går til de berørte selskapene.

     

    Skylden for dette legger han på myndighetene.

     

    Post- og teletilsynet bestemte nemlig tidligere i år at Tele2 og Network Norway skulle få lov til å ta seg bedre betalt enn Netcom og Telenor, gjennom såkalte termineringspriser.

     

    Mens Netcom og Telenor får lov til å belaste andre selskaper 60 øre per ringeminutt, får Tele2, Ventelo og Network Norway ta 1,16 kroner

  10. De av dere som synes synd på OneCall fordi de gir bort gratis tellerskritt burde kanskje spørre vennene deres som har andre operatører om de vet at det er dyrere å ringe til OneCall? De tjener pengene på å ta høy pris for at folk ringer inn til kundene sine, så at de driver med veldedighet er bare tull!

     

    Grunnen til at Netcom setter opp prisen, og fraviker sitt egenintroduserte «lik pris»-prinsipp er ifølge Netcoms kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus at selskapet taper penger for hvert ringeminutt som går til de berørte selskapene.

     

    Skylden for dette legger han på myndighetene.

     

    Post- og teletilsynet bestemte nemlig tidligere i år at Tele2 og Network Norway skulle få lov til å ta seg bedre betalt enn Netcom og Telenor, gjennom såkalte termineringspriser.

     

    Mens Netcom og Telenor får lov til å belaste andre selskaper 60 øre per ringeminutt, får Tele2, Ventelo og Network Norway ta 1,16 kroner

  11. Ja, men da klarer sannsynligvis kortleserene å lese kortet. Men jeg vet jo ikke om det kan formateres. Så det blir i så fall hvis jeg gir opp og ikke sender kortet til IBAS

    I utgangspunktet driter photorec i filsystemet som ligger der allerede. Så greia med å formatere har ikke noe for seg. Da er det bedre å bare sende det direkte til ibas i så fall.

     

    Men det er merkelig at kameraet klarer å lese at det er data på kortet, men ikke vil vise det, mens alle kortleserene jeg har prøvd ikke kan det..

     

    Skal se om jeg finner en mailadresse hos canon jeg kan sende spm til.

  12. Virket ikke det heller... Vurerer litt å prøve å formatere kortet i kameraet og så kjøre et recoveryprogram hvis jeg ikke går for IBAS.. Tenker på det et par dager og så bestemmer jeg meg.

    Formaterer du, så er det mulig at du gjør du ting verre.

     

    Tom

     

    Ja, men da klarer sannsynligvis kortleserene å lese kortet. Men jeg vet jo ikke om det kan formateres. Så det blir i så fall hvis jeg gir opp og ikke sender kortet til IBAS

  13. Canon hadde ikke svart på henvendelsene til han som hadde hatt problemet, men her er løsningen hans:

     

    Because I work in IT, I was able to retrieve *most* of the photos when I returned home by trawling the card a sector at a time and rebuilding the JPGs, and it was clear what the problem was - the camera had made a mess of writing the FAT (file directory) and so the CANON folder had a subfolder of "CANON" which had a subfolder of "CANON" which had a subfolder of "CANON"... etc ie the photos were there, but the FAT was corrupt.

     

     

    Og her er LINK

     

    Det var noen veldig viktige bilder på dette kortet, så IBAS blir nok løsningen, men det blir jo veldig dyrt :(

     

    Og som du sier, jeg vet jo ikke om jeg kan stole på kameraet heller lenger, så mulig jeg selger det og kjøper et nytt

  14. Bare lurte litt.. Du sier det står "No Images" også skjer det ingenting.. Men hva burde skjedd da? Om minnekortet ikke inneholder bilder ville det vel normalt ikke skjedd noe mer?

     

     

    Det er masse bilder på kortet, men pga en feil i filsystemet (googlet litt) så vises ikke bildene og kameraet klarer ikke å lese de. Men det står at det er 885mb med data på kortet.

     

    Har vært på Elkøp sin IBAS maskin med kortet, de fikk det ikke til, så nå sender jeg det muligens inn til IBAS, koster 1500kr i testgebyr, og 3-5000 hvis de får noe ut av det... :( :(

  15. Kamera: Canon S3is

    Minnekort: Kingston SD Ultimate 120x 2GB

    Begge ca 1-2 år gamle

     

    Når jeg slår på kameraet står det "No Images" på displayet og så skjer det ingenting. Når jeg kopler kameraet til PC-en står det at det er brukt 885MB på kortet av 2GB. Jeg kan ikke se filene. Når jeg setter kortet i en av mine 3 (kjøpte 2 nye) kortlesere leser den ikke kortet, og jeg kan ikke hente ut dataene. Jeg har prøvd stort sett alle recoveryprogrammer, men de fleste finner ikke noe, og noen viser bare at hele kortet er bad sectors. Jeg googlet litt, og det ser ut til at det er flere som har hatt samme problemet med s3is og "store" sd kort.

     

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å hente ut dataene hvis det er mulig? Vurderer å sende kortet til Ibas...

×
×
  • Opprett ny...