Gå til innhold

Kystjeger

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kystjeger

  1. Upraktisk ? Huff du får meg virkelig til og smile, finnes ikke mere praktisk bil en en stor SUV . Men her spør trådstarter EN spesefikk bil , og om det er et KUPP og kjøpe den. NOE som det er , siden han får solgt bilen for mere . Og han er neppe intrisert i dine GRØNNE tanker og forkjærlighet for miljøet.

  2. Alt med måte, støtter all motorisert ferdesl i naturen men da også med noen begrensninger :

     

    - Snø skuter skader ikke naturen og setter INGEN spor når snøen tiner , så det eneste den skader må være iform av utslipp . Ergo da får vi forby all motoriserte kjøretøy " LYKKE TIL SV "

    - Snøskuter skremmer ikke rein med mindre du kjører bevist inn for og skremme de, samene bruker snøskuter til rein gjetingen om vintern og man kan godt kjøre ved siden av flokken uten at de blir skremt. Andre dyr som gjøk,sissi trost og stær overlever nok det store sjokket sitt når de møter på en snøskuter.

    - MEN man trenger ikke kjøre bevist rund ski gåere for og lage kvalme ,det er teit. Man trenger heller ikke legge skuterturen sin rett forbi husveggen / Hytteveggen til naboen. SÅ ta hensyn, man trenger ikke skape mere motstand enn det allerede er.

     

    Når det kommer til ATV så mener jeg dette må skje i begrensede område eller der hvor ATV vei / sti allerede er , begrunnet kjøring med ATV i terrenget setter spor . Kan hevise til finmarksvidda der samene har kjørt i mange år ! Det ser rett og slett ikke ut enkelte steder , så prøv og legg ferdselen i spor som allerede er kjørt. Om du kjører på privat jorde med crosser eller atv kan du for min del kjøre så mye du vil , men ta hensyn i utmark da dette setter spor..

     

    Og husk BRUK KONDOM vær dag fødes en ny fanatisk skutermotstander / SV politiker :)

    • Liker 2
  3. Hahahahaha... Ufornuftig? Ja vist du har funnet en bedre 4x4 til samme pris så kan vi jo si at det er en forskjell på Lada / mercedes

     

    Jeg syns en slik Jeep er omtrent like ufornuftig som en sånn en: http://static.cargurus.com/images/site/2008/01/21/21/26/1991_chevrolet_suburban_4_dr_r2500_suv-pic-31006.jpeg

     

    Totalt ufornuftig og et pengesluk. Gode kjøp finnes hele tiden og jeg har sett mye bedre og nyere firehjulstrekkere enn en slik 96 til over 20 tusen mindre. Problemet er finn.no , auksjoner i Norge, og import fra utlandet er det eneste fornuftige.

     

     

    Hallo du sammenligner en Suburban med en Pajero .. Hvor henter du kunnskapen din om biler fra ?

  4. Et dyr det bare finnes 100 000 av, i motsetting til 24 milliarder kyllinger, 1.3 milliarder kyr, 2 milliarder griser, 1 milliard sauer.

     

    Som du ser trenger vi ikke disse 1000 hvalene i året, det er bare norge og japan som spiser hval og ingen av disse landene har mat mangel, hadde hvaler vert eneste mat tilgangen sub saharan afrika kunne jeg sett poenget, men nå dreper vi hval for ingen annen grunn enn å drepe dem, ingen trenger kjøttet dems, det er moralsk feil å drepe dyr med den inteligensen og det er alt for få av dem.

     

    Moralsk feil , skal vi slutte og spise hestekjøtt? Fordi hesten har et snev mer intligens en sauen? Hvalfangst er en Norsk tradisjon , og mange i Norge liker faktisk hvalkjøtt. Og det er ikke bare kjøttet på hvalen som brukes idage/før i tiden.

  5. Man burde forby jakt på hvalkjøtt i den egenskap av at hvalkjøtt ikke er egnet til menneskefôr pga. dårlig smak. Er i grunn like tåpelig å jakte hval som å lage biff av 15år gammelt storfe.

     

    Angående rekeargumentasjonen til trådsarter: Tenk hvor mange reker hvalen har spist for å bli så stor! Vil alltid lønne seg å gå laves mulig ned i næringskjeden fra et miljøperspektiv da dette er energimessig mest effektivt.

     

    Ikke egner seg til menneskefor pga dårlig smak ?? Kanskje du har tilberedt det feil kanskje for deilig ferskt hvalkjøtt på grillen er jo snadder , eller er det kanskje en indikasjon på at jeg og du har forskjellige smaksløker ? :)

  6. Jeg hadde ikke kjøpt den om jeg fikk den til 40 tusen engang. Og det tror jeg heller ikke noen som drev med kjøp og salg av bil hadde gjort. Uansett liker du bilen er det vel bare å slå til.

     

    Det er godt det finnes folk som deg, så kan folk som meg kjøpe rimelige biler og selge de med fortjeneste :!:

     

    Nå er ikke 65 tusen billig. Hadde den vært helt strøken, med bakseter. Kilometerstand som var godt dokumentert. Alle servicer gjort. 1 eier, bra dekk, absolutt ingen feil, ingen rust eller bulker. Da kanskje jeg ville syns det var en helt grei pris. Ellers tror jeg 25-40 et sted er det maksimale jeg ville brukt om jeg var på jakt etter en slik , og siden jeg ikke er det, måtte den vært under 25, hvis jeg skulle brydd meg med å engang tenke på det. Det er ikke at det ikke er mulig å tjene penger på slike biler heller, men jeg ville valgt en helt annen type bil om jeg skulle kjøpt det for å tjene penger. Typiske damebiler som er relativt nye og har gått lite er helt perfekt, helst merker som Citroen, Peugeot og japanske biler, fordel om både tidligere eiere og nye kjøpere kan lite om bil. Det absolutt verste er gamle tyske statusbiler som har gått langt om målet er å drive med kjøp og salg uten å behøve å også være bilmekaniker.

     

     

    Hehe.. Det eneste du klarer å få til med det svaret, er å vise hvor ekstremt lite peiling du har! Istedenfor å bruke tid på å forklare deg hvorfor, så lar jeg denne tråden være det den er. Hjelp og info ang kjøp av Pajero.

     

    Håper trådstarter kommer med oppdatert info når han har kikket nærmere på bilen, eller eventuelt kjøpt den.

    Jeg tror du er veldig glad i Pajero, og det er vel lov, men for meg og de aller fleste så er det ikke noe spesielt.

     

    Hahahah...du e helt utrolig morsom :) Nei , du kjenner nok ikke til 4x4 markedet i Norge du. Men for guds skyld det er jo lov og prøve seg.

  7. Løp og kjøp , vist det er en 91-> model så er det et skuup.. Ingen som ville brukt 65 tusen på en sånn bil? Sludder og vås , er en av Norges mest populære 4x4 biler og disse omsettes daglig for en del høyere en hva denne mannen får den for. Er det i tilegg 5 seters så får du nokk 100 tusen for den. Er det varebil så send meg bilde så kjøper jeg den hoss deg for 75 så har du tjent deg 10 kjappe :)

×
×
  • Opprett ny...