Gå til innhold

Linselus1

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Linselus1

  1.  

    Jeg er på jakt etter en koselig kafe, hvor jeg kan sitte å gjøre matte og hvor det ikke er kjempemye folk. Noen forslag? :)

    I hvilket området av byen er det snakk om?

     

    Gjerne grünerløkka, eller i nærheten/sentrumsområdet :-)

    Viktig at det er gode bord til å kunne ha mattebøkene på.

  2. For en stund tilbake klarte jeg endre ikonene på layer mask på mystisk vis. Dvs. Istedet for å ha en vanlig maske hvor jeg kan se hvor jeg har tegnet og fikset i bildet, så er det nå kun et lite maske ikon, likt det du trykker på for å legge til en maske i layer vinduet. Noen som kan hjelpe meg med å få tilbake den gamle hvite boksen som maske?

  3. Hei!

     

    Jeg har ikke noe tips til deg, er vel heller i samme situasjon kan man si wink.gif

     

    Ble litt kjent med en av servitørene i restauranten på hotellet, og det hadde vært artig å finne ham på Facebook. Men jeg vet heller ikke noe mer enn fornavnet og har ikke lykkes i å finne ham der, sukk...

     

    Så jeg bare lurte på om du har lykkes i å finne 'din' kelner? Vet ikke om jeg tør ringe hotellet og spørre he he wink.gif

     

    niks.. :/ Gjorde du?

  4. Når jeg skruer lysstyrken helt ned på macen min, går skjermen i dvale og lyset kommer på igjen. Akkurat som når skjermen er lys og skjermen går i dvale og blir mørk! Hvordan forhindrer jeg at lysstyrken kommer på? Jeg må liksom røre musen for at skjermen skal bli svart igjen. Kan ikke huske det var slik før? Det har bare vært sånn det siste halvåret eller noe.

  5. Var nylig på kypros. Ikke så langt fra ayia napa, så tok buss dit en dag. Var mye firhjulinger der. Går jo an å leie en? Ellers finnes det massevis av vannaktiviteter der nede. Vannscooter, vannski, paragliding osv. Anbefaler å reise på catamaran tur!

  6. Jeg var i syden nylig. Da ble jeg kjent med en kelner, men jeg kan ikke finne han på facebook. Er jo ikke hundre prosent sikker på om han har facebook, men jeg har ikke gitt opp håpet enda. Jeg vet bare fornavnet hans, så det er litt vanskelig å finne ham. Jeg har prøvd å bruke "sted" og "arbeidsplass" når jeg har søkt etter ham på facebook. Har dere noen tips? Skulle gjerne visst hva han het!

×
×
  • Opprett ny...