Gå til innhold

Ichtyostega

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ichtyostega

  1. Lurer bare på hvorfor dennne koster 3k. Når jeg ser samme tommer til langt høyere pris, så stor forskjell på kvalitet?

    Står integrert motaker av riks tv men kan fortsatt ha Canal digital dekoder også regner jeg med?

     

     

    Ja det har med kvalitet, muligheter, oppløsning. Som sakt, man får det man betaler for. Hvis du drar i en butikk så får du muligheten til å se på de forskjellige tv'ene der kan du se forskjellen.

    Ja, du kan ha kanal digital decorer, at det er integrert rikstv motaker betyr at du bare trenger et TV kort for å få inn kanalene, du slipper decoder altså.

  2. Makt er ikke vold. Tvang er ikke vold. Jeg kan putte en person inn i fengsel, med tvang. Jeg kan bruke makt for å flytte han dit. Det betyr ikke at jeg må bruke vold. Kom gjerne med forklaringen din av vold. Menneskelig kontakt er ikke vold. Vold så skader man personen.

     

    Og jeg er sikker på at fleste parten av befolkningen i Norge ville valgt å ha politiet her. Som også ville valgt at de skulle brukt "vold" i nødvendighetens situasjon.

     

    OG VÆR SÅ SNILL. Dette har ingenting med tråden å gjøre. Kan ikke noen være så snill å være on topic, eller stenge tråden?

  3. Er det slik at du ikke kommer inn i militæret pga dårlig syn (eller noe annet du ikke kan gjøre noe med)?

     

    Hvis ikke ville jeg trent meg opp til å klare opptaket og selv om flyfag (og evt mekansik) ikke er noe vinnende argument, så vil jeg tro at dette blir sett på som mer positivt enn frisør-faget.

     

     

    Altså, militæret idag skal det nesten ingenting før du ikke får være med. Litt problemer med ryggen, liten allergi, litt dårlig syn, en liten skade en eller anna plass i kroppen.. Når jeg var på sesjon (i år), det var mye rart de røyk ut på.

    Så hvis du ikke ønsker deg i militæret, så er ikke det vanskelig å unngå for å si det sånn.

  4. Eneste jeg har hørt er at når det gjelder Plasma så er Panasonic kongen, og personlig er jeg litt fan av Samsung når det gjelder LED. Det derimot er personlig mening, men etter å ha sett toppmodellen til Samsung (som du kan se i alle butikker de selger TV'er) så tenkte jeg at de måtte ha en fordel en plass.

     

    Ikke ta dette som noe fasitt, det er ting jeg har hørt fra andre og smålig personlig mening.

    Og er ei lita stund siden jeg kjøpte min TV, så følger ikke med markedet der nå.

     

    Ta å søk på TV tester og se hvordan TV'er som er testet opp mothverandre, hva som er bra, hva som er dårlig og sjekk de kravene og se hvem som fyller de best til den prisen du ønsket. Det viktigste er å se etter datoen når testene var laget :)

  5. Mange meninger om hva som er best av Plasma og LED? LED er no uten tvil det beste på bildekvalitet.

     

    Vil anbefale denne her

     

     

    Ehm, håper ikke du ser på deg selv som en TV ekspert. Noe jeg heller ikke gjør, men jeg vet bedre en å gi et slikt svar at LED er uten tvil det beste på Bildekvalitet. LED er uten tvil den nyeste teknologien, det gjør den ikke til den beste.

     

    Plasma er den gamleste og den aller mest utviklede. Den har de utviklet videre på helt siden den kom, LED er ny og er ikke utviklet like mye.

     

    Når det gjelder prisklassen hannes, så får han ikke en LED TV med samme bildekvalitet som en Plasma TV. Plasma har bedre kontraster en LED, men LED teknologien begynner å bli så bra at det ikke er store forskjellen lenger.

     

    Plasma derimot gir mye mere gjennskinn, den er større(tykkere), veier mere osv.. Men det er IKKE dårligere bildekvalitet på en Plasma enn en LED, tvert imot. Og spesielt i den prisklassen du snakker om.

     

    Hvis du skal ha den i Stuen der du ikke har mulighet til å trekke for gardinene, kjøp en LED. Skal du være på rommet der du har mulighet til å trekke for gardinene og være helt sjult for direkte sollys, gå for en PLASMA.

     

    Når det gjelder plasma så er det mye billigere en LED, pga. at det er en eldre teknologi. Men du får MYE mere for pengene når det gjelder plasma.

  6. Nord-Korea vil jeg karakterisere som diktatur. Hvis du tar en titt og ser på wikipedia f.eks. står det folkerepublikk. Når det gjelder diktatur, så er det ingen som vil bruke det om sin egen styreform det sier seg selv.

    Du får google diktatur og lese på definisjonen. Så kan du jo vurdere selv hva du mener er diktatur.

  7. ok. beste ideen hittils! jeg går gk-elktro på vg1. også vis ikkje eg kjem inn på flyfag i vg2, så tar eg el-energi og utdanner meg til elektriker. og kan etter det velger eg og ta helikopterpilot utdannelsen i sivilt senere i livet :D men vis eg kjem inn i flyfag blir det utdanning sivilt rett etter! :p for uansett da så har eg noe og falle tilbake på! god ide?

     

     

    Tja, hvis du hopper over lærlinge tiden så vil du måtte ta den senere i livet, som er jævlig kjipt. Men annet en det skal det jo ikke være så dumt, bortsett fra det lille stusslige studielånet du får.

  8. Jeg sletta Facebook kontoen min for jeg hater det Facebook begynner å bli. Det er ikke lenger en sosialmedia, det begynner å bli et massemedia fenomen. Når VG i papirutgave skriver om Facebbok grupper og hvor mange like's ditt og datt har. Da gikk det over min strek. Så var det jo bare positivt at google+ har komment.

     

    Til deres opplysning så klarer jeg meg fint uten Facebook og bruker mobilen slik man gjorde FØR facebook. Det var en tid før facebook, folk har en tendens til å glemme dette. Google+ trenger brukere som vil hjelpe dem, hvis ikke kommer dem ikke noen vei.

     

    Ikke minst så trenger de 1 revlusjonerende funksjon og REKLAME, reklame, reklame og atter mere reklame.

     

    Dere alle sammen glemmer netby, blink, fettnerd. Alle slike som var ganske så store for og så dabbe av og dø. Når facebook var like nytt som google+ er nå. Så hadde ikke de mange brukerne. Det tar tid å konvertere til noe nytt. Bare se på hvor massivt hatet er når facebook endrer litt på desginet osv.. Men så tar det 1 mnd så er det glømt.

     

    Det folk glemmer er at ting tar tid.

  9. Nå skal vi prøve å legge inn faktore som gjør tiden kortere lengre, du kan tenke selv hvilken grunner som trekker opp tiden og hvilken som trekker ned.

     

    Hvor god du er til å suge/ri (bite f.eks. er ikke en god ting)

    Hvor kåt du/gutten er.

    Hvor ofte dere gjør det

    Hvor lenge siden det er han kom sist

    Hvor mye sex erfaring gutten har

    Hvor lenge dere har holdt på i et seksuelt forhold

    Hvor dere gjør det.

    Ikke minst hvem du puler/suger

     

    Og til sist, det er ALT ALT ALT for stor sprik mellom hvor lenge gutten klarer å holde seg/ klarer å komme. Det finnes de som ikke klarer å holde seg og det finnes de som ikke klarer å komme(satt på spissen).

×
×
  • Opprett ny...