Gå til innhold

audir8

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av audir8

  1. Har ikke lyst til å gjøre det for avansert, vi har mest tenkt på å spille MW2 og kobler dermed til 3-4 PS3'er og 2-3 pc'er. ikke noe særlig deling av filer. Tror det er en CAT 5 kabel ellernoe som kommer inn til rommet og har 20 Mbit internett så tror den vil klare seg.

     

    Det med switch tenkte jeg mer på som en splitter som "deler" ut nettet fra den ene kabelen. Er det nødvendig da med en som deler ut IP for at vi skal kunne koble oss på nettet alle sammen ?

     

    En ting til jeg lurer på her. Når jeg spiller MW2 har jeg NAT type open, vil alle andre også få det når de kobler seg til?

     

    Og den switchen du linket til virker bra, og billig også :)

  2. Hei!

     

    Har ett spørsmål til dere som har peiling på slikt.

     

    Skal ha et venne LAN med 5-7 stykker hjemme hos meg i nær fremtid, og har ett lite spørsmål om hvordan vi skal skaffe internett til alle.

     

    Ruteren er 2 vegger unna rommet vi skal være i, men vi har strekt en internettkabel fra den og inn til rommet.

    Det jeg egentlig lurer på er om en switch fungerer på samme måte som en ruter bare uten wifi. Og om det hadde funket og bare kjøpe en 8-ports switch og koble den til kabelen som kommer inn i rommet.

     

    Er det noen som vet om en switch som funker bra til oppgaven og som ikke koster alt for mye? :)

  3. Hei!

     

    Har ett problem med at MW2 låser seg. Og med det mener jeg at musepekeren ikke kommer frem og at steam-overlayen ikke går an å åpne.

     

    Har hatt ingen problem med spillet i det hele tatt helt til i går kveld da jeg lasta ned en oppdatering til Microsoft .NET Framework 4.

     

    Det er kun dette spillet jeg har problemer med. Vanligvis når jeg har startet spillet kommer det litt lagg i det spillet starter før det stabiliserer seg og jeg kan åpne steam overlay og bruke musen. Det er det som ser ut til å mangle nå.

     

    Når det gjelder skjermkortdrivere og slikt er alt oppdatert og hardwaren har ingen problem med å takle spillet.

     

    Håper noen kan hjelpe meg :)

×
×
  • Opprett ny...