Gå til innhold

rotanimot

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rotanimot

  1. Det svarer seg alltid å fullføre en grad, ellers blir de årene før mer eller mindre bortkastet. Det er noe med å fullføre noe du har startet, og ikke sitte med hull i din CV.

    Det er vanskelig å gjøre en vurdering uten å vite hva du har studert, ettersom dette har mye å si angående fleksibiliteten til å bruke bacheloren du har men samtidig spesialisere i noe annet. Feks en bachelor i ingeniørfag har større fleksibilitet enn en med bachelor i kunsthistorie. 

     

     

     

  2. Hei

     

    Jeg får vel svare siden ingen andre gjør =).

     

    1. Det er ikke en krevende studie hvis du har interesse for det og er villig til å legge arbeid i det. Det som folk opplever som mest krevende er matten.

     

    2. Jobbmulighetene er veldig gode for tiden, får bare krysse fingrene på at oljeprisene ikke dropper for mye ned. I det tilfellet vil nok etterspørselen gå ned.

     

    3. Selvsagt er det "vits" å studere det, du får en solid utdanning rettet mot olje industrien. Så lenge det er noe du har interesse for så har du egentlig ingenting å være redd for.

     

    4. Jeg kan ikke si alt for mye om Stavanger som student by siden jeg studerer i Bergen. Men av det jeg har hørt er det ikke noe særlig å skryte om, siden mange som studerer der er fra byen og er allerede ettablerte.

     

    5. Industrien ser etter både tekniske geologer (fra UiS, NTNU) og klassiske geologer (fra UiB, UiT og UiO). Men jeg vil tro at studentene i UiS vil ha et fortrinn når det gjelder jobber, siden store deler av industrien ligger i byen.

     

    Håper dette gir svarene du trengte, hilsen en geologi student (UiB).

×
×
  • Opprett ny...