Gå til innhold

FerskTorsk

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FerskTorsk

  1. Fikk bestilt m/disk hos POWER kl. 14:22.

    Klarte å legge en i handlekurven via linken for PS5+Spider-Man rundt kl. 14:15, men støtte på samme problem som den 19. nov med at jeg ikke fikk velge leveringsmetode, og var derfor igjen låst fast. 

    Kontaktet support på chat for å snoke litt i om de faktisk skulle ha slipp. Han sa først at det ikke var mulig å bestille fordi de ikke har den. Så gikk jeg tilbake i kassa, hvor jeg til min store overraskelse får tastet inn postnummer og gå videre. Har aldri tastet kortnummeret mitt så raskt før...

    Jeg går deretter tilbake i chatten og sier jeg klarte å bestille. Han ber om ordrenummeret mitt, og bekrefter etter et halvt minutt at jeg «er en av de få heldige». 
     

    Har fått ordrebekreftelse og kvittering på e-post med «estimert levering 22. des». 

    • Liker 3
  2. Chieftec SS 650W har et veldig enkelt oppsett som er vanskelig å koble feil. Inn på GPU er det en 6-pin og en 8(6+2)-pin. Hvis det er for lite amps på railen som er designert for GPU (12V3) så er det vel Komplett som har driti på seg når de bygde PC'en?

     

    Stakk og kjøpte en Corsair TX850W i dag. Koblet den opp og alt virker som det skal nå (med GTX580). Har ikke testa GTX460-kortet med ny strømforsyning, har allerede gitt det til en kompis, får teste det han.

     

    Uansett så har dette styret ført til en fin liten oppgradering av systemet mitt og jeg slapp å sende inn riggen :)

     

    Her er for øvrig layout på Chieftec PSU'en min.

     

    IMG_1573001.jpg?t=original&k=6e7ca73c

  3. Fått GTX580 og installert. Trøbbel her også. Maskina slår seg av og restarter når kortet er oppe i 60-70'C og viftene begynner å trå til. Dette skjer uansett hvilken måte jeg legger last på. OCCT stresstest, spill osv...

     

    Kan det være PSU'n som ikke drifter normalt? 650W skal vel være nok til å drive dette oppsettet? Er for øvrig ikke ulyder fra noen komponenter.

     

    I hendelseslista vises dette som en kritisk feil. Kernel-Power EventID 41.

     

    Med 460-kortet registreres det ingenting i hendelseslista fordi maskina aldri slår seg av. GPU'n bare nådde idiotisk høy temperatur.

     

    Dette er sikkert et nabbespørsmål, men har kjølinga på prosessor noen innvirkning på GPU?

  4. Kontakt komplett med dette. Selv om 95-99C egentlig skal gå bra pleier GTX 460 sjelden å overstige 80C og være stille i drift. Her har nok kjøleløsningen løsnet tror jeg :(

     

    Komplett anbefalte meg å sende tilbake hele systemet siden jeg ikke har originalemballasje på skjermkortet. Ikke så interessert i å være PC-løs, uansett hvor lang tid de kommer til å bruke.

     

    Bestilte like godt et GTX 580, så sender jeg gamlekortet tilbake i den eska.

     

    Takk for hjelpa!

  5. Hei

     

    Jeg kjøpte en ferdigbygd PC fra komplett i fjor høst. Jeg har ikke fått brukt den så veldig mye før de siste ukene, og nå har jeg begynt å irritere meg over at vifta på skjermkortet går i 100 konstant hvis jeg spiller. Har prøvd å lese meg opp litt på diverse forum (har ikke så utrolig god greie på data), og installerte etterhvert GPU-Z og MSI Afterburner for å se hva som foregår med kortet.

     

    Det begge disse programmene viser er at når jeg idler, ligger temperaturen på rundt 40'C, dette er etter hva jeg har skjønt ikke fullstendig gærnt. Men, når jeg spiller spill som f.eks Crysis 2 og FFXIV så fyker temperaturen opp i 95-99 og vifta går i ett. Dette er vel ikke helt sunt og fører vel over tid til at noe må bli utbrent?

     

    Noen som har råd om hva jeg bør gjøre?

     

    For øvrig:

    Cooler Master CM 690 Nvidia Edition

    Chieftec Super Series 650W PSU

    MSI P55-CD53, P55, Socket-1156, DDR3

    Intel Core? i7 Quad Processor i7-870

    Kingston DDR3 HyperX 1333MHz 4GB

    ZOTAC GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA

    Western Digital Caviar® 500GB

    W7 Home Premium x64

×
×
  • Opprett ny...