Gå til innhold

pastrom

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pastrom

  1. Noen som kan anbefale skjermkort og cpu til en maskin som skal brukes til 3d animering osv? FireGL? Gf Quadro? Regner med flere cpu'er er å anbefale, eventuelt hvordan blir nådagens 4kjerners fra Intel til disse oppgavene?

     

    Takker for svar

    9390265[/snapback]

     

     

    det er hvertfall sikkert at det er gamingretta hardware som er i fokus på forumet her. ingen som veit noe om dette:P har prøvd mange ganger selv:P men tror matrox er bra developer kort. men litt usikker på 3d animering.

     

    donno

  2. jeg har egentlig ganske lavt busjett. hadde egentlig sett for meg å kjøpe noe litt eldereflaggskip som går billig bare fordi det ikke er siste skrik(men fortsatt kurrant). så ikke så mye mer enn 3-4k for hk, minne cpu og grafikkort.

     

    har alt ellers som psu osv. så er hk og skjermkort jeg vil ha uten vifte.

     

    noen som har erfaringer med dette?

    Asus P5K kortet: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=335010 ?

  3. Trenger pc til div bruk ikke spilling. Videoredigering, 3D animering, 2D grafikk osv. Vil ha heavy hovedkort, minne og prossesor. Trenger ikke å være den raskeste prosessoren, gjerne dobbelkjerne. Minne må også være ganske hurtig, 2 GB. PCI-Express til skjermkort. Så mye passiv kjøling som mulig, må være stillegående.

     

    Er så lenge siden jeg kjøpte pc sist, så veit så lite om de forskjellige komponentene som er der ute. Gjerne rimelig.

     

    Noen som har peil eller?

  4. Veit det finnes flere slike løsninger, men veit liksom ikke helt hva som funker bra og ikke.

     

    Husker jeg så en fancy en i FHM(faktisk) for lenge siden laget av Belkin(tror jeg). Den knytta sammen 2 pcer til samma skjerm, tastatur, mus og lyd.

     

    Noen som veit av den eller andre løsninger som funker bra?

  5. hm. hvor tynt får man plexi da? men er det ugjevnheter laseren leser? da må det jo vær lurest å ha 2 plater oppåhverandre. hvor undersiden av den øverste er pusset ganske grovt og lagt oppå en rimelig tykk en. da vil det beholde den minimale friksjonen på oppsiden av den som ligger på toppen.

     

    vel skal prøve meg litt fra. takk for tips!

  6. Har brukt diverse kataloger som musmatte for logitech mx laser musa mi helt siden jeg kjøpte den for over et år siden. for har ikke orka å gått til innkjøp av sikkelig musmatte. den er dritkresen på underlaget da, og kjøre den på ei litt grov tøy matte er som å tegne på et legobrett.

     

    tenkte bare å kjøpe meg litt tykk plexi som musmatte. Noen som har noen erfaringer? musa funker kanon på glass, så det må jo være samma med plexi?

  7. Går fortiden på ntnu, men planlegger et pauseår hvor jeg har lyst til å "studere"/lære meg noe jeg har lyst til. Hadde vært veldig artig å funnet noen innen foto eller andre grafiske fag. Ettersom jeg hadde tenkt å bare bruke ett år på dette, er det vel begrensede muligheter, men lurte litt på mulighetene. Vet det både er fotofagskole og MI i Trondheim, men vet ikke hvor bra uttelling disse gir.

     

    Noen som har noen erfaringer eller tips? Trenger ikke å være i trondheim, men vil egentlig ikke reise fra byen.

  8. Noen som har et godt program for å skjermkalibrering? har prøvd å bruke adobe sin som følger med f.eks photoshop, men synes liksom ikke resultatet blir noe bra(mulig jeg gjør det feil da). Jeg har testa på både en Hansol 710D og en Dell 21" triniton, begge er crt.

     

    Lurer også litt på om det kan være skjærmkortet som forårsaker de dårlige bildegjengivningene. alt blir liksom så mørkt.

  9. men hvorfor er alle mp3spillerene så svære da? nano er jo genial størrelse på, men 4gb er for lite! Synes størrelse og plass er noe av det mest vesentlige. etter det kommer overføring(driverløst) også batteritid. Nano med 10-20gb hadde vært kanon! men selvfølgelig har de planer om å lage enda en versjon med 1gb! hva er det for noe da? skjønner ikke at de fortsatt selger spillere med 256mb... hvis sleek hadde vært mindre hadde jeg gått for den.

     

    tror faktisk jeg velger det praktiske forran størrelsen og kjøper meg en nano 4gb. hvor irriterende er det ikke å ha en murstein i lomma sammen med mobilen, nølker og kortholder da?

     

    forresten noen som vet av om asono kommer med noen nye spillere snart? liker de... min soundhub spiller faktisk ennå. vært med på det meste, og har mistet 2 knapper og et deksel forran. go asono!

  10. Har spurt om dette på forumet her før, men det virker som ingen finner noen løsning på problemet:

     

    Jeg har en D-link 614+(router) og nextgentel adsl med en cayman router. Lurer litt på om noen hittil har greid å åpne porter med samma setup? må vel forwarde fra dlink routeren?

  11. Sett litt på forskjellige småting.

     

    Må ha nytt minnekort. Har 350D, og lurer litt på Scandisk sitt Ultra II. Noen som har dette kortet sammen med 350D eller 20D? erfaringer.

     

    Også var det stativ. Sett på manfrotto 190 og 714B. Noen som har tips til andre stativer? rundt 1000,-

     

    Eller kanskje noen annet smart fotostash til rundt 1000-lappen?

  12. Har tenkt litt på valg av vidvinkel nå. Var like før jeg bestilte 10-22mm til canon. Men så kom jeg til å tenke over at det er jo EF-S objektiv, og dermed ikke mulig å bruke med fullformat dslr eller filmbaserte slr. Derfor tenkte jeg at det må jo være lurere å kjøpe kun EF objektiver(ikke S).

     

    Men da er spørsmålet: Er det noen nedre mm grense på EF objektiver? Hva er liksom det videste jeg kan kjøpe og fortsatt kunne bruke de på fullformat?

×
×
  • Opprett ny...