Gå til innhold

mrchip

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mrchip

  1. Jeg og broren min har begge 6p og han sin driver å skrur seg av plutselig med 60% +- flere ganger og han får ikke skrudd den på uten å trykke låseknapp+volum ned. Jeg har ikke hatt det problemet bare at den sluker strøm. Og føler tlfen har blitt veldig treg selv etter flere factory resets. Veldig skuffet egentlig... Har alltid elsket android, men nå merker jeg er jeg gleder meg veldig til å gå over til iPhone som er virkelig optimalisert mellom software og hardware.

  2. Hey, har et lite problem med 6Pen , har kommet forholdsvis nylig trur jeg, men hver eneste gang jeg video caller(prøvd 3 forskjellige apper) så kommer det en skikkelig sinnsyk lyd hos mottageren, de hører meg ikke og det bråker noe helt vanvittig. Kan høre det litt selv å. Men merker ingen ting hvis jeg ringer vanlig, ikke med høyttaler på heller. Noen som har opplevd noe lignende?

    Tok factory reset I går siden doze var ikke eksisterende, men den fungerer nå men hadde ikke noe å si på det problemet.

  3.  

     

     

    Så fort ja :) tenkte kanskje på en selv, ble litt forvirret av hvem som var beste, de fleste ligger på rundt 1000,- som v5, v5 pro, x5, v7 og v7s så skjønner ikke helt hva som var forskjell :p

     

     

    Det ligger litt info på youtube om de forskjellige. Men det er ikke så veldig bra. Jeg kjøpte v5pro pga den har kraftigere pumpe og kan vaske. Men vaskingen er så som så. 

     

    Har en tepper og slikt bør en gå for en av de med børste. 

     

    Takker for hjelp :) ja så det var litt forskjell på sugekraft. 

  4.  

     

    Noen som vet hvorfor de ikke sender den oppgraderte versjonen(V5) til Norge? Rett før jeg bestiller X5, men om en kan få V5 til samme pris sendt til Norge går jeg heller for det!

     

    EDIT: Der var plutselig V5 på lager i Kina og den er bestilt :)

    fått den? Hvis ja, fornøyd med den?

     

     

    Yes den kom ganske fort, tok under en uke. Veldig fornøyd med den til den prisen. Holder det ganske plettfritt på gulvet :)

     

     

    Så fort ja :) tenkte kanskje på en selv, ble litt forvirret av hvem som var beste, de fleste ligger på rundt 1000,- som v5, v5 pro, x5, v7 og v7s så skjønner ikke helt hva som var forskjell :p

  5. Er vel sms-støtte men at det blir sendt via proxy nummer og med invitasjon til å laste ned appen?

    Hvis jeg prøver å sende melding til noen som ikke har allo blir jeg sendt til messenger appen med en ferdig skrivd invitasjon til allo...

     

    Men de burde ha klart å bygd inn sms inn i appen, hvis de ikke gjør det så kan de ikke forvente den blir brukt, hjelper ikke å lage en ny hangouts å ikke gjøre noe mer..

  6. Da kom google allo til Norge å.

    Ble litt skuffet over ikke noe sms støtte, men jeg vil tro det kommet etter hvert. Og trudde det skulle være litt flere "fiffig funksjoner" å. Men smart svar har ikke kommet på norsk enda heller. Men må si den er veldig rask og fungerer veldig bra ?? får bare håpe sms og webklient kommer, så hadde den hvert toppers!

     

    Å hvis man er nøye på personvern så er det litt uheldig med at google lagrer alle samtaler, som ikke er i inkognito da?

    • Liker 1
  7. Andre her som venter spent på Allo? Trudde den skulle komme likt som duo, som jeg er veldig fornøyd med. Og siden til Allo har blitt domene nå så tyder på at den kommer om ikke så alt for lenge nå.

    https://allo.google.com

     

     

    Savner en god meldings app, som tar sms og og over nettet slik som imassage men Allo blir så mye mer funksjonsrik. ??

  8.  

    Google duo er ute i Norge nå!

    Fungerte veldig bra etter min mening. Nå håper jeg bare Allo klarer å gjøre det riktig, slik at den kan erstatte SMS/FB messenger og eventuelt andre meldingsapper. Og det *må* fungere uansett om andre parten har iOS eller android. Uansett om de kjører messenger eller iMessage eller bare vanlig tekst.

     

     

    Forøvrig så har samboeren akkurat bestilt seg Nexus 6P, etter å ha hatt iPhone 6 et år. Veldig gøy. Da blir det mye USB-C i huset! :D

    Ble veldig overrasket over hvor bra kvaliteten var, mye bedre enn hangouts, skype og viber må jeg si. Mista video et par ganger men lyden var fortsatt klokkeklar. Håper ikke ryktene om at den ikke støtter sms ved launch stemmer, men gleder meg til den kommer.

     

    Samboeren din har skjønt det! ?

  9. Har et lite problem. Klarte å miste tlfen med skjermen ned i flisene, men skjermen klarte seg faktisk, men knappene på sidene fungerer ikke... :/ Er det noen som vet om en måte å få justert volum og låse/slå av tlfen uten knappene? På iPhone kan du skru på en sånn knapp som flyter over skjermen men finner ingen verdens ting i innstillinger.

     

     

    Trur dere det er veldig dyrt å fikse? Har google egen support på tlfer i Norge?:)

     

    edit: er det noe måte å skru på tlfen igjen uten knappen? Ellers har jeg et problem hvis den går tom for strøm :p

×
×
  • Opprett ny...