Gå til innhold

Jabber

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jabber

  1. hvis du skal ha et headsett til å game så må du bare ha g35 men hvis du skal ha det på bussen er dette bedre: https://prisguiden.no/produkt/koss-red-hot-portapro-97574jeg personelig likker koss bra. har bra kvalitet. men ikke for de mest kresene ører

     

    Så du er en av de der? De som sitter på bussen og irriterer absolutt alle andre med ræva musikk på full guffe? Mistet telling for mange år siden på hvor mange jeg personlig ville likt å pælme av bussen pga de headsettene der.

    • Liker 3
  2. Føler at det er mye snakk om fallout, Obsidian og de som laget fallout whatever,

     

    Jeg gir meg faen i hva Obsidian har laget jeg har aldri spillt de spillene , og de har ingen ting med Skyrim og gjøre så dere pliz dra ditt møkka gror med dette gammeldagse pc kranglene deres, Makan til arrogante pc folk skal man lete lenge etter, folk vet jo nesten ikke hva dere prater om når dere nevner gamle fallout. Det virker bare som dere er gamle fans og da er dere like plagsom som folk som sier at BF 3 er dårlig fordi dere støtter Call of duty,

     

    slutt og klag, Skyrim er GOTY nuff said uansett hva dere skriver her blir ingen forskjell så skriv positive ting visst dere mener dere har spillt 30 timer, har dere spillt 30 timer skulle dere egentlig ikke ha noe og si , ellers er der en gjeng pompøse nerder

     

    Hva kravlet opp baksiden din da? Det kalles diskusjon, du burde prøve det en gang.

    • Liker 1
  3. Helt fantastisk spill, men de suicidale hestene irriterer meg...

    Hahaha, jeg har en sånn jeg også, men han dauer aldri! Han har vært med å sparke ned drager og Hagravens mens jeg drikker opp det jeg har igjen av potions og fortvilet venter på å få inn nok mana til å heale meg selv.

     

     

    Hva synes artikkelforfatteren om menyene? Er dette noe vi som PC spillere bare må godta i en konsollifisert spillverden?

    De kunne sikkert gjort noe bedre ja, men mye av dette er bare mas fra en fyr som ikke har fått seg ligg på noen år, som jeg sier, folk bare finner på ting og klage om, visst du er tolmodig så er dette ikke et problem,

     

    Dette er en ting som man ikke legger merke til før folk klager om det.

     

    Dette er absolut største klagepunktet i hele spillet for min del, og mange andre. Det er direkte dårlig av Bethesda å lage ett spill i 2011 med så dårlig brukergrensesnitt. Jeg forstår godt hvorfor de har laget det slik, det gjør navigering oversiktlig om man bruker en controller, men når man har mus/tastatur tilgjengelig på pc så er det rett og slett strykkarakter å bruke samme systemet.

     

    Det att de vet pc-versjonen har en aktiv skare med moddere som sikler etter å lage innhold gjør det ikke bedre, de skulle ordnet dette selv. Slik de har levert spillet til pc vil jeg si er ett uferdig produkt, og det trekker kraftig ned, spesielt når resten av innholdet er så utrolig bra.

  4. Tror nok forfatteren her har glemt den eldre generasjonen. Morra mi sliter nok med å huske hvilke kanaler som er hvor når hun bytter tv og fjernkontroll. Hun fikk en boks fra GET med diverse kanaler på som hun aldri noensinne har brukt fordi da måtte hun bruke en ekstra fjernkontroll.

     

    Å tro at hun kommer til å bruke ett netbrett av noe slag til å betjene tv'en er latterlig.

  5. Hvor er musa for de med stor hånd? Eneste jeg har funnet som ikke gjør at jeg får vondt er MS 3.0.. MX518 var for liten, Ace Edge 3200 var også det.. Forslag?!

     

    Liker diger mus selv, er for øyeblikket på en cyborg rat 7. Den er kunne vært bedre balansert når man drar den ut maks i lengden (har en tendens til å vippe bakover om man legger for mye vekt på håndleddet), men den er utrolig behagelig i bredden.

×
×
  • Opprett ny...