Gå til innhold

Guderstor

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guderstor

  1. Skolen i norge er Ok. Den er egentlig ganske lett. (Nå snakker jeg om videregående)

    Problemet jeg ser, er at kunn 20% av tiden jeg er på skolen, bruker jeg konkret på skole- og jeg klarer meg. Problemet er lærerne. Enkelte er sosialt tilbakestående og bruker 20 minutter på å forklare at vi ikke må kaste vekk tid!

     

    Verste jeg vet med skolen er oppmøterplikten. Er latterlig at en person med snitt på 4.5+ ikke skal få stå pga fravær (at han da har deltatt på prøver).

     

    Nei ganske kort sagt vil jeg si at den norske skole sløser sykt mye tid. Jeg kunne donert 20% av den tiden jeg bruker på skole til å være akkurat like god på skolen som jeg er nå. (jeg er en 4'er) som er greit med tanken på hva jeg gjør på skolen.

     

    Noe sier meg at du ikke har realfag....

     

    hahaha, jepp. Stemmer det! Elr i fjor gikk jeg 2 realfag og 2 samfunnsfag, mens i år måtte jeg velge. Om en går realfag vil ting forandre seg- ja. Men jeg snakker da om slik ting er tilrettelagt for meg...

  2. Skolen i norge er Ok. Den er egentlig ganske lett. (Nå snakker jeg om videregående)

    Problemet jeg ser, er at kunn 20% av tiden jeg er på skolen, bruker jeg konkret på skole- og jeg klarer meg. Problemet er lærerne. Enkelte er sosialt tilbakestående og bruker 20 minutter på å forklare at vi ikke må kaste vekk tid!

     

    Verste jeg vet med skolen er oppmøterplikten. Er latterlig at en person med snitt på 4.5+ ikke skal få stå pga fravær (at han da har deltatt på prøver).

     

    Nei ganske kort sagt vil jeg si at den norske skole sløser sykt mye tid. Jeg kunne donert 20% av den tiden jeg bruker på skole til å være akkurat like god på skolen som jeg er nå. (jeg er en 4'er) som er greit med tanken på hva jeg gjør på skolen.

  3. Hvorfor brukte ikke politiet, forsvaret sitt helikopter? Fikk det ikke helt med meg

     

    Er ikke slikt at politiet/forsvaret bare kan trylle fram et fult bemannet helikopter på 1 time. Husk at Norge aldri har blitt utsatt for terror før, derfor er det ikke slikt at et swat-team sitter klar med våpen slik din fantasi sikkert er.

  4. Vi vet alle at media nå er i 100 for å peke ut ansvarlige ("islamofober", nettsider, partier og generelt personer med tanker og meninger Breivik nevner i sitt manifest). Men om vi tenker etter, så sier media at Breivik er motorisk. (Alt som har skjedd som, opplevelser og informasjon han har fått har skyld i 22/7). Jeg tror på fri vilje, og personlig vil jeg holde Breivik ansvarlig. (Det skal jeg komme tilbake til).

     

    Mange vet at Breivik er imot Islam, og han forteller at som 16åring ga han et forsøk om å bli politiker. Han begynte å lese om diverse ideologier og politikk. Men fant ut at alle som går imot Islam er en Islamofobisk, nazistisk, nasjonalistisk, facsistisk rasist. Og beskriver at Islam er veldig tabubelagt. Derfor noen som helst forsøk på å gjøre styr på dette demokratisk er umulig. (Pga media's makt).

     

    Ok, en del ting plager meg her. For det første blir alle fortalt at Islam er fredlig og åpen og kan uten problemer komme i kompromiss med vestlige verdier.

     

    For det andre peker media, men om man faktisk leser manifestet er det på grunn av media/politikere/lærere Breivik klikket. Han beskriver at de har laget en mur langs alt som går "nasjonalistisk", så langt at fornuften forsvinner. At ytringsfriheten kunn går en vei- deres vei. Og at for å vekke samfunnet må man gjøre noe drastiskt for å da penetrere denne muren. Han nevner (ødelegge noen bygninger, drepe noen landsforædere). (Han bruker 11 september som et eksempel, der han sier "muslimene viste oss". Amerikanerne har alltid visst oss at de er immun). Han sier da at den eneste måten å knuse media's sterke mur, er ved hjelp av drastiske metoder som til idag vises å være den eneste løsningen- ifølge Breivik. Hensikten med et slikt angrep er ikke den førstkommende effekten, men ettereffekten. Her kan du tenke 2 ting, enten er det slik at media faktisk kjører over alle som tar opp tabutemaer som innvandring/islam osv eller så er bare Breivik en fordomsfull psykopat.

     

    For det tredje feilinformerer media befolkningen, selv om budskapet hans er tydelig. De peker på holdninger, holdninger jeg har. Nå snur de hele saken og legger skylda på de som har holdninger imot multikulturalisme og "Islamofobi". Jeg kan ikke offentlig gå ut å si at jeg er det, spesielt ikke si at jeg er imot Islam.

     

    Folk undervurderer media. Jeg annser media som den fjerde makten i "maktfordelingsprinsippet" som hovedsaklig består av 3 makter (en utøvende makt, en lovgivende makt og en dømmende makt), og media som flyr hit og dit er faktisk større enn disse maktene, siden de gir direkte innflytelse på folket.

     

    Så, hva skjer videre? Breivik peker på media, mens media peker på Islamofober. Det som blir å skje om dette fortsetter er at noen som er et stykke ute på høyrevingen blir frustert av dette. Og noe slikt skjer igjen. Poenget mitt er at slike omgivelser som media lager nå, er ting som faktisk skaper slike monster.

     

    Mens nå snur de hans argument å få han til å virke som en idiot. Og at alle meningene hans er dumme. At alle som har samme meninger som han støtter han. Jeg støtter han faen ikke! Det er MINE meninger som jeg har basert på erfaringer og tilgjengelig informasjon jeg har lest.

     

    Målet til ABB er å få folk til å realisere at dette ikke er noe fritt åpent demokrati- og at media/politikere/skole har skyld i dette. Ingen vil være enig, eller få folk til å tenke slik. For da "støtter du han". Mens det media gjør nå er å skape en større forskjell som de faktisk påstår at de kjemper imot.. Ironisk? :)

     

    Kom gjerne med argumenter mot mine påstander og tro om hva som skjer.

     

    Hilsen en gjennomsnittlig fornuftig person.

  5. Ok, dette kommer til å bli et seriøst svar der jeg argumenter for mine påstander. (skal iallefall prøve). Førsteinnlegget i tråden ble useriøst pga skrev det i farta.

     

    Mitt problem med dagens samfunn er at om du er imot Islam vil det si at du er "islamfientlig" som i seg selv betyr at du er en høyreekstrem fascist (wikipedia/skole definisjon). På tide vi legger følelser/historikk til siden og tenker rasjonelt. Er du imot islam er du etter mitt syn imot en ideologi som forteller deg hvordan du skal leve. (Ja, jeg er klar over at Islam er mye annet). Men å kalle en som er imot Islam for en fascist, blir som å kalle en som er imot drittsekker for fascist. Islam ER en holdning, et levesett, en ideologi. HVORFOR er det galt å være imot Islam? Du er jo uenig i et holdning. Jo, alt kommer av vår historie som blindgjør oss. Det startet med andre verdenskrig da skulle vi aldri være rasistisk igjen. Så kom den kalde krigen, vi skulle aldri peke på kommunismen igjen. og nå etter Utøya skal man aldri prate om Islam igjen. Hvem sin feil er det? Jo, etter min mening, media. Alt er media sin feil. Eneste aktuelle avisa for meg er Aftenposten. Er du uenig i det?

     

    Når du skal lese om Breivik er det relevant å lese en artikkel fra VG/Dagbladet? eller se på nyhetshjulet som prøver å framstille han som om han var en tilbakeståendeløgner. Det ER et faktum at han er intelligent, og alle påstandene hans er ikke dumme, tvert imot så støtter jeg en del av synspunktene hans. Men selvfølgelig ikke handlingen hans.

     

    - Hvorfor er jeg imot Islam?

    Jeg anser Islam værre en kristendommen. HOVEDFORSKJELLEN i troen, er at i bibelen forteller gud at "du kan gjøre som du selv vil, men jeg garanterer en ting, om du trur på meg så kommer du til himmelen", mens i koranen skal du OVERGI deg (Submit) til gud. Du OVERGIR deg. Kristendommen er heller ikke perfekt. Bibelen for meg er f.eks en samling av morsomme eventyrhistorier jeg liker å lese på hyttetur. Koranen derimot, er mye mere konkret enn kristendommen. Den sier sånn og sånn er det, og DA ER DET SÅNN. For koranen er guds ord. Islam er et levesett, en ideologi og en tro og du har jo "skille mellom moderate og ekstremister". Hva er en vanlig muslim og hva er en moderat muslim? De 3 hovedpunktene i koranen (sånn som at jesu tro er viktig i bibelen) som en vær muslim SKAL følge er;

     

    - Du skal respektere guden allah og hans profet mohammed

    - Du skal aldri snu ryggen til allah eller mohammed, om du gjør det skal du få den strengeste straffen som finnes (Jeg kan slå dette opp til deg om du vil).

    - Bekjemp de som har tatt avstand (kan jo tolkes på mange måter selvfølgelig).

     

    Hvordan kan du kalle deg en moderat muslim om du skal brenne i helvette? ;)

    Disse muslimene i mine øyne er ikke muslimer for at de selv vil, de MÅ på grunn av suggresjonen som ligger i hele greia med Islam. Miljøet rundt dem har på en måte sagt at de må være muslimer, slik er det, ellers vil de få sin straff. Og at de fortsatt er "moderate muslimer" for at de selv vil gir for meg ingen mening. Det står jo svart på hvit at de skal brenne i helvette.

     

    Jeg forstår greia med kristendommen, med greia der var at da var Kirka problemet, nå er det annerledes (iallefall etter min mening), nå ligger det i kulturen. Presset kommer fra "vanlige muslimer" og slik vil det fortsette. Alt jeg sier er at derfor er jeg uenig. Om du lurer på hva jeg mener vi burde gjøre uten at det ender opp i tårer så er det;

     

    - Fjern statskirka og endre synet på religion gjennom skole til å være overtro. Da trenger vi ikke å plukke opp noen særegenheter for noe som helst. Da kan alle gjøre hva enn de vil på fritiden. Men vi må ta hensyn til lovverket som er lagt tilrette for befolkningen.

     

    - Brems innvandringen, kast ut de som er ulovlig her. (Så kan vi fokusere på de som allerede er her og sliter med "å bli norsk"). Er ikke noe faktum at vi sliter med intrigreringen. Noe må gjøres. Og det er ikke en løsning å ta inn flere, å bry seg om alle. Da vil Norge's standar gå ned.

     

    - Følg FRP's enkle synspunkt som er at ALLE skal bli behandlet likt. Men desverre må DERE gi slipp på noen av deres tradisjoner for at ting skal fungere. Alle norske lover burde gjelde for alle. Hva er rasistisk med det? ;) -Media

     

    Denne løsningen vil selvfølgelig ikke slå inn med en gang. Etter 1-2 tiår vil vi kanskje merke forskjeller i en viss grad. Da blir det likt for alle.

     

    Dette var nok et passelig raskt svar, jeg tror mange er enig i mitt synspunkt så lenge jeg får tid til å forklare meg. Så igjen, jeg mener media/skole har skylden. De for folk til å se på muslimer som en rase istede for en holdning slik jeg ser det. Hva er rasistisk med det?

  6. Hmm. Tror du bør gå igjennom tankegangen din å prøve å finn mer ut om forskjeller i kulturer, og kansje se litt på hvordan de kristne i vår vestlige verden oppfører seg mot de islamske miljøene i vårt og andre land.

     

    Jeg syntes ikke det er noe som helst merkelig at troende muslimer er i mot vesten hvis de er av den oppfatningen at vi alle er som de mest fanatiske kristne du ser i USA som kun ønsker død over islam og alle muslimer.

     

    Du har sett de mest fanatiske islamistene i verden og tror alle er like.

     

    Selv er jeg ikke relgiøs og klarer å sette meg litt til siden.

    Heier verken på Gud Eller Allah.

     

    HA og Bandidos holder oss mer tilbake i Norge enn enkelte fanatiske islamister.

     

    Har du lest noe da ? Er det noen likheter mellom Islam og Kristendommen?

     

    Har nok lest 10 ganger mere om religion og tro enn du har skrevet dumskap... Typiske folk som deg som følger media og tror de vet alt. Det er forskjell på ekstremister og vanlige muslimer og det spørsmålet jeg blir å få hos deg nå er "Hva er muslimer?, finnes det ikke noe som heter moderate muslimer" etc etc, du kan ikke en dritt, men skal fortsatt si din mening. Toppen på kransekaka hadde vært om du var SV/rødt. Sorry, les litt og få ting på styr før du uttaler deg. Som f.eks du mente Aghanistan ble invandert av USA pga Osama.... Fikk tårer i øyenkroken (Ja jeg vet at den var grunnen til 2gangen de gikk inn) But still. Du har null peiling og tenker sånn typisk "Du gjør det du syntes er normalt, jeg gjør det jeg syntes er normalt" tankegang, det støtter jeg ikke. Jeg mener alle mennesker har i sin natur å være mot andre slik de vil at andre skal være mot dem. For at norge skal funke best mulig burde alle ha sin kultur/mening for all del, MEN VI MÅ FØLGE DE FELLES LOVENE (SPESIFIKT TIL FOLK SOM KOMMER HIT, JA DE KOMMER HIT). Vi forstår, vi ser, vi hører. Ytringsfrihet? Ikke kom med den, Politisk korrekt er navnet.

     

    Kan svare på at Islam er ikke et problem i Norge, for at norge er lite. Men ta en titt i østOslo, er ikke det et problem? "Det snakker vi ikke om?", har du sett hva som skjer i Sverige? England? Frankrike? Tyskland? Nei, du vet ikke en drit, du følger ikke med på en drit, thus, din mening telles ikke.

     

    1. Hold deg saklig hvis du vil holde en diskusjon i gang. Du virker langt ifra en ekspert i område her. Hvis du har lest så mye religion som du påstår, så burde du lese 5 ganger så mye. MINST! Og ikke tro du er noe bedre enn andre. Det er bare provoserende og ekkelt

    2. Du failer på en del punkter her. Biblen ER guds ord det også. Kanskje ikke hele, men en del. Dette har jeg hørt av flere veeeldig kristne personer. Jeg like stor respekt for all religion. Jeg respekter ikke religion, men jeg respekterer religiøse personer.

    3. Skjerp deg. For andre gang :)

     

    hvem er du?

  7. Hmm. Tror du bør gå igjennom tankegangen din å prøve å finn mer ut om forskjeller i kulturer, og kansje se litt på hvordan de kristne i vår vestlige verden oppfører seg mot de islamske miljøene i vårt og andre land.

     

    Jeg syntes ikke det er noe som helst merkelig at troende muslimer er i mot vesten hvis de er av den oppfatningen at vi alle er som de mest fanatiske kristne du ser i USA som kun ønsker død over islam og alle muslimer.

     

    Du har sett de mest fanatiske islamistene i verden og tror alle er like.

     

    Selv er jeg ikke relgiøs og klarer å sette meg litt til siden.

    Heier verken på Gud Eller Allah.

     

    HA og Bandidos holder oss mer tilbake i Norge enn enkelte fanatiske islamister.

     

    Har du lest noe da ? Er det noen likheter mellom Islam og Kristendommen?

     

    Har nok lest 10 ganger mere om religion og tro enn du har skrevet dumskap... Typiske folk som deg som følger media og tror de vet alt. Det er forskjell på ekstremister og vanlige muslimer og det spørsmålet jeg blir å få hos deg nå er "Hva er muslimer?, finnes det ikke noe som heter moderate muslimer" etc etc, du kan ikke en dritt, men skal fortsatt si din mening. Toppen på kransekaka hadde vært om du var SV/rødt. Sorry, les litt og få ting på styr før du uttaler deg. Som f.eks du mente Aghanistan ble invandert av USA pga Osama.... Fikk tårer i øyenkroken (Ja jeg vet at den var grunnen til 2gangen de gikk inn) But still. Du har null peiling og tenker sånn typisk "Du gjør det du syntes er normalt, jeg gjør det jeg syntes er normalt" tankegang, det støtter jeg ikke. Jeg mener alle mennesker har i sin natur å være mot andre slik de vil at andre skal være mot dem. For at norge skal funke best mulig burde alle ha sin kultur/mening for all del, MEN VI MÅ FØLGE DE FELLES LOVENE (SPESIFIKT TIL FOLK SOM KOMMER HIT, JA DE KOMMER HIT). Vi forstår, vi ser, vi hører. Ytringsfrihet? Ikke kom med den, Politisk korrekt er navnet.

     

    Kan svare på at Islam er ikke et problem i Norge, for at norge er lite. Men ta en titt i østOslo, er ikke det et problem? "Det snakker vi ikke om?", har du sett hva som skjer i Sverige? England? Frankrike? Tyskland? Nei, du vet ikke en drit, du følger ikke med på en drit, thus, din mening telles ikke.

  8. Oi her var det mye rot og rart.

     

    Ordbruken din gjør deg litt useriøs og får meg til å føle at du er litt uopplyst.

    Prater du slik så kan jeg forstå at du blir missforstått.

    Du oppfordrer ikke til saklighet akkurat.

     

    Mye av det du snakker om er nok heller styrt av økonomi og politikk mer en relgion og tro.

    Motivasjonen til å foreta hensynsløse og selvofrende aksjoner kommer nok av dårlige levevilkår og håp om at det skal gjøre ting bedre.

    Ikke mange mennesker som er ekte onde.

    Men flere som er manipulert missvist og tvunget av slike.

    Blir helt absurd å kalle islam en tåpelig relgion, har liksom ingen ting med virkeligheten å gjøre.

    Kristendommen er like tåpelig.

     

    Vil alltid være missnøye så lenge det finnes forskjeller, slik er det bare. Misunnelse og urettferdighet vil alltids sette folkeslag og trosretninger opp mot hverandre.

     

    Hvorfor tror du USA gikk inn i Afganistan? (Har du ikke hørt om Osama Bin Laden?)

     

    Var en del skriveleifz;

    #1 Problemet med kristendommen var Kirka. Det var "Knutepunktet deres". Problemet med Islam er knutepunktet ligger i kulturen, de skal holde sammen og bekjempe "those who have taken astray", "de som har tatt avstand", "ALLE SOM IKKE ER MUSLIMER". Tydeligvis har du null peiling, har du i det hele tatt lest noe som helst i Koranen? Tenk slik; hovedforskjellen mellom Bibelen og Koranen er at Bibelen er en gudsinspirert bok. Som vil si at den opplyser folket. Koranen ER guds ord.

     

    #2 Du har tydligvis ikke kommet til det stadiet der rasjonalitet når deg. Som vil si at du blander inn følelser og mener det er viktigere enn rasjonalitet. Vi tjener ingenting på Islam. Det holder samfunnet tilbake derimot. Vi går etter min mening tilbake i tid pga det.

     

    #3 Les historie kompis.. du er helt på luggeføre

  9. Er det bare jeg som reagerer? Er drit lei media som har skapt samfunnet som det er idag. Ikke kom til meg å si at vi lever i et fritt åpent demokrati der alle kan dele sine meninger. Vi har vært gjennom en del ting i vår historie, for eksempel andre verdenskrig. På grunn av Tysklands genetisk forskning trekker vi oss unna det, det blir med en gang nazistisk å forske på genetikk. Og det er media sin feil; Skole/media. Etter den kalde krigen skulle vi slutte å peke. De som pekte på kommunismen/som peker på kommunismen er idag per definisjon en fascist. Jeg prøver å forstå hvorfor, men jeg ser egentlig ingen sammenheng. Mens idag er også det å være Islam fiendtlig(kan tolkes på ulike måter) også facsistisk per definisjon. Det er også veldig høyreekstremistisk. HVORFOR? Du er imot en religion, en tankegang, et levesett, en ideologi. Hvorfor er det galt å være uenig? For meg blir det som å være imot drittsekker(en holdning/væremåte) og så blir kalt facsist det samme. Hvorfor står ingen fram å sier noe?

     

    -jo, fuckings media som er på blåbærtur og er så "antirasistisk" at de faktisk ender opp som rasister selv. Når det faktisk er DEFINIERT at du er facsist om du er imot islam... hvor i helvette er vi?

    Media henger ut alle som tenker logiskt. Er jo helt på blåbærtur. Vg, dagbladet og tv2 begynner å ligne BBC.

     

    Det eneste Islam er, er jo igrunn en tåpelig religion som vi må respektere for at den har en stor base. Så hovedsaklig det jeg sier er at om 30% av nordmennene tok på seg en findlandshette for de mener det er et skjold mot spirituelle krefter ville det mye mulig slått igjennom.

     

    Spør du meg er det påtide at politikere begynner med rasjonell tankegang, vi skal endre grunnloven vår for at et sandfolk er 50år tilbake i tid. Hva er logikken i det? "De mener det de gjør er rett, derfor skal vi la dem gjøre det"? Hvorfor gikk USA inn i Afghanistan da? Taliban mente jo det var rett å skjære av neser/ører fra kvinner som så på andre menn. HVa er galt med det? Jo. Moraler stammer jo faen ikke fra religion. Hyklerstaten Norge. Vi blir å ende opp som sverige (som faktisk er under kaos på grunn av at muslimer får gjøre det de mener er rett). På tide vi legger følelser/historikk til side og tenker rasjonelt.

    • Liker 4
  10. Hvor stod det, har du en lenke?

    Jeg fant nemlig bare at 11 av 20 bystyremedlemmer for AP i Oslo har utenlandsk bakgrunn.

    Jeg vil advare mot denne linken, en kvinne med bart kommer frem.

     

    Skjønner ikke hvorfor folk nevner det engang. Vi BLIR å miste den norske identiten vår. Velkommen til den "moderne verden" der vi alle danser i en blomstereng med Islam. weeeee

    Med denne utviklingen, vil en rasekrig innen de neste 20 år være uunngåelig?

     

    Ikke direkte rasekrig. Det vil bli en krig mot Islam. For islam er en ideologi. Som vil si at om du er imot islam er du imot en holdning. Er bare synd at hele landet styres av hyklere som roper rasist/facsist/nazist uten å faktisk klare å definere det... Er mange definisjoner på fascisme. Men å utrydde homofile, handicappede og undertrykke kvinner, det høres ganske islamskt ut. "It's not fascism when we do it". Politisk korrekt. Venstrevridde hyklersamfunn.

  11. Hvor stod det, har du en lenke?

    Jeg fant nemlig bare at 11 av 20 bystyremedlemmer for AP i Oslo har utenlandsk bakgrunn.

    Jeg vil advare mot denne linken, en kvinne med bart kommer frem.

     

    Skjønner ikke hvorfor folk nevner det engang. Vi BLIR å miste den norske identiten vår. Velkommen til den "moderne verden" der vi alle danser i en blomstereng med Islam. weeeee

    • Liker 5
  12. Det er svært få ting jeg ser på som viktig i verden.

    Synes det meste er veldig meningsløst.

     

    F.eks utdanning.

    Alle snakker om hvor viktig det er å utdanne seg og tjene bra.

    Hvorfor? Blir man liksom automatisk lykkelig da?

    Er det givende? Man oppnår jo stort sett bare det andre vil at man skal bli.

    Hvis jeg ble født utenfor samfunnet, og ikke hadde noen som helst påvirkning derfra, tviler jeg på at jeg ville ønsket å utdanne meg og få et yrke.

    Altså, det er ikke medfødt eller noe man har valgt helt av seg selv.

     

    Jeg valgte ikke selv å bli født, men jeg blir likevel dratt inn i masse stress, mas, jag og drit.

    Det er jo nærmest en form for tortur å være i live.

     

     

    Det er ikke noe veldig spesielt jeg vil gjøre i livet.

    Jeg har mine kreative og fysiske evner som jeg brenner for å utvikle.

    Men når jeg ikke kan tjene noe særlig penger på det? Da må jeg vel bare droppe det til slutt... Og heller gjøre noe jeg tjener penger på?

    Og så skal jeg bli lykkelig av pengene jeg får?

     

    Jeg fatter ingenting.

     

    Velkommen til livet. Du kan ikke forvente at du ikke skal jobbe for å kunne oppnå noe stort. Selvfølgelig vil foreldre/voksne råde deg å gjøre det best mulig for å få best mulig status tilpasset til deg for det i seg selv er jo en bra ting i dagens samfunn. Om du har funnet ut at dette ikke er noe som passer deg så må du finne en egen vei. Men hvorfor ting er som det er, er på grunn av at det er det som må til for å få samfunnet til å fungere. Folk som stiller for mange spørsmål om HVORFOR det er slikt ender som oftest opp i sort negellakk og barberblad. MItt eneste tips er, stay strong.

  13. Flere uskyldige liv kan bli tatt på grunn av hans [Anders Behring Breiviks] manifest.
    Jeg lurer på om du har den samme innstillingen overfor det kommunistiske manifest..? Foreløpig har den inspirert til mange millioner flere dødsfall av uskyldige mennesker.

    Jeg har ikke sans for noen ekstreme ideologier og har aldri vært marxist.

     

    Jeg regner med at du tenker på Karl Marx http://no.wikipedia.org/wiki/Karl_Marx sitt manifest http://no.wikipedia.org/wiki/Det_kommunistiske_manifest som ofte blir oppsummert med slagordet:

     

    arbeidere i alle land foren dere.

     

    Jeg ser ihvertall ikke at det maifestet er like farlig i dag og det inneholder vel ingen oppskrift på hvordan man skal lage bomber og utføre terrorhandlinger.

     

    Jeg har aldri lest det manifestet og kommer vel heller aldri til å lese det om det da ikke skjer en ytterligere polarisering mellom ytre høyre og ytre venstre i fremtiden.

     

    Jeg er sosialdemokrat og har ikke bruk for noe kommunistisk manifest.

     

    Slagord som

     

    • Arbeid til alle.
    • By og land, hand i hand.
    • Velferd, eldreomsorg, skole og helse fremfor skattelette.

     

    holder lenge for meg.

     

    I tillegg vil jeg tilføye

     

    Ja til nærdemokrati og nei til brysslebyråkrati.

     

    Det siste kan bli aktuelt om Eu kommer på dagsorden i fremtiden.

     

    Nå ser også politikken ut til å flyttes mot sentrum her i landet, og den utviklingen bifaller jeg i høyeste grad.

     

    Rørende historie gammern, er fortsatt imot at alle som er uenig i ditt syn liksom har "redusert intelligens" siden du liksom har peiling på alt.

    • Liker 4
  14. Såvidt jeg kan se består de "eksterne kildene" du har vist til i denne tråden kun av link til en annen tråd på forumet hvor du driver drittslenging mot Frp og et sitat fra Ibsen som du har omskrevet for å rakke ned på politiske motstandere.

    Det får vel de som leser vurdere selv.

     

    Jeg skrive mye om hva jeg mener som fagøkonom.

    La oss se hva fagøkonomen skriver i de "eksterne kildene":

     

    henger ikke deres økonomiske politikk på greip.

     

    Det er nesten som å spørre om en blind kan kjøre en vanlig bil.

     

    FrP's økonomiske politikk er eventyrpoitikk - gambling med vår velferdsstat.

     

    FrP kan bare leve med oppkonstruerte mangler ved det norske samfunnet.

     

    partiet burde avgått med døden med Anders Lange.

     

    Så dette er de beste "faglige" argumentene man kan komme med etter 20 år som fagøkonom? Og at du står for objektivitet her er det vel ingen andre enn deg selv som tror.

     

    aaaah, in flames

  15. Du vet at jeg hadde ignorert deg på grunn av dine tidligere ekstreme synspunkter, men du skal få et svar.

     

    Så du mener at journalisten har testet min hypotese med vitenskapelige metoder?

     

    Nei nå holder det bestefar. Påtide å slutte å leve i den perfekte drømmen du lever i. Jeg kan ikke komme med noen vitenskapelig bevis på ting jeg ser. Men selvfølgelig når ikke du ser det samme som meg så kan jeg ikke hjelpe deg. Ta deg et par kamferdrops, litt kaffe og kanelsnurr så setter vi strek her.

    • Liker 1
  16. Jeg har ikke skrevet om hva jeg mener om FrP i denne tråden, men vist til eksterne kilder
    Såvidt jeg kan se består de "eksterne kildene" du har vist til i denne tråden kun av link til en annen tråd på forumet hvor du driver drittslenging mot Frp og et sitat fra Ibsen som du har omskrevet for å rakke ned på politiske motstandere.

     

    Du får meg ikke over på din banehalvdel med drittslenging.
    Det verste er at du faktisk tror på dette selv. :no:

     

    Jepp, den vise gamle uglen tok ikke dette i betraktning. Common sense.

  17. Nei! Det er - etter min mening - uendelig mye galt med ABBs synspunkter. De er faktisk nokså hinsides, i tillegg til at de er moralsk, ideologisk og intelektuelt gale.

     

    Det er logisk feil å skille synspunkter og handlinger. Handlingen er ikke en nødvendig følge av synspunktene, men synspunktene er en forutsetning for handlingen. Det er synspunktene som i ABBs øyne rasjonaliserer handlingen.

     

    Jeg er for ytringsfrihet også for slike meninger, men det betyr ikke at man ikke skal si meninger imot når man er uenig. Det burde noen sagt til ABB og hans meningsfeller. Problemet er at mange av dem vanker på forum der de bare møter nettopp meningsfeller. Der bygger de hverandre opp ideologisk, uten noen som kan hviske dem det nødvendige "memento mori" i ørene.

     

    Geir :)

     

    Moralsk, ideologisk og intelektuelt gale? Må være et veldig rart syn du har på ting. En av de tingene ABB reagerte på var måten folket er blitt mot høyresiden. Ytringsfrihet er bullshit. Jeg forstår hvorfor det er bullshit. Andre verdenskrig og den kalde krigen. Etter den kalde krigen var det stopp, "nå har vi lært". Vi skulle aldri tilbake til en slik fordomsfull tid.

     

    Kom med et godt argument mot at nesten all informasjon fra media/lærere er venstrevridd

     

    Ytringsfrihet? Så jeg er ikke en rasist/facsist/nazist om jeg er er imot Islam. Og når jeg sier imot mener jeg ikke at alle skal drepes. Men hele den troen skal behandles som en overtro, med andre ord ikke få noen særegenheter. Per definisjon er jeg en fascist. Jeg er for å beholde vår vakre kultur, som vil si at jeg ikke vil at norge skal "Islamiseres" som vil si at jeg i noen grad er islamfientlig, som igjen vil si at jeg er en høyreekstrem facsist;

     

    http://no.wikipedia.org/wiki/H%C3%B8yreekstremisme

    Det er ikke et venstresynspunkt?

    Når det kommer til ABB så er jeg enig i mange ting han sier. Hvordan samfunnet er blitt idag, og hvordan Islam ødelegger kulturen vår. Men jeg støtter absolutt ikke handlingene hans, men jeg mener det er et Problem nå som folk som deg får en negativ instilling på hans tankegang.

     

    eks; Tyskland så er det ingen som snakker høyt om multikulturalisme pga deres historie.

     

    Har du i det hele tatt lest/sett filmen han har lagt ut? eller er du nok en hykler som syns og mener?

    • Liker 3
  18. Du får meg ikke over på din banehalvdel med drittslenging. Jeg har bare påpekt at objektivteten er mistet av noen i denne tråden som innbilte seg at de kunne holde den gjennom en hel tråd.

     

    I tillegg lenket jeg til en tråd jeg synes avklarer dette:

     

    Kan FrP styre Norge?

     

    Du finner mine svar i den tråden.

     

    Siden Høyre er en aktuell samarbeidspartner er dette

     

    Høyre Populistisk eller verdikonsevativt parti?

     

    en meget aktuell tråd.

     

    Hvorfor endrer du tema helt nå? Jeg ble bare negativ for at du framstile "politisk korrekt" som om det er tull. Det er fakta.

  19. FRP har mye dritt, men de er de eneste som kan være så konkret som de er. Og slik har de alltid vært. Det er FRP, de har hatte såsi samme standpunkt hele tiden. Haters gonna hate.

    Og du gjør det ikke bedre. Nå er tydeligvis objektiviteten det ble sankket om tidelig i tråden lagt til side.

     

    Kan vri på et Ibsen sitat til dette:

     

    Tro aldri på en FrP tilhenger som sutrer og griner.

     

    Da var man tilbake på det jeg lever etter. Rasjonalitet. Det der er ingen rasjonell tankegang. Blir som at man ikke skal prate med folk som er for en norsk kultur, siden de bare sutrer å griner og er imot Islam. Så du er altså uenig. Alle parti blir behandlet likt, jeg er bare nok en uviten rasistisk FRP-tilhenger som sutrer og ikke har peiling. Greit det, bestefar ;)

  20. Stemte FrP til både kommune- og fylkesvalget, men både Høyre og Venstre vil bli vurdert frem til 2013.

     

    Er rett og slett drita lei folk som skal henge ut FRP som absolutt alle aviser gjør. Hovedartikkelen på dagbladet er "Nå bryter FRP loven" når de står på riksveien å reklamerer.

     

    Journalister i Norge er stort sett venstrelente, derfor blir det så mange artikler med en negativ vinkling på FrP. Dagbladet er i særklasse og man finner ikke så mange artikler der som gir et positivt inntrykk av FrP. Aftenposten er mer moderat, men det finnes knapt nok noen avis som er på FrPs side, så de kjemper mot vinden hele veien. Jeg synes det er imponerende at de får såpass mange velgere til tross for mediadekningen.

     

    Yepp, politisk korrekt, kalles det..

×
×
  • Opprett ny...