Gå til innhold

Hulken

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hulken

  1. Er dette det endelige dseignet på raspberry PI? blir det ikke no hvit/svart koblingsboks aktig cover over dingsebomsen? og hvordan blir det med toll på denne når den koster 200.77 øre ? slipper vi unna?

     

    Nope tollvesenet er ikke særlig trivelig, kjøpte meg et elektronikkprodukt for 200,18 NOK(omregnet fra pund til norsk av postens utenlandsseksjon). Og ja du gjettet det, jeg måtte betale toll for den, pluss tillegget for forenklet fortolling hos posten. ble jo dobbelt så dyr som den var i utgangspunktet.

  2. istedet for å surre mer med det selv, ta kontakt med acer og forklar problemet, dere har jo ikke gjort noe "mystisk" med den så de hjelper dere sikkert med å få den iorden igjen. sikker på at det ikke var acer recovery på den når den ble kjøpt? isåfall når en starter maskinen første gang blir mann bedt pent om å lage en(4cder i mitt tilfelle) recovery cd. det var denne dere skulle ha brukt ville jeg tro. men siden dere enten ikke har laget denne eller det ikke er slik det skal fungere på akkurat den maskinen, ville jeg uansett sendt en mail eller ringt til acer og forklart problemet.

     

    *edit* med en slik cd trenger du ikke cd key og alt skal reinstalleres til default med alt acer crappet:P det var jo poenget, glemte det

  3. Innmaten ble behandlet pent under bytte? fort gjort å svi av både det ene og det andre via statisk elektrisitet. det er dessverre noen komponenter som ikke liker å bli plukket fra hverandre etter at de først har vært satt sammen. eksempel jeg kjenner til er cpu og hk, fant egentlig aldri noen løsning på mitt problem, de ville bare ikke samarbeide etter at jeg hadde satt de sammen igjen.

     

    men prøv å boote fra cd.

  4. Trenger litt hjelp.

    Har en pc liggende som booter opp hvis hdd er koblet til men slår seg av etter alt i fra 10 sec til 1 min. Hvis hdd er koblet fra starter og går maskinen som den skal, eller den maser om å få en device å boote fra riktig nokk.

    Hddene kommer fra en annen maskin med windows og drivere til annen hardware enn den i maskinen nå.

     

    > Spørsmålet er hvordan jeg skal få til å boote fra cd, med hddene tilkoblet. regner med at jeg må få innst OS på nytt for å få rette drivere til hardware? men slår seg jo bare av med de tilkoblet.

     

    for å utelukke en del ting:

    - Har byttet PSU, trodde det først var den som lagde problemer. ingen virkning

    - Hddene funker som bare det(testet)

    - kan bygge pc :D

     

    jeg tror det kan være Hovedkortet som trøbler, høres det smart ut?

     

    var dette forståelig?

×
×
  • Opprett ny...