Gå til innhold

virtuos

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av virtuos

  1. En ting TalkMore fortjener, så er det ros, og skryt! Har nå hatt de i 4 år, og er så fornøyd som det går an for en mobilkunde å bli. Har det vært noe problem med sim-kort, så fikser kundeservice det med en gang. Trengte nytt sim, ringte en mandag og tirsdag var det i postkassa. Har tvilling micro-sim på mitt abb, og da jeg skulle bytte til det kosta det ikke en krone. I tillegg har jeg et kontantkort som jeg ville putte i iPaden min, selvfølgelig må man ha micro-sim til den, gratis det og. Kundeservicen dems er upåklagelig og føler de gjør alt riktig for å beholde meg som kunde.

  2. Med litt tung bruk, så varer ikke batteriet på en moderne "top of the line" smarttelefon en dag en gang. Dette er allt for dårlig.

     

    En dag er da litt overdrevet... ;) De fleste moderne mobiler med bra batteriteknologi holder normalt 2-4 dager, kommer selvsagt veldig ann på hvor mye man bruker den. Men enig i att batterikapasitet er undervurdert på mange mobiler idag, nettopp pga att produsenter presser inn prosessorer som hører hjemme i en hjemme-PC, hva er vitsen ?? De aller fleste brukere håndterer nemlig ikke veldig tunge applikasjoner på en mobil.. Klarer mobilen å multitaske 5-6 programmer samtidig er man godt på vei, og selvsagt håndtere spill med heftig grafikk. Til det holder en mobil med 800Mhz-1GHz og en god GPU, men her blir forbrukere overtalt/lurt av ivrige mobilselgere, desverre... :cry:

     

    Det der er bare piss, og det vet du sikkert godt! Hver bidige android mobil jeg har hatt, varer 1 døgn, maks 1,5 døgn om alt er skrudd av. Kjøpte en ny HTC EVO, og etter første lading varte den ikke en halv dag en gang. Etter noen timer fra den er ferdiglada og et par korte samtaler er batteriet tappet til 50%. Det gjelder alle androidmobiler jeg har hatt ikke bare nåværende. Jævla irriterende og måtte skru av det meste på en smartmobil bare for å presse batterilevetiden til maksimum. Hva skal man med en smartmobil i det hele tatt da?

     

    Blir så forbanna på dere idioter som kommer her og påstår at dere har mobilen i 2- 4 dager før den må lades på nytt. That´s a load of crap, and you know it!

  3. Jeg vurderer sterkt å anskaffe meg en 3D mobil og da er det disse to jeg har lest mest om og hørt mest om. HTC er dyrere enn LG´s, men er det noen større forskjeller? Er den ene bedre enn den andre på noe og vice versa ? Testet LG sin i butikk, men den var ganske tung. Kom med for og imot for begge to. Kjør på!

×
×
  • Opprett ny...