Gå til innhold

Øyvind Kringstad

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Øyvind Kringstad

  1. Jeg ser ingen trygghet i dette her med tanke på hvor mange SpaceX raketter som har eksplodert allerede. I tillegg vil påkjenningen på kroppen være ekstrem, så det blir ikke akkurat en rolig og avslappende tur. Dette her er for våghalser for dumme til å skjønne hva en liten ubalanse i drivstøffet kan føre til. G-krefter som dette sliter også fartøyet... en rakett som kommer til å gå til gjenbruk til det smeller. Ikke akkurat en "business" løsning dette her, og hvem ellers trenger å klore seg over kloden i slik fart?

  2.  

    I den grad anmeldelser er telltalls problem, så er det telltales problem ja, og? Gamer.no er ikke spesielt negative, tvert imot er det mye som tyder på at de er for snille, snittet ligger langt over middels karakter.

     

    Hvordan kan du kritisere noen for å vurdere etter kun 1 episode, og så gjøre det samme selv rett etterpå?

     

    AtW

     

    Når Gamer.no kaster møkk på Telltale's Batman spill fordi de synes Batman er kjedelig i sin helhet som en karakter og personlighet, så kaster de møkk på Telltale på tynt grunnlag.

     

    Ja, vi er bare i Episode 1, og allerede har jeg lest to negative artikler om spillet på Gamer.no innen tre dager. Jeg forstår skuffelsen er stor med bugs og slikt, som de dekket i første artikkel, men nå går de unødvendig dypt for å finne innbilte feil. Hadde jeg lest alt dette dritet før jeg kjøpte spillet, så hadde jeg mest sannsynlig ikke kjøpt det, og gått glipp av noe bra.

  3. Måte på sutring da. Alvorlig talt. Nå skal det være Telltale's problem at Gamer.no synes Batman er en kjedelig fyr? Det er så utrolig mye negativitet i reviews her at... fy faen... jeg spyr!

     

    For det første, så er vi bare i Episode 1... så gi Telltale en sjanse til å vise hva de kan gjøre. For det andre, så var Episode 1 mer enn god nok. Ikke bare er det god dialog, men også et hint av puzzle, et element som har uteblitt fra de fleste moderne adventure spill. Puzzle delen av klassiske adventure spill var en viktig del i det å gjøre spillet til et spill, og ikke bare passiv underholdning. Jeg synes quick time events også er en skikkelig bra måte å holde spillerens oppmerksomhet på. Synd dere ikke liker det heller. Kansje dere bare vil sitte tilbake i sofaen og se The Dark Knight enn å spille.

  4. Jeg hører snakk om at det er mest folka med Steam som opplever problemer. Jeg kjøpte dette spillet på GoG og har ikke opplevd noen store problemer annet enn én liten bug. Når jeg kom til "batcave" delen, så gikk jeg rett inn på profilene på datamaskinen først, og da var det ikke mulig å komme seg tilbake ut og fortsette. Etter en kjapp reload, så plukket jeg opp hard disken først og stappet den på plass, og deretter virket alt helt fint. Det var noe kloring for å få rett oppløsning i graphics menyen også, men det var lett å få has på.

     

    Om selve historien (no spoilers), så vil jeg bare si at det var en spennende og orginal vri på ting. Spillet fokuserer også på "detective" delen av Batman, noe jeg synes var det beste med Arkham Asylum, og med Batman i sin helhet. God underholdning!

  5. Vegar, du må forstå... NRK er Satan, OK? Vi som "unngår" lisensen ser ingen lyspunkter i å betale for noe vi ikke bruker. Grunnen til det er at det ikke fins noen verdi i det for oss, I tverr motsetning til å betale skatt.

    Du våger å sammenligne NRK lisensen med offentlige goder og tjenester vi får fra å betale skatt, og legger til at du ikke benytter deg av disse godene personlig, men likevel betaler med et smil? Så du kjører ikke bil på norske veier, og trakker ikke på fortauer? Fortell meg hva som skjer hvis du går på trynet ned en trapp og skader deg såpass at du må til sykehus, hm? Er det NRK som kommer til redningen, tror du? Var denne artikkelen ment til å trolle på seg folk? Takk, det virket.

    Norsk-produsert underholdning er en tragedie av greske proporsjoner som vi med den minste anelse av smak og kriterier unngår med livet som innsats. NRK, som statskanal, må appelere til hver eneste demografiske bøtteballett som sutrer etter noe å se på, fra unge jenter til gamle menn. NRK eier ikke fokus, og dermed får seere bare en liten mengde bedriten underholdning av null-budsjetts tullball-kødd og norsk propaganda.

    Jeg ga opp på TV rundt 2000-2001 når bredbånd fikk bakkefeste og vi slapp å betale per minutt for internett. Siden den gang har jeg brukt penger spart på underholdning av egen interesse, og har ingen planer om å forandre på det. Hvis dette forslaget blir en realitet, så blir det stammekrig her i landet.

    • Liker 9
  6. [quote name="Juke" post="23133922"

    Kunne ikke vært mer enig. Det er bra at de faktisk tok seg på tak og endret spørsmålet, men den kommentaren om de ikke nødvendigvis var enig, den kunne de spart seg. Det er bare trist når folk ikke klarer å innrømme sine feil.

     

    Det opprinnelige spørsmålet krevde at folk brukte hodet, og det er selvfølgelig litt mye forlangt. Bare ett alternativ kunne vært riktig! (en kommentar lenger opp forklarer hvorfor)

     

    Det opprinnelige spørsmålet hadde to mulige korrekte svar, og det tredje alternativet var 1 Mhz av målet, noe som like gjerne kunne ha vært en skrivefeil. De spesifiserte ikke engang om de var ute etter base clock eller boost clock, og dermed kunne to av svarene være riktig. Og da teller vi ikke svaret som kunne være en skrivefeil, som - om det faktisk var - ville vært korrekt svar nummer tre). Fortell meg hva jeg gikk glipp av?

     

    Spørsmålet var unøyaktig nok til å dra til seg en haug med komentarer fra forvirrede mennesker som faktisk gikk ut og gjorde research før de svarte. Kansje du burde holde kjeft og gjøre litt research selv før du anklager andre for ikke å bruke hodet.

  7.  

     

    Litt dumt at dere ikke spesifiserte hvilken klokkehastighet dere var ute etter. Det er jo forskjell på boost clock og base clock :) Mitt svar er basert på base clock! (Y)

    Selv om vi nå som sagt har presisert det veldig, så er vi ikke nødvendigvis enig i at det var så uklart formulert i utgangspunktet. Dette kommer vi tilbake til tirsdag :-)

     

     

     

    Tull. Slik dere hadde satt opp spørsmålet tidligere, og som flere her nå har påpekt, var to av svaralternativene korrekte. Etter at dere nå har endret på teksten i oppgaven, er det så vidt jeg kan se kun ett svaralternativ som er riktig.

     

    Jeg hadde heldigvis ikke svart på det spørsmålet ennå, fordi det var umulig å vite hvilket av de to korrekte svaralternativene dere av en eller annen grunn hadde fått for dere at var det eneste korrekte. Men jeg kommer til å svare på det nå.

     

    Det skal bli interessant å se hva slags bortforklaring dere kommer med på tirsdag.

     

    Tror nok det er på sin plass at dere heller kommer med en beklagelse i dette tilfellet, ikke en eller annen tvilsom bortforklaring, pluss at de som i følge gamer.no avga "feil" svar som følge av den opprinnelige feilen i oppgaven, bør få være med i trekningen.

    Kunne ikke vært mer enig. Det er bra at de faktisk tok seg på tak og endret spørsmålet, men den kommentaren om de ikke nødvendigvis var enig, den kunne de spart seg. Det er bare trist når folk ikke klarer å innrømme sine feil.

  8. Hva er kjerneklokkehastigheten på MSI GeForce GTX 980 Gaming 4G?

     

    Vet du hva, jeg eier et slikt kort allerede, og jeg har ikke peiling. Jeg sjekket MSI's egne websider og de lister 6 forskjellige tall. Først av alt er det base clock og boost clock. Så er det MSI's APP dings der en kan velge silent mode, gaming mode eller OC mode. Alle med forskjellige base clocks og boost clocks. Alvorlig talt... vær mer presis med spørsmål i fremtiden!

  9. Hvem i all verden bryr seg om Mac?

     

    En skulle tro det var et mye større knusende lederlag for Linux folk, for ikke å snakke om en seriøs kjepp i hjulet for SteamOS som nærmest var laget for VR, og mer spesifikt: Oculus Rift. Jeg skjønte det måtte bli noe kødd etter at Facebook kjøpte greiene. Skal bare se på at Oculus Rift kommer med Facebook bloatware eller noe sånt tull på software siden.

  10. Dette var ikke akkurat nyheter, desverre. En viktig ting å huske på når man er på nett er at alle man møter er mannfolk. Regelen er: Det fins ikke kvinnfolk på nettet. Du kan ikke tro noenting som helst før du får puppene i hendene, og ikke engang da skal du være for sikker!

     

    Å hekte noenting som helst sexuelt til en stabel med polygoner er det første tegn på hjernedød. I et MMORPG sitter gjerne en fjortis og later som han er et voksent kvinnfolk bare for å få mer hjelp, mens på andre siden sitter det en voksen mann og napper i løken til pene ord fra en guttunge, i god tro om at han skal (på en eller annen måte) få pels på knaggen. Drittunger vet ikke bedre, men voksne mannfolk burde vite nok til å klare å holde styr på seg selv.

    • Liker 1
  11. Jeg satt her og skulle logge inn på nettbanken i morges (Sparebanken Vest). Kansje jeg er litt morgengretten, men for første gang slo det meg at måten de "ber" deg taste inn passordet på er noe ekstrem: "OPPGI" passord!

     

    Skulle jeg oversette dette til Engelsk, så hadde det blitt "SURRENDER Ze Password!!!" Fikk meg til å lure på om SPV er tilknyttet Bilderberg Group's nazi røtter. Ikke at jeg er paranoid eller noe. Men så slo det meg jo, nordmenn er de verste på nett! Vi vikinger oppfører oss som fulle striler på nettet. Bare se på Norske game reviews. Vi synes liksom alt i verden er hakket verre enn det alle andre mener om ting. Det er helt klart at vi har for mye penger her til lands. Jeg ler hver gang jeg hører en norris rave om at en annen norris er snobb. Hele Norge er snobbete til tusen.

     

    EDIT:

    Eller, det er vel heller BankID som er synderen der. Steg 1: SIEG HEIL! "Ok.." Steg 2: SURRENDER Ze code! "Jajaja... frem med enigma." Steg 3: SURRENDER Ze Password! "Det var da som f..."

    • Liker 3
  12. Bare pass på én ting... hvis dere setter et MSI "Gaming" skjermkort sammen med et "Gaming" hovedkort, så blir det masse krøll. Du MÅ bruke MSI Gaming APP for å få clocks du betaler for, og APPen må restarte PCen hver gang du slår av og på OC Mode. Når OC Mode er på, så er CPU clocks låst til Max Turbo helt til du slår av OC Mode og restarter PCen igjen. Hadde jeg visst dette, så hadde jeg aldri kjøpt MSI Gaming hovedkort også. Hvem gidder å restarte PCen hver gang en skal inn og ut av et spill? I hvert fall ikke jeg! Så nå sitter jeg med default clocks på skjermkortet, og får ikke brukt det jeg betalte for (pga. latskap). MSI burde lage en ny APP som bare setter skjermkortet i OC Mode (som den gjør om du har et ikke-MSI Gaming hovedkort).

     

    Dette er min erfaring med MSI GTX 980 Gaming 4G + MSI Z97 Gaming 5 hovedkort.

  13. Siden hastigheten på både GTX 780 Ti og R9 290(X) er basert på hvor varm GPUen er, så ville det vært *mye* bedre å vente til hardware-produsentene leverer kort med skikkelige kjølere (f.eks. ASUS DirectCU II). Spesielt AMD's R9 serie med temperaturer opptil 95C trenger desperat en bedre kjøler.

     

    Her er en artikkel som bør leses av alle som vurderer å kjøpe AMD R9 serie skjermkort nå: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-driver-fix,3666.html

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...