Gå til innhold

Simvik91

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simvik91

  1. Hvordan har dere satt opp lyd og bilde? Den "beste" måten (for å unngå lag) skal være å koble bildet gjennom HDMI, men LYD til en ekstern kilde, for eksempel hodetelefoner, gjennom composite cables. (PS3). "In this case, you will output the red/white audio cables into your headphones/stereo/home theater system directly from the console while the HDMI handles the video.".... hvordan??? Det er jo ingen steder på headsettet å plugge inn hverken den hvite eller røde kabelen...?!? :S

  2. Ikke sikkert du trenger å gi opp den gamle gitaren enda. Vet du hvilket merke og modelle det er? Intonering kan alltids fikses. :)

    No idea! Men tenkte forsåvidt også tanken på å ta den med ned til den lokale gitarbutikken og få fikset intoneringen.. Men har for øyeblikket pengene å ta av til å skaffe min egen gitar :) Får høre med gitar-mannen om hvordan det står til med gitaren!

  3. Kan du anbefale meg en gitar? Hadde en gammel el-gitar jeg fikk fra onkelen min for flere år siden, men spillet registrer stadig vekk den dype E-strengen feil (når jeg holder den femte fretten tar spillet det som at jeg holder den sjette, ect). Mistenker at dette skyldes dårlig intonering, utifra en god del google-søking (selv har jeg ikke særlig peiling på gitar). Tenker det er like greit å kjøpe en ny, ordentlig, "egen", gitar.

  4. Ja, det skjønner jeg. Det med trådløst router var grunnet Wi-Fi, som jeg da altså ikke får brukt (hjemme).

     

    Men det er altså 3G jeg lurer på, hvordan jeg kobler meg til det? Har slått av Wi-Fi, men får fortsatt ikke nett-tilkobling. Jeg føler meg veldig, veldig sikker på at det skal være dekning her jeg bor (Hamar, ganske sentralt).

  5. Skal gå til innkjøp av mitt første par skinnsko (eller sagt på en annen måte: sko annet enn sneakers/joggesko)! Tenkte først og fremst på bruk til turer ut på byen i helgene. Til hverdags ser jeg for meg at mine Converse (okei, de er fra H&M, men de er omtrent identiske) fungerer helt fint, hvertfall her i Hamar i min aldersgruppe... Men er vel åpen for å prøve noe nytt og "finere" også der. Uansett, prioritet: Ut på byen, hvilke type sko bør jeg bruke, farge og gjerne merke! ? :)

     

    Hva med disse for eksempel?

  6. ´

    Du vil jo se ut som en tenåring når du bruker converse uansett da. Så det spiller vel ingen rolle.

    Skal kjøpe meg vårsko imorgen og tenkte vel enkelt og greit på Converse. Er 20 år. Skal jeg droppe det?

  7. Klokke har jeg! :) (en ganske standard en, men den duger)

     

    Litt tynt med gensere også; en oransje v-hals fra H&M og tre ulike typer cardigans (en tynn fra H&M,en tjukkere grå med hette og glidelås, altså ikke knapper, fra Carlings og en beige, litt mer "fin" genser fra Bertoni).

     

    Jakker, tjaa. Hadde en stilig, sort klassisk frakk, men den ble ødelagt og har ikke orket å kjøpe ny. Så det går stort sett i en stor, tykk parkas-lignende sak fra Carlings. Har fått høre at den er "kul". Samme det, skal være inne stort sett uansett?

     

    Ellers en del litt for store skjorter med dårlig fit. Jeg er høy og relativt spinkel (186cm, 75kg, litt muskler men ikke mye, men heller ikke mye fett så det er da noe ;)).

     

    Angående blazere så føler jeg av en eller annen grunn at det blir litt "veslevoksent". Jeg fyller 21 i år, usikker på om jeg er klar for blazer... "Ække det derre sånn derre greie" for de litt mer oppimot 30-åra?

     

    Takk for gode tips til sko folkens! Nå har hvertfall en tanke å gå etter :)

  8. Hei! Imorgen er det lørdag, og når man lever det glade studentliv er jo det gjerne forbundet med fylleturer på by'n ;)

     

    Jeg føler jeg har litt lite klær å velge mellom, det går som regel i en grå slim-jeans og sort skjorte liksom. Har nylig også kjøpt meg en rød skjorte, uten at jeg er sikker på om den er noen vinner. Blir uansett kanskje litt "tynt"?

     

    Og hva med sko? Jeg bor i kalde Trondheim, så til hverdags går jeg i tøffe mountain-boots kombinert med chinos eller nevnte slim-jeans. Men det passer seg vel ikke på byen akkurat :p Har et par sorte, normale pensko, men det føler jeg nesten er litt vel "galla/julemiddag" liksom. Noen forslag her?

     

    Håper på litt hjelp her, føler meg litt hjelpesløs :D

  9. Det lurer jeg på og,om hvor vanskelig det er å få jobb.

     

    Også lurer jeg på en ting til.

    Siden jeg har gått allmenn og hatt media som valgfag,kommer jeg da til å henge etter de andre elevene som kanskje har gått media linjen? og blir det "ekstra vannskelig" for meg pga det?

    Jeg har bare studert et halvt semester, men foreløbig er jeg veldig fornøyd med faget i hvertfall. Om jeg får meg jobb eller ikke ser jeg ikke poenget med å stresse noe særlig over, det ordner seg med et eller annet til slutt uansett skal du se.

     

    Jeg kom rett fra allmenn med relativt mediocre karakterer, det var så vidt jeg kom inn på filmvitenskap tilogmed! Hadde ikke media som valgfag engang da jeg fikk vgs. Det er overhodet ikke påkrevd noe sånt her. Så langt har jeg fått svært gode karakterer, og føler egentlig ikke jeg har jobbet hardt nok til å fortjene det..

     

    Filmvitenskap er ganske chill, veldig interessant, og gøy! :)

×
×
  • Opprett ny...