Gå til innhold

Awne

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Awne

  1. Så lenge Capcom har dumme fans som spiller spillene deres så kommer de aldri til å slutte med det crappet her. Jeg har allerede 4 spill av Street Fighter.Street Fighter 4 på computerStreet Fighter 4, Super Street Fighter 4, Super Street Fighter 4 AE på playstation.Det er så jævlig dumt av Capcom og deres dumme fans. Stikker over heller til super smash på wii u og spiller dette istedenfor. Jeg så at Super Smash hadde 50000 Viewers på streamen. Det er mer enn det Street Fighter 4 hadde. Så jeg tror jeg skal satse på Evo 2014 i super smash bros.

     

    Marvel hadde over 142.000 seere under finalen, og mener og huske at SSF4 hadde flere. Tror dette var mer enn Smash Bros, men det skal jeg ikke si sikkert.. Smash Bros hadde også over 50.000 samtidige seere.. mener det var over 120.000 på et tidspunkt.

  2. Ein av dei verkeleg store klassikarane frå Square Enix si storheitstid på 90-talet er Final Fantasy VII.

     

    Square Enix existerte ikke i på 90-tallet. FFVII ble utviklet og publisert av Square (hvorvidt vi skal nevne Sony som utgiver utenfor japan er diskutabelt da de skal ha en finger med i alt som blir laget til maskinvaren deres). Square og Enix slo seg ikke sammen før i 2003.

  3. Jeg er jo ikke nødvendigvis enig i at Bioware/EA ikke burde ta på seg litt av skylden. For det første burde ett topp MMORPG fungere bra for de med ett par år gammel maskinvare som da var midt på treet.Så er det helt klart en del bugs i spillet selv om noen ikke opplever det til noen stor grad. Man har f.eks bosser i "Opperations" som er så bugga ut at man bare kunne ta dem med å jukse.Og man har en god del optimalisering som må til slik at ikke framerate stuper ned i dass når det er mange spillerer i ett område.Og slik kan man jo fortsette.Så det hadde vært mye redeligere om Bioware hadde sagt "vi er klar over problemet og jobber med saken" istedenfor å gå i forsvar og lete etter en annen syndebukk.

     

    Grønne discolys på Tatooine er ikke noe nytt, men man overlever det til de får fixa det. Ganske sikker på de vet om den der :p

  4. Kommer ikke til og lese anmeldelsen din for du kan ingen ting om Final Fantasy. Jeg husker den forje du lagde om ff13 forferdelig skulle tru du var kjøpt opp av square . Alle vet at dette firma går ned toalettet de bruker 6 år på og lage spill.Sprenger budsjetter med og bruke evigheter på og lage spill, noe som de bare brukte 1 år på før. Leier in inkompetente spille designere ff14 de ble faktisk sparket. Nå blør firma fordi de må gi gratis spille tid på ff14 som de faktisk må fikse og som wow bare at de har ikke intekter . Det er ikke hemmelig at de sliter med penger har lest flere steder at de har d dårlig.Og enda de vet de har en gull gruve med ff 7 remake så nekter de det .Snakk om og vere amøber.Vell kanskje ikke rart siden de beste folkene bak ff (faktisk ikke er med i firma lenger!!??)Square pliz slutt og voldta ff navnet og legg det ned og start med noe nytt som skyte spill er manga.......
    Du har sjølvsagt din fulle rett til meininga di, men det er eit par faktafeil her eg synest du bør vere klar over.FFXIV feila ikkje fordi dei hyra inn folk, det feila fordi det var eit dårleg spel. Hiromichi Tanaka var produsent på FFXIV og han har jobba med serien sidan det første Final Fantasy. Han jobbar framleis i Square Enix.Produsent på XIII (og FFXIII-2) er Yoshinori Kitase, som starta hos Square Enix is 1991. Han regisserte det som tilsynelatande er favoritt FF-spelet ditt; Final Fantasy VII. Eg skjønar godt kvifor Square Enix nølar med å lage ein nyversjon av FFVII. Det vil koste tid og pengar, og eit turbasert kampsystem som det FFVII byr på er som dei fleste veit ikkje særleg populært. Spørsmålet er då om ein skal bruke mykje peng på å lage eit trufast spel for ein liten og høglytt mionritet, eller modernisere det slik at ein kanskje sel fleire kopiar, men gjer minoriteten forbanna.I mellomtida lagar dei FFXIII som har selt over 6 mill eksemplar. Kunne Square Enix gjort ein betre jobb på generell basis? Javisst. Har dei mista dyktige folk? Sjølvsagt. Men eg ser ingen grunn til å byrje å lage generiske skytespel av den grunn.

     

    Njaa.. Tror nok ikke det er kampsystemet som holder tilbake. De gikk vel ut og sa at de skulle lage remake av FFX -som også har turnbasert kampsystem.

     

    Tror nok heller det er _tid_ det er snakk om. Å lage en moderne versjon av FFVII vil ta veldig lang tid.. Ikke bare må de lage hele spillet på nytt, men det må være nært identiskt med gamle FFVII om ikke blodfans skal gå helt i taket.

     

    Det er en temmelig delikat operasjon som tar mye lengre tid enn å lage et helt nytt spill der de kan gjøre som de vil. FFX derimot.. Bare å pusse opp grafikken og legge til japansk lydspor med engelsk tekst (PLIIIIIIIIIIIIIIZ!!!!) og så er det bare å kjøre på.. ;)

     

    Men er også enig i at sist de kom med et skikkelig godt spill, så het det SQUARESOFT :p

×
×
  • Opprett ny...