Gå til innhold

smia

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smia

  1.  

    Jeg kommer nok til å returnere min Lumia 1020 til Elkjøp som jeg fikk i posten i går....

     

    Mulig det er noe feil med batteriet på min, men det synes jeg også er rart. Akkurat nå står det på min Lumia 1020s natterioversikt at den var fullt ladet kl 14.40 i dag, og nå kl 19 gjenstår det bare 35% strøm. Det er alt for dårlig, og jeg har kun tatt en håndfull bilder mellomhver lading, og brukt litt nettleser og facebook. Ikke noe navigasjon eller annet strømsugende greier, og jeg skjønner bare ikke hva som skjer.

     

    Batteriet er jo den ene tingen jeg misliker, det andre er jo hele WP8. Jeg kom jo fra Android, og synes det er mildt sagt kjedelig å måtte gå inn menyer for å slå wifi av og på osv siden jeg ikke kan ha det på hjemskjermen. Videre savner jeg viktige apper som Camscanner, og en skikkelig facebook app. Kameraet er helt rått ja, men jeg er ikke villig til å leve med alt dette andre dessverre. Det blir nok Z1 på meg neste uke :)

     

    Og forresten, er det bare jeg som surrer, eller er det faktisk umulig å lade Lumia 1020 avslått?? Altså, når jeg slår telefonen av for å lade den så slår den seg bare på igjen og blir stående på pin-kode skjermen, uansett altså!

     

    må være noe galt med den. Bruker min i jobb og privat. Jobbmail, bilder, Facebook og anrop. Holder 16timer uten problemer (07:00-23:00).

    Har du prøvd nullstilling slik det tipses om? (Holde nede volum "ned" + "på"-knappen i 10 sek. Det kan meget vel funke.

     

    Ellers har jeg da sett endel sammenligningstester mellom Z1 og 1020. Z1 har godt kamera, men blir knust av 1020 i hver gang ;-) Etter å ha brukt WP i 2 år, så kunne det ikke falle meg inn å gå tilbake til Android, som er direkte rotete i forhold.

  2.  

    Fikk min fra Elkøp i går. Sitter med den i handa nå, og må innrømme at etter å ha testet den litt, så er jeg helt enig i testens terningkast (6!)

     

    Jeg fikk også min hvite lekkerbisken fra Elkjøp i går, men jeg plages VELDIG av at batteriet tømmes fort. Allerede nå er dte ensten tomt selv om den var nyladet i dag kl 08. Jeg bruker 3G og ikke 4G, og har ikke tatt mer en en håndfull bilder i dag, så jeg skjønner ingenting.

     

    I en annen test leste jeg at det hjelper å skur av klokken som alltid vises på låseskjermen, men dette finner jeg ikke ut hvordan man gjør.

     

    Hordan oppfører din seg?

    Hei nr1-Lasse!

     

    Argumentet med klokka er i allefall bare tull. Den bruker så minimalt med strøm, at det er ikke der "slaget står". Har min på 4G og har brukt den aktivt i jobb i hele dag. Batteriet viser 70 %. Hva slags telefon hadde du før du byttet til 1020? Jeg hadde Lumia 925, og det virker som at 1020 har bedre batterikapasitet enn den.

     

    Ønsker du å prøve å skru av klokka, så finner du den her: "Innstillinger/skjerm+berøring - sveip til siden til "øyekast". Der kan du deaktivere klokka. (Men som sagt lite trolig at det er løsningen.

     

    Jeg hadde prøvd å skru av - og på telefonen, og gitt den en full lading igjen, og sett om det hjelper.

  3. Hei!

     

    Jeg kjøpte en Lumia, og har hatt den i 2 dager nå. Har hatt iPhone 4 - og HAR en N8 også. La merke til med en gang at Lumia har en flatere og kjipere bass enn begge de to ovennevnte telefonene. Bassen blir nesten helt borte på enkelte låter. Har et Sennheiser headset til over 700 kroner, så disse burde gjøre jobben... Håper på at en SW oppdatering vil øke bass-styrken. Dvs. Nokia MÅ gjøre det for ikke å miste mange eiere og potensielle kjøpere av denne telefonen. Ellers er telefonen super-smooth og et friskt pust i forhold til iPhone. Menyene syns jeg også er mer "voksent" en Android.

     

     

    Hei. Jeg er nylig blitt oppmerksom på at en rekke eiere av lumia 800 har klaget over mangel på bass når headphones benyttes til å lytte til musikk. Det som skjer er at alle frekvenser under 60hz kuttes fullstendig.

     

    Jeg var akkurat i ferd med å legge inn en bestilling da jeg leste dette, men har nå bestemt meg for å grave litt dypere i problemet. Det jeg lurer på er om det finnes eiere av telefonen her som kan bekrefte eller avkrefte at dette er et utbredt problem. Jeg vil ikke kjøpe en telefon som kutter alle frekvenser under 60hz.

     

    Link til nokias diskusjonsforum (nokia har IKKE kommentert saken):

    http://discussions.nokia.co.uk/t5/Nokia-with-Windows-Phone/Lumia-800-disastrous-audio-quality/td-p/1236759

  4. Stiller meg 100 % bak maram sitt innlegg. Har hatt E6 i halvannen mnd. nå. Har prøvd iphone 4, Desire, N8 - og ingen kan matche E6 på jobb! Et VERKTØY - ikke et leketøy. Anbefales på det sterkeste! Sjekk også mobili.no sin test av telefonen! Den gjenspeiler min opplevelse av den på en bedre måte - samt at de tester den for det den ER - nettopp et jobbverktøy. ;-)

×
×
  • Opprett ny...