Gå til innhold

Aktaram

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aktaram

  1. Angående temaet så skjønner jeg ikke helt poenget med å ha chat på store kanaler på Twitch. Ja jeg vet at noen synes det er utrolig kult å spamme, og jeg har faktisk møtt folk som omtrent utelukkende snakker i Forsen emotes og som elsker alt som har med såkalt "Twitch cancer" å gjøre.

     

    Det er ikke noe nytt at folk ikke klarer å oppføre seg når de kan være anonyme på nett, og når 10-100k er samlet i samme chat så ser jeg ikke poenget med å ha chatten åpen. Det går jo ikke an å chatte der likevel så det åpner bare for spam og drittslenging. Jeg har forresten aldri vært på en stream med over 3k seere hvor chatten er noenlunde oppegående.

     

    Jeg skjønner godt hva du mener, men selv så ville jeg ikke tatt bort chatten. Det er flere tilfeller når jeg ser på store turneringer og slikt, når det skjer utrolige ting eller store plays, at jeg ser på chatten bare for å se reaksjonen fra de mange tusener som i det hele tatt skriver, og det er en god følelse.

     

    Når det kommer til all den unødvendige spamminga av rasistiske uttalelser ol., så er det bare mangel på erfarne moderatorer og brukelige chatbots, ikke noe stort problem hvis de bare bryr seg.

     

    Når det kommer til streamere med mange Viewers, så virker kanskje chatten som et totalt virrvarr, men for oss som faktisk skriver til hverandre så er det ikke så vanskelig å se hva som blir skrevet av de fleste, det går bare veldig fort i chatten til tider, som kan bli litt frustrerendes når alt de gjør er å spamme.

×
×
  • Opprett ny...