Gå til innhold

Frgr

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frgr

  1. Jeg kan være enig i det meste som er skrevet i artikkelen. Det er selvfølgelig synd for pc-spillerne som kaster ti tusenvis av kroner på drogene sine, men ikke legg skylda på de som bruker konsoll.

     

    Det er utviklerne og ingen andre som har skylden. Om det skulle legges skyld en plass så er det vell steike meg tilbake på PC-spillerne som har gitt dem for dårlige salgstall...

     

    Men når det er sagt, vil jeg bare si at the withcer 3 er et fantastisk spill som jeg storkoser meg med! Like bra som de andre i serien, om ikke bedre!

  2. Dette blir bare verre og verre.... Stadige skuffelser. Så virkelig frem til Battlefront men får jeg vist heller håpe på at det kommer noen andre bedre Star wars spill i fremtiden.

     

    Hvorfor? Fordi du ikke får ironsights? det har da vel aldri vært ironsights i noe star wars spill ever? Så hvorfor starte nå...

     

    Eller er det rom-kamper du skter til kanskje?

     

    Men hvis du absolutt må finne en grunn til ikke like spillet eller dice så har du en gyllen mulighet her altså... Hele to ting som ikke var påtenkt spillet fra start.. for en skuffelse!! >.<

  3. Eneste som er synd er de ikke har klart å fikse den latterlig lange loadingen online, Og at man blir kastet til singelplayeren hvis man får connection failed, noe som betyr ENNÅ mer loading

     

    hear hear!! det er lite å klage over, men loading tidene på PS4 (vet ikke om det er et problem på pc) er en prøvelse. Hvertfall når man prøver å gjøre heist uten fult crew, hvor de leaver og bare lager kaos...

  4. Gå på youtube å sjekk pc vs ps4 sammenligning, absolutt ingen forskjell i det hele tatt.

     

    Jeg spiller spillet på ps4 selv, men jeg tror nok at det er en grei forskjell... Du klarer kanskje ikke se det i en YT sammenligning, men fra tidligere erfaring så blir alt mye skarpere og klarere + mer flyt på pc...

     

    Men det er jo selvfølgelig det samme spillet, og den merkbare forskjellen er ikke så viktig for folk flest.

    • Liker 2
  5. Herregud for noen diskusjoner som foregår her. Slik jeg ser det så er dere voksne menn som sitter å diskuterer hva dere foretrekker. Ikke nok med det, men dere skal faktisk overbevise alle andre om at deres måte er best.

     

    Og for ordens skyld så tror jeg det er viktig at jeg påpeker at jeg synes dette er komisk.

     

    *Usignert fordi kallenavnet mitt står der oppe ^^^.*

    • Liker 1
  6. 30ms responstid på den nye prototypen. Kan dette i det hele tatt sammenlignes med en vanlig skjerm? Hvis ja, så er det for dårlig.

     

    30ms vil selvfølgelig være merkbart og vil ikke være bra nok for en hardcore spiller. Men jeg tror for casual gamers som vil få sitt første møte med VR så er dette mer enn bra nok!

     

    Dette er starten, og da må man ingå kompromisser hvis man vil være med. Sånn er det med alt. Jeg husker når LCD skjermer kom så var det ikke uvanlig med 50-30ms responstid. Nå er de fleste gode skjermer rundt 10ms, mens de beste har 2.

     

    Det jeg gjerne vil vite er hvilken hz VR brillene kjører på? Jeg vil tro at med en skjerm så nærme øynene vil 60hz være for lite, og man vil bli sliten i øynene meget fort. Gleder meg veldig til dette kommer på markedet.

  7. endeløse kommentar feltet av grunner til å ikke kjøpe x1. jaja, godt folk lager meninger før de veit hva de kjøper sier nå jeg...

     

    Jeg har ikke fulgt så godt med på ps4 eller x1 presentasjonen på e3... Tok det som en selvfølge at ms vill endre på sin policy om always online, rett og slett fordi fokuset på DRM og brukeres rettighet er så stor i skrivende tid. Den generelle brukermassen vet ikke egentlig hva de går glipp av og har heller ikke gjort seg skikkelige tanker om hva som kan være lurest fremtiden.

     

    Men jeg kan gjerne si at det gleder meg at always online kravet er borte. Er jo kjipt å ikke kunne spille på en spillkonsoll fordi internett levrandøren din har en dårlig periode, eller at du selv ikke har tilgang på internett i en periode. Men ser man på utviklingen av internett, så er det ganske klart at mobil-nett vil ta mer og mer over. Jeg ser for meg om kanskje 20 år så har vi mobil-nett med lav responstid og høy fart uansett hvor du er.

     

    Så kanskje dette er noe ms og sony vil innføre ved neste generasjon konsoll igjen. Da er det kanskje ikke så urealistisk at alle har tilgang til nett uansett hvor de er, og vi vil nok se en streaming tjeneste lik onlive.

     

    Men når jeg tenker meg om, så vil man kanskje om 20 år ha muligheten til å printe sin egen konsoll fra 3d printeren du har stående hjemme? ah, mye å se frem til.

     

    den kommende generasjonen av konsoller er ikke en av dem i mine øyne. De tilbyr ingenting nytt, kun den samme gamle smørja hvor konsollene ligger et tiår bak pc-verdenen før de allerede er gitt ut. Får håpe jeg endrer synspunkt iløpet av året, men jeg har mine tvil.

  8. Jaja folk elsker debatt og klaging. Det er helt greit. - Jeg mener salg av bruktspill er greit, men ikke slik det er idag. Always online er helt ok! Jeg liker ikke å spille spill alene uansett, så hvorfor ikke tvinge andre ut i det sosiale verdens nettet også?

     

    Og helt ærlig har ikke folk en dritt å klage på. Xbox vil gjøre det like bra, om ikke bedre uten gjerrigknarker og brukersnittgjennomsnitt på 14 år. Har du ikke lyst til å betale spillutviklerne for jobben de har gjort, så har du i mine øyne ingen rett til å kose deg med spillet dems heller. Og har du ikke internett, så var det synd. Da har du sikkert ikke godt av en xbox. Takk for kommentarfelt. Det føles godt å lire av seg et par bytes på nett!

  9. Ja, synd på de som har problemer med steam og lar være å kjøpe arma 3 pga dette. Selv er jeg veldig glad i steam og bruker programmet veldig mye. Kan skjønne at folk er skeptisk til å ha spill uten å egentlig fysisk eie de, men da tenker jeg det samme om en cd/dvd. Tror det er større sjangse for at en dvd plate blir ødelagt enn at internett dør ut, hvis det er bekymringen.

     

    Har vært fornøyd steam bruker i syv år, og har ikke noen dårlige opplevelser så langt. Men det er jo lov å være misfornøyd med et produkt/tjeneste. Kan ikke ta fra folk det!

  10. Bra artikkel! Helt ærlig er jeg ikke så negativ til konstant nett-tilgang for å spille spill. Det er som det blir skrevet så pent i artikkelen her et hav av negative sider ved nettbaserte spill, og diablo 3 er vel det første spillet jeg virkelig merket at dette var plagsomt. Kunne jeg tatt valget om å kjøpe diablo 3 igjen, ville jeg nok latt være, men ikke fordi onlinebiten var plagsom, men fordi spillet generelt ikke falt i smak.

     

    Om noen år vil nok ingen klage på dette med nett-tilgang. Da er det nok spillene uten som får tyn. Vent og se :)

  11. Når jeg så første delen av traileren tenkte jeg: Hvor fett hadde det vært å kappe av hodet på fienden... så kom delen hvor det gikk! OH YES! Endelig noen som forstår hva målet bak en sverdkamp er :p

     

    Ellers synest jeg det ser ganske repetivt og kjedelig ut i lengden. Slagene er seige og trege. Men om det koster like mye som arkade titlene til XBL og PSN så er det et defenitivt kjøp hos meg!

  12. Hva er egentlig poenget med dette?Hvorfor ikke bare lempe ut det som er av spill så folk kan kjøpe det de vil?

     

    Du klarer sikkert å finne ut hva som er poenget hvis du tenker deg litt om... Se på spillene på appstore feks... 70% der er jo helt bak mål og mening. Blir jo deprimert hver gang jeg gidder å sjekke om det er noen bra spill. Og det hadde jo vært digg å ha en platform på PC som tok litt mer interesse enn å tjene en haug med penger på å selge dritt. Eller er jeg den eneste som tenker i den retningen?

    • Liker 1
  13. Trenger litt overbevisning her... er det et typisk mmo? Bare uten betaling? Isåfall må jeg si meg lei den bølgen. Har ikke så mange venner som spiller i mitt tempo og ser heller ikke vitsen i å trykke i timesvis kun for å få bedre stats på karakteren min. Så hvis noen har noen eksempler på hvordan Guildwars 2 skller seg fra de andre mmoene. Har stortsett spilt Wow Aoc Swtor.

  14. Aner ikke om jeg skal kjøpe eller ikke. Har spilt 1.6 og Source, vil CS:GO bringe noe -nytt- sett bort fra annen grafikkmotor?

    Nei, personlig synest jeg cs:go er kun en konsoll versjon av cs. Er like morro å starte det hver gang og irritere seg over buymenus som ikke følger resten av serien osv. Men liker man å spille cs er nok csgo et nytt og friskt pust i en ellers ensformig verden :)

     

    For å svare konkret på spørsmålet så er det samme grafikkmotor som source bruker, så er egentlig ikke noe nytt der. Men de har lagt til et par nye granater som gjør det litt interesant. Og et par nye våpen som LMG'er som er mye mer effektivt nå enn før.

  15. Vel, det er en ting å være "esport fiksert" når man spiller spill, og akkuratt bf3 er ingen esport titel! Selv har jeg spilt css i mange år kompetetivt og hadde meget lyst til å gå over til bf3 når det kom. Når alphaen var ute var det meget klart at dette ikke var en esport titel, og jeg tok det for akkuratt det!

     

    Men nå skal det sies at Dice VET at esport er viktig. De VET at en esport tittel lever mye lenger, og begynner nå smått å gjøre det klart for evt. BF4. Og da vil vi kanskje til og med få "matchmaking" systemet som de implementerer i battlelog nå med en stor forberdring over måndene som kommer, og tilogmed kanskje ligaer slik som SC2 har.

     

    Slik jeg ser det: Bf3=Public fun med venner/kjente. Esport fikserte får vente og krysse fingrene for Bf4. i mellomtiden får man prøve spill som CSGO for kompetetiv fps, som er rett rundt hjørnet og tiltrekker seg mange store som la byggesteinene for esport i europa idag.

  16. Ah so it begins! Like hvordan hver trailer for bf3 får hets. For meg så dette helt sinnsykt rått ut!!! Bf3 tar nye høyder ved hver DLC. Og ikke kom her å si at dette ikke er verdt 100kr av lommeboken din! For sist jeg sjekka så betalte samtlige av dere som slenger dritt sikkert 600kr for en "expansion pack" som hadde kanskje 4 ganger så lite innhold som alle DLC'ene til bf3 har sammenlagt. Og nå kan du attpåtill luke ut ting du ikke har lyst på! Slutt å syte folkens, aksepter fremtiden eller hold dere til til steinalderen der dere hører hjemme! Så kan vi som setter pris på inovasjon kose oss med nyskapende ting uten å høre "OMFG DETTE VAR IKKE DET DERE SA!! BUHu!" Get over it! Takk!

×
×
  • Opprett ny...