Gå til innhold

smøllj

Medlemmer
  • Innlegg

    643
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smøllj

  1. Det beste er vel og bestemme seg selv for og fortelle hemmeligheten, eller saken til noen man stoler på. Spørre om hva som er vondt og vanskelig kan jo også være en ting som kanskje gjør det lettere for enkelte. Og snakke om personen er mye viktigere enn og snakke om sårene og selve skadene personen selv påfører seg. 

     

    Snakke med noen man har ett godt forhold til, det kan hende det ikke kjennes ut som det hjelper der og da, men det hjelper for at folk skal forstå hva saken dreier seg om. 

     

    Det finnes jo flere steder man kan gå for og snakke ut med folk som kan slike temaer, og kan snakke om hvordan man best mulig holder seg unna. BUP, eller DPS for eksempel.

    Helsesøster kan også hjelpe med slike saker.

  2. Tenk på hvor sykt stygt det blir seende ut etterhvert om du gir etter, det gjorde ikke jeg altså. Det ser virkelig ikke bra ut om du begynner. Er du gammel? Jeg begynte som 13-åring, holdt på med "risping" til jeg var 15. Det ballet på seg, er i dag 29 og ser ganske medium done jackass ut, og jeg angrer skikkelig. Hver dag.

     

    EDIT: Bare hold det du lovet deg selv du , om ikke å begynne, så kommer du helskinna ut av hva enn du har spunnet opp av grunner til å gjøre deg selv noe som helst.

  3. Hallo. Jeg heter Marius. Etter å ha sittet med en kjip Ipad i en god stund nå, så har jeg endelig fått bestilt ny pc. Nå har jeg sittet farlig lenge ja, helt uten pc. JEG leter etter en masefjert eller en fjerthøne som har lyst til å bli med meg, ikke bare i un-boxingen av mitt nye barn, men også henge seg på og spille litt med meg. Jeg synes godt at det er greit at du liker call of duty, men selv har jeg spilt mest dayz, rust og ArmA. Hva jeg kommer til å spille nå når pc'n kommer, det vet jeg ikke. Har du aldri spilt EVE så kan du jævlig fort få overtalt meg til å bli med å spille EVE, men den kommentaren var mest bare for å påpeke antall timer jeg kommer til å bruke ved datamaskinen. Jeg kommer til å spille ganske mye. Noen som vil overraske meg positivt her, eller? Trivelig Sør-Trønder på 29 år jeg.

  4. Etter ei sakte realisering har eg innsett at eg treng ny musikk av nye artistar og ikkje høyre dei same songane i yndlings spotify-lista mi på repeat. 

     

    Eg har satt meg ned litt med hype machine og soundcloud men finn mykje rart som ikkje treff meg i det heile. Så eg tenkte eg kunne spør folk her om dei har nokre debut-album eller nye låter som folk absolutt burde få med seg? (evt., fins det ein tråd for dette?)

     

    https://open.spotify.com/user/mariusbrorstad/starred

     

    prøv starred-lista mi, den går daglig her. Det er litt slagg her og der, men ganske variert nettopp fordi dèt.

  5. Hei, stiller meg både til disposisjon og trengende når det kommer til å ha noen å tekste litt med om dagen. Selv er jeg en mann på 29, som har bosatt seg litt krokete til, men som muligens flytter til Trondheim i sommer. Jeg har massevis å prate om, har slitt med mange ting de siste 10-12 årene, så om du trenger noen nye input på slike områder så har jeg muligens det. Selv har jeg meg selv under noegenlunde god kontroll, men kan godt si at det var ganske heavy en stund. Jeg er nå mere inntressert i å skaffe nye bekjentskaper og slikt, da jeg sitter sykt mye alene og trykker. Hva kan være aktuelt? Spille data sammen, skype, spille av musikk? Vet ikke? Bare send meg en pm det, er da grei nok å ha med å gjøre.

×
×
  • Opprett ny...