Gå til innhold

DARKMASTER

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DARKMASTER

  1. Fanboys biazed folk enkelte her ass! Velg nå den utgiveren du liker best. Formin del har jeg hatt Ati en god stund nå og må si jeg er godt fornøyd.

    Har bare hatt på følelsen at ATi ligger ett hakk foran slik det var med forrige generasjons kort. Dette har mulig endret seg men det er litt for tidlig å si. Greit at Nvidia sponser spillprodusenter for den der "NVIDIA....The way its ment to be played!" biazen. Mer penger til utviklerne!

  2. hmmm Ati kalkulerer enten veldig godt eller så har de misforstått ett eller annet....jeg velger å tro at de kalkulerer godt! Jeg mener at de utelater disse nyeste nyvinningene (pixel-shader 4.0) på sin neste kortserie av en eller annen smart grunn. Dette er kanskje bare min oppfatning men det virker som om ati gjør noe mer gjennomtenkte ting mens nvidia shower off febrilsk for å slå Ati. Dette kan være meg thou :)

  3. dette KAN være off topic men jeg er så jævla lei av tomshardware som er kjøpt og betalt av nvidia! Den siste Doom3 benchmarken deres viser fram til 4x aa eller nuet! og man ser tydelig at Atis nye kort tar innpå for hver gang de øker antialising x ganger. De stopper seff på 4x og sier at nvidia er den klare vinner. Noe som gjør meg lettere forbannet. Faen asså kan ikke noen starte en underskriftskampanje for å stoppe den jøvla bitchinga til TH? De er godt betalt de som jobber der siden de er kjøpt av både Intel Og nvidia. Hver gang ett ati kort vinner drar de fram en av 20 benchmarks hvor nvidia har the "upper" hand og sier "We cant really draw a conclusion of wich card is the best as this point"! Får så lyst til å hijacke ett fly og kjøre hele bygget til helvete! (dette kan mulig gi grunnlag for anmeldelse så la stryke den siste setningen)

  4. Men nå har jo NVIDIA senket antall MHZ på sitt 6800 ULTRA. Kan det ha noe med dette å gjøre? Synes det er en god del Optimister på dette forumet som er seff er bra :) men jeg tror at NVidia får like store problemer vs ATI som sist runde og skyver mer under teppet. At ATi er raskere , mindre transistorer og krever en normal PSU (dette har jo Nvidia "fikset" på) kan umulig være bra for NVIDIA.

  5. Vel. Om jeg kjøper ett kort til 4-5000 venter jeg at jeg kjører spill i 2006 også...Men jeg vil heller ikke betale like mye for ett kort med litt dårligere ytelse og ett selskap som har mistet min tillit .(pga bildekvalitet) Det som virkelig vil gjøre ATI til kongen av haugen er at NVIDIA krever 2 kontakter,2 card slots og var det 420 w+ ?

    Blir iaff mye billigere å holde seg til ati nå da de fleste ikke har slik strømforsyning.

    Er kanskje bare meg men om NVIDIA ikke gjør noe med det kortet virker det som de har gjort en verre bommert enn med nv3x...... Det ble også sagt noe om juks i FAR CRY mens de testet fx6800 på ei tysk side....Det viste seg at de nye driverne jukset noe med oppløsningen osv.

  6. Simen1:

     

    Ble litt interessert når du sa at Nvidia hadde lav utsalgspris i forhold til ATi's kommende kort. Mener du å si at Nvidia mener de allerede har tapt ytelseskronen og satser på mer for pengene? klarer ikke vente på benchmarks fra disse korta. Det er noe med at Nvidia vs. ATi som er elstremt spennende. Kunne startet noe ala tippekupong :yes:

×
×
  • Opprett ny...