Gå til innhold

LittLei

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LittLei

  1. Det er rett og slett en skam at de har brukt så lang tid på bakoverkompabilitet, spesielt siden WiiU er den konsollen til dagens dato med det største spillbiblioteket hva gjelder støtte for gamle spill mens etterfølgeren switch har fått et knippe klassikere låst bak deres bedritne online tjenester, at de droppet den allerede eksisterende eshop og virtual console fra Wii og WiiU med lansering av switch må kunne regnes som den største feiltagelsen Nintendo noen sinne har gjort.

    • Liker 1
  2. Sesseth skrev (5 timer siden):

    Noen som prøvde spillet og kan gi et førsteinntrykk?

    Jeg har spilt en del timer, og må si meg delvis imponert, men samtidig skuffet over helheten, verdenen er fantastisk, digger settingen, men det er et par problemer; sålangt i min ferd har jeg slåss mot zombie bønder, zombie pirater, zombie gruvearbeidere, zombie fiskemenn, og zombie zombier, og et snev ville dyr. De gjør stortsett alle det samme med unntak at enkelte kan angripe fra avstand, og noen har skjold. Kampsystemet er svært middelmådig, hvor det stort sett går ut på å trykke venstre museknapp for å angripe med standard 2-5 hit Combo avhengig av våpen, høyre museknapp for å blokkere mot stamina, du kan også utføre heavy attacks men så aldri behovet for det. Etterhvert får du hele 3 aktive skills med hver sin cooldown, de fleste med mellom 10-20 sekunder cooldown, og ingen form for lock on, skills som flytter deg framover skyter deg gjerne forbi fiendene du ønsker å angripe. Der spillet skinner med nye ideer hva angår combat er med buen, eller musketten, disse gir spillet en helt ny feel ihvertfall for min del. Du kan tilsynelatende treffe alt du kan se nærmest uansett avstand om du sikter godt nok og jeg ser for meg dette vil ha mye å si i større pvp scenarioer.

    Grafisk ser spillet helt fantastisk ut, og lyddesign er noe av det mest imponerende jeg har opplevd, du kan godt høre folk langt i skogen som hugger, eller folk som sloss et stykke unna og dette hjelper veldig med å gi hele verden liv. Quester fåes i byer nesten utelukkende, og sender deg ut på en liten melkerute for å samle/drepe diverse ting, når du kommer tilbake fra en ferd får du en ny rute med litt større radius enn tidligere. Veldig standard mmorpg greier.

    Crafting og gathering virker enn så lenge svært godt gjennomført og det er kanskje det sterkeste aspektet ved spillet foreløpig sammen med hvor lett det er å leve seg inn i verdenen som nærmest oser av liv, det har vært ganske spennende å samle materialer og lage utstyr. Skulle veldig gjerne sett npcer utenfor byene, og en del av sonene du blir sendt til, har de samme kulissene, være seg pirathavner, ruiner, eller gamle gårder.

    Skal sies at jeg har spilt stort sett alene, og har begrenset erfaring med pvp i spillet, og har ikke nærmet meg noen slags form for endgame, men fundamentet virker lovende om de klarer å jobbe litt med å få combat til å flyte litt bedre.

    • Liker 1
  3. Bytex skrev (48 minutter siden):

    Covid gjør vel at produktiviteten på fabrikkene er lavere, pluss det er vanskelig å få tak i shipping containere, siden skipene som legger til land blir liggende i karantene eller ikke slipper ut igjen, så de blir stående igjen i landene de kommer til.

    I mellomtiden passerer tusenvis av østeuropeiske lastebiler over Svinesund, nært sagt helt fritt, har sett så mange som 6 sjåfører samles i en lastebilhytte under døgnhvil tidligere i år

  4. Herbert123 skrev (5 minutter siden):

    Siden komplett sier jeg har forventet levering 02. Mai betyr det at de venter på neste leveranse eller har jeg en sjanse. Bestilte vel i juni? 

    At komplett, Norges kanskje største spill og hardware butikk på nett ikke får en levering før ut i mai er mildt sagt latterlig, og hvis dette skulle stemme kunne de veldig sannsynlig brukt dette for å legge press på leverandør, er ikke akkutat rent få som har bestilt gjennom komplett, vil vel heller anta at de får noen leveringer imellom men at det er estimert et par leveringer før det er din plass i køen.

  5. BBBBQ_saus skrev (6 minutter siden):

    Enig i at det er litt mye. Men hadde bestemt på forhånd at jeg var villig til å gi inntil 2000 mer enn markedspris. Det er på en måte det jeg føler en ps5 er verdt. Ser også at jeg ikke kan sitte og følge med på dette markedet time for time, dag ut og dag inn. Har vært max ukonsentrert på hjemmekontor hele uka. Men smaker ekstra godt å få en i hus da :)

    Ser den, som sagt var jeg i ferd med å gjøre det samme men hadde ikke overført nok penger så hadde vært nødt til å trikse med dama og vipps, får se om sjansen byr seg igjen, 

×
×
  • Opprett ny...