Gå til innhold

Antoweif

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Antoweif

  1. Åpenbart er kommunikasjonsplatformen for turneringen umoden siden den ikke har en felles arena hvor kommunikasjon kan skje.

     

    Alltid ha en felles arena hvor alle deltakerene kan kontakte hverandre i krisesituasjoner. Da vet alle hvor de skal henvende seg i situasjoner som f.eks. dette.

     

    Men igjen. Gjøre ting enkelt blir for dumt. Kommunikasjon burde åpenbart skje på absolutt verste måte. I isolerte forumtråder og whatnot.

  2. Dere admins kan jo ikke gi en spiller en BAN bare fordi han hadde et fishy wallbang klip. Det føles jo nesten ut som om adminsa ikke vet en drit om CS:GO. Flaut av telenorligaen og Demise.Det er ikke nok bevis iu det hele tatt får å banne Radifaction. Skulle man ha banna en annen spiller fks Flusha? Når han får et fishy klipp så skal man manually banne han? Fyfaen for et lavmål.

     

    Er det et problem for deg at hackere blir bannet? Kanskje du hacker selv?

  3. HomeNet kjører 1 Gbit/s porter, men sist jeg skjekket hadde de visse begrensninger enkelte steder i nettverket sitt. Vet ikke om disse begrensningene eksisterer enda, men håper og tror at hele nettverket er oppdatert nå. Prisen er som sagt ukjent, men skal sende en epost å høre med de.

     

    Videre er jeg blitt oppmerksom på at både Signal (Altibox) og Canal Digital også selger fiber i Tromsø.

  4. PicoPro bruker raster scan teknologi.

    Lyset som blir generert av laser-diodene går rett inn i hver sin linse som fokuserer strålene (4 lasere - 4 linser), som videre blir ført via en speilbane til MEMS speilet som da tegner opp bilde du ser. Det er 4 lasere som sagt. 1 blå, 1 grønn og 2 røde. Grunnen til at det er 2 røde er for å redusere det som heter 'laser speckle'.

     

    Ved varmgang er det selve laser-diodene som går varme. En hvit bakgrunn er nok til å få det til å koke her altså.

     

    Angående sortnivå er det ingenting som stopper laser-teknologien fra å ha et perfekt stortnivå. PicoPro har ikke perfekt sortnivå, fordi de bruker en kalibreringsstripe av lys til noe mikkmakk inni selve PicoProen.

    • Liker 2
  5. Jeg kjøpte meg en PicoPro ved release. Hadde ingen problemer å bruke den kontinuerlige 24/7 med tanke på strøm. Problemet jeg møtte på var varme, og det var rett som det var at den kuttet fordi den gikk varm.

     

    I bruk var prosjektoren en liten plage. Ingen justering for keystoning som sagt. Umulig å få satt den opp på en vettig måte uten å få et vrengt bilde, og fargene var noe knust, spesielt i de mørkere fargene. Men fargene var utrolig klare og vibrante. Et annet problem på disse PicoProene er fokus. Selve mekanismen brukt er utrolig billig og dårlig, noe som går igjen på hvert eksemplar. Om du skal bruke den til å lese tekst må du skalere opp teksten, ellers kan det bli litt vanskelig.

     

    Det som er bra med PicoPro er at den har bedre bildeflyt enn alt annet på markede i dag. Den knuser kongen CRT på dette området og ikke nok med det, men den har så og si ingen input lag heller, akkurat som en CRT. 120Hz LCD med ULMB? Mindre lag (60Hz vs 120Hz), men langt fra like bra bilde.

     

    PicoPro

    Ingen input lag

    Ingen pixel delay/korrupsjon eller ghosting

    Vibrante farger

    + Beste bilde, størrelse tatt i betrakning

    + Teknisk sett perfekt til dataspilling og video

     

    Dårlig kalibrert sortnivå, og litt manglende på gråskalaen

    Ingen keystone justering

    Dårlig fokus selv etter den interne software kalibreringen (selve mekanismen er for dårlig)

    Laser speckle (kan unngåes ved bakprosjektering)

    - Den blir glodvarm når når den viser mye lys på skjermen

     

     

    +/- Raster Scan (60Hz oppdateringsfrekvens er for lite, men ikke på langt nær så ubehagelig som 60Hz CRT)

     

     

    Av alle skjermteknologiene vi har i dag er laser desidert best, men alt til sitt bruk.

×
×
  • Opprett ny...