Gå til innhold

Chillin123

Medlemmer
  • Innlegg

    489
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Chillin123

  1. Er noen år for lenge siden jeg bygget PC forrige gang men er på tide med en oppgradering.

    Fem år siden jeg bygget denne. Kjører i7 4770k med et GTX 1070 nå. Føler at RAM, hovedkort, HDDs osv begynner å hange og gir ikke god følelsen lenger. 

     

    Vurderer å kjøpe alt nytt bortsett fra 1070 kortet siden det er relativt nytt.

     

    Er det vits å gå for den nye i7 8700k'n eller hadde dere tatt vare på i7 4770k'n i noen år til å heller gått til innkjøp av RAM, Hovedkort, SSDs osv?

     

     

  2. Sånt skjer. Var selv ute å drakk forrige helg. Gikk inn i et smug for å pisse. Der står det jo så klart to karer som er mye større enn meg. Jeg gjør mitt å skal til å gå. Plutselig sier han ene "Du pissa på skoa mine". Begge disse stod sånn 10-15 meter unna så det er jo umulig. Endte med å gå bort til dem å spurte hva dem ville, sikkert ikke den beste ideen. Skulle til å snu meg å gå når han ene dytter til meg så jeg smeller inn i veggen. Bare rista på hodet å gikk. Når jeg kom ut av smuget stod 4-5 kompiser der å venta på meg. Sier til dem at to karer prøvde å bråke. Gikk tilbake dit å da stakk dem. Er så jævlig mye nisser ute på byen.

    • Liker 2
  3. Er i samme situasjonen selv. Møtte en søt jente ute på byen som inviterte meg med på nasch hos noen venner av henne. Utpå kvelden ble hun rimelig dårlig å det gikk sin gang. Jeg fulgte henne hjem og lot hun bruke jakken min siden hun frøs. Spurte ikke etter den når hun gikk hjem (en litt cheesy plan, jeg vet.)

     

    Møtte henne for å få jakken osv her om dagen. Snakket vell i 5-10 minutter før hun måtte løpe. Tenkte på å invitere henne ut eller noe. Noen som ville anbefalt noe? Tenkte selv på å invitere henne ut på en liten tur en kveld. Bare helt casual liksom.

  4. Opplevd "nesten" det samme. Stod I kassa og jobbet, måtte gjøre noe matte så de to jente som handlet kunne splitte det på midten. Plutselig 4-5 min senere kommer hun ene inn igjen og sier "Vet du hva? Du var utrolig kjekk!" ble clueless for å si det sånn... Da jeg bare skulle sakt "Gi meg nummeret ditt da?" eller?

×
×
  • Opprett ny...