Gå til innhold

tremilberg

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tremilberg

  1. Digi.no fortsetter å pushe Russiagate-narrativet. Det er helt galt å si at «Deler av informasjonen antas å stamme fra russere som klarte å hacke seg inn på epostkontoer som tilhørte medlemmer av Det demokratiske partiet.» Det er noe Demokratene har påstått, som det aldri er ført fnugg av bevis for. Det som det derimot finnes bevis for, er at Clinton-kamanjen planla å legge skylden for sitt tap på «collusion» mellom Trump og Russland, og å si at det var russerne som hadde hacket Demokratenes server. CIA-varsleren Phil Binney har analysert metadataene fra den såkalte «hackingen», og påvist at hastigheten på overføringen tilsa at det må ha vært en nedlastning til en lokal enhet og ikke en hack. En overføring over internett i denne hastigheten var på det tidspunktet ikke fysisk mulig. Videre viste han at det var plantet spor for å lede mistanke mot russerne. Det er avslørt «Vault 7» av Wikileaks, at CIA har utviklet slik programvare.

     

    Det er også avslørt at Clinton-kampanjen betalte russere for å skaffe dritt på Trump (Steele dossier).

     

    Det er betenkelig at det fortsatt finnes journalister som holder fast ved slike falske nyheter, etter at Mueller kom med sin rapport for et par uker siden.

     

    Det eneste som gjenstår av Russiagate nå, er påstanden om at «Russere» forsøkte å påvirke valget med noen «bots» på sosiale media, og med annonser som tilsynelatende var uten mål og mening, hvorav 56% var etter valget.

    • Liker 1
  2. Jeg trenger et program som kan håndtere flytting og endring av størrelse på kontinenter/former på et flatt kart, slik at det blir korrekt deformert ved flytting, f.eks mot en av polene. Eventuelt et program som kan plassere kontinentene direkte på en kule. Har søkt på nett etter dette, men får ikke opp noe relevant. Noen som vet om noe som kan gjøre dette?

×
×
  • Opprett ny...