Gå til innhold

Maggi20

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maggi20

  1. Jeg gir fulle fem i Apple Pay. Full støtte fra meg DNB!

     

    Å låse betalingen til kun en plattform er ikke smart de bør heller satse på er å videreutvikle vipps eller lage en ny app, Så må de samarbeide med Apple for å få tilgang til pay delen som idiotisk Apple har låst og ingen andre får tilgang til. Apple pay er en proprietær løsning som gir mindre fordelere for kundene. De bør heller tenke på lignende weechat slik som kina har, det kan du bestille mat og betale i appen og betale mat i butikker og offentlig transport i appen me hjelp av nfc

    • Liker 3
  2.  

    Kan det være litt fordi designet er såpass likt at ingen ser om du har 7 eller 8?

    Vel, iPhone 6 og 6s ser bokstavlig talt helt identisk ut, men 6s solgte likevel bra. Tror nok dette først og fremst handler om at iPhone er blitt skikkelig dyr. iPhone 8 har heller ingenting nytt å by på. Eneste nyheten er trådløs lading, og det er for folk flest helt irrelevant. Dessuten, iPhone 7 har like bra ytelse som de aller raskeste android-telefonene, så iPhone 7 holder fremdeles lenge selv for de mest krevende brukerne. Selv iPhone 6 utklasserer mange helt nye midrange-Androider. Hvorfor bytte når det du har allerede er godt nok?

     

    En medvirkende årsak er nok også iPhone X. Det er nok en del som sitter nok gjerdet. Men jeg tror ikke den vil selge så bra som enkelte analytikere spår, så det er nok ikke iPhone X som er hovedskyldig i fallende iPhone-salg.

    Jeg må nå si at trådløs lading er relevant, Har 6 trådløse ladere i huset, At iphone endelig har fått trådløs lading gjør at telefonen endelig kan vurderes for innkjøp, Men som mange sier er prisen altfor stiv

  3. problemet er ikke at de fjerner 3,5mm kontakten. problemet er at der erstatter den med noe som er kun låst til de. Ingenting er mer forbrukervenling en en fast industristandard som 3,5mm. Det er ingen tvil om at 3,5mm kontakten vil forsvinne, men for en fast standard bør det bli gjort om til en type C kontakt. Det lanseres nye pcer meg og til og med mac sine pcer med type C. Og gjøre 3,5mm om til en lightning kontakt er ektstremt forbrukkerfiendtlig

  4. Hjelpe meg for et sutrekor :)

    Tror dere at jackpluggen vil overleve 100 år til?

     

    Noen må tørre å ta steget, og Apple gjør det nettopp fordi de kan, og fordi de andre vil følge på når de ser at jackpluggen blir et hinder for hvis de skal lage produktene sine tynnere.

     

    Vi har jo sett dette før.... hvor lenge drev PC-produsentene med 3.5" diskettstasjoner når Apple hadde fjernet dem for lenge siden? Hva med CD/DVD-rom? Hva med at alle PCer absolutt måtte ha VGA-kontakter som forhindret dem å bli mindre klumpete osv?

    Ja det er klart at alt dette krevde at man måtte kjøpe overganger, men til slutt ble det likevel en standard som vi nå ser i dag med smalere connectorer som f.eks at VGA ble til MiniVGA, Mini Displayport, HDMI og til slutt Thunderbolt. Alt dette er med på å kunne gjøre maskinene tynnere og lettere.

     

    Det er jo ikke dermed sagt at lightning kommer til å bli en industristandard, det tviler jeg veldig sterkt på, men Apple gjør det fordi de er de eneste som kan gjøre det.

    De andre kan ikke gjøre det hver for seg, de er avhengig av å gjøre det SAMMEN.

     

    Apple har gjort mye teit i fortiden, og kommer nok til å gjøre det i fremtiden også, men de skal ha en ting, de har guts til å prøve. Det må dere i det minste være med på :)

     

    Må si jeg synes synd på iphone brukere. Det er telefonen med verst batteri og så gjør de slik at hvis du vil høre musikk med kablet hodetelefoner så kan du ikke lade telefonen. Ka e det for noe tull.

    1 steg fram 2 steg tilbake.

    Apple don't innovate

    • Liker 3
  5. Nok en totalt ukritisk artikkel fra TU om fool cells. Et tydeligere eksempel på idiotisk bruk av energi skal man vel lete lenge etter?!?

     

    "Det går med ca 50 kWh energi til å produsere en kilo hydrogen."

     

    Alt TUs "journalist" hadde trengt å gjøre for å se hvor sykt det er å bruke overskuddsenergien til å lage hydrogen for så å fylle det på en tank og mate det til en breselcelle som gjør det om til elektrisitet igjen, for så å drive en "vanlig elbil", er å spørre, eller enda bedre slå opp, hvor mye energi det er i en kilo hydrogen.

     

    Svar: 42 kWh.

     

    Med andre ord skal man *kaste* 60% av overskuddsenergien for å kunne bruke en energibærer som krever vanvittig mye mer komplisert teknologi enn en batteribil. Man kunne fått dobbelt så mange kilometer transport fra de samme solcellepanelene om man i stedet brukte energien til å lade batteribiler.

     

    Fantastisk at TU som liksom skal være ingeniørenes forum ikke engang nevner at dette er bare halvparten så effektivt som å bruke batterier. Men det er jo flere norske aktører involvert i H2-idiotien, så man er vel redd for å tråkke noen på tærne tenker jeg.

     

    Det er sikkert en tilfeldighet at selskapene som snakker opp og sponser hydrogenøkonomien er oljeselskapene, og fullstendig urelatert til at 95% av verdens komersielle hydrogenproduksjon stammer fra naturgass (altså metan). Verden vil bedras....

     

    Hydrogen hybrid er ikke like strømeffektiv som en ren elbil men har klare fordeler. For det første så forurenser du mindre under produksjon av batterier siden du ikke trenger mange batterier i en hydrogen hybrid kontra elbil. En annen fordel er at drivstoff infrastruktur bensinstasjoner er godt bygd ut og du kan gjøre en pumpe om til hydrogen pumpe. Kjør inn fyll opp og kjøre videre. Det vil si at en hydrogen hybrid bruker dagens infrastruktur bedre og er mer miljøvennlig i produksjon men er mindre effektiv (akkurat nå) en elbil.

    • Liker 1
  6. Jeg personlig vil ikke bytte over til apple music fordi det er laget av apple for apple og det går imot at ting skal være universalt. Jeg personlig har en windows phone og hvis jeg skal kjøpe en apple watch så meg jeg kjøpe en Iphone noe jeg ikke vil. Jeg vil at hvis jeg har en android/ios/wp så vil jeg at usstyr som lages til og med fra samme produsent som tlf skal fungere på alle telefonen. feks sjekk ut microsoft sitt siste microsoft band. fungere på alle enheter

    • Liker 1
  7. Jeg kan jo også ta kortversjonen: når noen skal kjøpe en ny mobil, spør de seg selv: hva kan WP gi meg som ikke iOS og Android kan? Og når de ikke får et godt svar er løpet kjørt for WP.

    Det sier ikke noe om oset det sier mer om selger. Jeg har gått inn butikken og spurt selger om en telefon de anbefaler så viser de Iphone eller Galaxy. Jeg spør om de har windows phone, da sier de, beklager det har me ikke. Jeg går bort til veggen og viser at de 6 forskjellige modeller. Då blir han overasket. Husk en selger går ut ifra personlig erfaring. Hvis selgeren ikke har erfaring med Windows så vil han ikke anbefale en Windows telefon. Det er en ting og tenke på.

  8.  

    Jeg har nå en Lumia 1520 og det er en toppmodell fra Nokia. Den er nå 19 måneder gammel og ny toppmodell er rett rundt hjørne.

    ...

     

    Jeg hadde håpet å finne denne billig, eventuellt brukt siden du sier den er så bra.

    Ingen selger den. Annonsene på Finn er "ønskes kjøpt"-annonser, altså ingen til salgs.

    Kunne vært artig å prøvd den. Er den sjelden?

     

    Jeg er så fornøyd med min Xperia at jeg neppe bytter. Men det er artig å sjekke markedet.

    Nytt telefonkjøp ligger forhåpentligvis langt frem i tid, men man vet jo aldri med Sony-telefoner. Plutselig sprekker skjermen, og reparasjonen tar så lang tid at man like godt kan kjøpe ny enhet og selge den gamle. Ellers er man uten telefon så lenge.

     

     

    Den er litt sjelden pga størrelsen

  9. Du snakket om indrefilet, men jeg synes ikke hardwaren i Windows-telefonene er så bra. De har ingen toppmodeller som kan konkurrere med min Sony Xperia Z3, for eksempel. Den har bra kamera og batteri, i tillegg til at den er vanntett og kan kjøre alle appene jeg trenger.

     

    Jeg skriver dette innlegget på markedets kanskje aller beste telefon, og er veldig fornøyd med den.

    Jeg kan vurdere Windows Phone neste gang, men da må de lage en toppmodell. Dagens Windows-mobiler konkurrerer hovedsaklig i lavpris- eller "mye for pengene"-segmentet.

    Jeg har nå en Lumia 1520 og det er en toppmodell fra Nokia. Den er nå 19 måneder gammel og ny toppmodell er rett rundt hjørne.

     

    Hvis du sjekker specs på din Z3 og min 1520 så er din et år nyere og såvidt et hakk bedre

    http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1520-5760.php

    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3-6539.php

     

    Jeg kan innrømme at jeg savner en toppmodell fra Microsoft.

    Her er en link om at Windows skal kunne kjøre android apps og ios apps

    http://www.theverge.com/2015/4/29/8511439/microsoft-windows-10-android-ios-apps-bridges

  10. Jeg skjønner folk ikke. Du går for en telefon som ikke varer en dag med bruk, som har et kamera som er dritt og som ikke kan tenker fremover teknologisk "trådløs lading, nfc og slik".

     

    Apper er ikke hva som lager telefonen. For hvis alle tenker slik så kommer vi til og få telefoner som er overpriset og at batteriet varer i 1 time slik at du sjekke om du har fått den nyeste snapchaten.

     

    Til dere som klager over apputvalget på WP/WM så tenk at Microsoft har bekreftet at med WM10 skal du kunne kjøre android apper i "karantene" slik at de ikke skader telefonen.

     

    Telefonen til Nokia/Samsung/Microsoft/HTC/ASUS er knallgode telefoner men folk tenker mest på apper. Du kjøper ikke en indrefilet og tenker, nei fanden jeg har ikke kjøpt bearnaisesaus. Du kjøper en indrefilet for den er god. Jeg personlig har hatt over 30 telefoner på 3 år. For og forklare har jeg ikke kjøpt telefoner men har brukt kompiser sine for og teste. Jeg føler at som sagt apper er ikke viktigst. Det er hvor god telefonen er.

     

    Greit nok jeg kan innrømme jeg har windows tablet, windows pc og windows phone. Men er til stadig i kontakt med både apple og android produkter, Jeg er en storebror som er teknogeek

  11. Hmm Det forklarer hovrfor Apple altid får knalgode score hos Mediehuset. Nester all bruker Iphone.

    Jeg har personlig prøvd over 30 tlf på et år. Jeg har lagd en liste over hva som er viktig i en tlf og hva som er mindre viktig og ka som er kjekt og ha. Aplle scorer sjelden mer en 5/10 hos meg en android og windows phone konkurerer om og bli best med begge gi ut tlf som scorer 10/10.

     

    Mediehuset trenger og bli mer nøytral når de lager en "review" det vil si sette til side at de alle elsker Iphone "nesten alle"

     

    Håper der kan ta til dere denne infoen uten og ta det vondt, og håper der kan lage mer nøytral "review" i fremtiden

     

    Mvh

    Tekno Nerd

    Magnus

    • Liker 1
  12. BF4 beta er det dårligste betaen jeg har vært med å testet noen gang.

    Fra dag 1 var det så og si umulig å spille det på PC, lag og screen flickering pluss alt for mange bugs gjorde det slik. Det står heller ikke på PCen min da den ble oppdatert i år for å kunne spille BF4 på ultra...

     

    Denne betaen føltes mer som en pre alpha release, får bare håpe at final release ikke kommer til å føles ut som en beta da...

     

    Har noen spørsmål angående din kommentar.

     

    1. Hvilket os bruker du

    2. Ka skjermkort har du

    3. Ka CPU har du

    4. Hvor mye ram har du

  13. Dette er helt idiotisk. Microsoft kom med en app med denne muligheten. Google sier nei og stenger den ned, Mircosoft lager en ny app med ads support og ikke offline funskjon. Helt lik som Apple og Android. Nei de sperret den og. Nå jobber microsoft med en som kjører på HTML5. Blir ikke overasket at Google stenger den også ut. Windows Phone er et glimrende raskt intuituvt os. Google er redd for at det vil bli større en Android og stenger derfor Mircosoft ute.

  14. Jeg har hatt min HD2 i 14 måneder da den gikk i golvet og knust det snakkes om 2 år men gjelder det glasset og.

     

    Det er den beste telefonen jeg har hatt og håper den kan fikses på garantien men er ikke sikker og håper noen som har hatt erfaring kan hjelpe meg.

×
×
  • Opprett ny...