Gå til innhold

Corduroy

Medlemmer
  • Innlegg

    609
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Corduroy

  1. Tviler paa at Sid Meier vil ha navnet sitt paa et halv feridg daarlig spill :)

    er samme som Bang og Olufsen skulle satt merket sitt paa en DVD spiller til 399 fra rimi det.

    :!:

    Godt poeng!! Den gutten har jo kun kvalitetsspill på samvittigheten. (Eter hva jeg kan huske iallfall :hmm: )

    Uansett, så håper jeg på det beste!

  2. *Mulig SPOILER*

     

    Jeg driver i snikedelen nå og har kommet dit hvor du tar en vare heis ned. Ser en tulling som fikler med en maskin og en soldat patruljere frem og tilbake. Dette ække no stress, men hvordan FAEN kommer jeg forbi den utdødelige jævlen i robot-drakt lengre inn?? Lager jo hakke mat av meg HVER gang!! :cry: Begynner å bli sinnsykt frustrerende... :no:

     

    PS: Er det mye igjen av spillet da? Konge er det nå iallfall!! :thumbup:

  3. Kapt: Du må ikke gjøre NOE i NOEN rekkefølge, men er somregel smart.. Eneste du må er å finne chippen før de X antall dagene du har går ut! Men anbefalles at du tar deg god tid m sidequests og snakke med tullingene der ute. Mye for at det blir lette å gjøre ting i en någenlunde rekkefølge, men mest for at det gjøre spillet SÅÅ mye bedre :yes:

     

    PS: Trenger vell strengtatt ikke hente waterchippen engang.. Spillt det nok er det bare å hoppe rett til slutten :p (Uten å røpe for mye)

    Forresten bra at folk har lært seg å bruke *Spoiler*! Knall å slippe å plutselig sitte å lese noe man ikke har oppdaget om vrier i historier på spill :thumbup:

  4. hvordan visste du at du skulle få den beskjeden i utgangspunktet, lukter en som har brukt walkthrough helt fra starten av :roll:

     

    er jo litt latterlig å begynne på nytt 3 ganger isteden for å bare finne necropolis og se om chippen ligger der, fallout 1 går jo latterlig fort å runde når ein har spillt gjennom det noen ganger ;)

    Alt etter hva du gjør det til det!! Gått igjennom det 4 ggr og bruker stadig en GOOOOD del timer på det. Må prøve litt nye charters OG gjøre alt av sidequests vettu ;)

  5. 1: Fallout 3 (Hvis Troika av en merkelig grunn plutselig skal lage det, ikke tullete Bethesda)

    Hva er galt med Bethesda?

    Ingenting. Mannen er åpenbart sinnsforvirret :p

     

    Men poenget hans er vel ikke helt dumt, Troika viste jo med Arcanum at de har det som skal til for å lage en "annerledes" RPG, og Vampire virker jo sinnsykt lovende.

    :yes: OG jeg frykter at Bethesda kommer til å lage F3 i 1.persons perspektiv.... *grøsse* :(

  6. Bra artikkel :yes:

    Men må si jeg savner litt mer omtale av spill som System Shock 2, FallOut serien, Thief serien osv... Men utover det: Knall bra! Omtlen av OutCast var såppass at jeg nå tror jeg må dykke ned i skuffen og finne det frem igjen! Husker ennå hvor fantastisk det var første gang jeg fyrte det opp. Og så deilig det var å finne den første "steninen" :dribble:

  7. Heller ikke hørt noe om t Tool skulle lage musikken.. Men klart: Har de det er det bare nok en grunn til å skffe seg spillet:P

     

    PS: Greier ikke helt bestemme meg for om det er "Tool-sound" på låta.. Klippet er for kort! Og alle som hører tool vet jo at de virkelig bra sangene varer 10min ;)

  8. Sorry for flaming, MEN:

    Dette var en usannsynlig taltentløs tråd! Skal du prøve å provosere og erte opp folk, vær ihvertall litt kreativ og finn på noe nytt!!! Og helst ikke så gjennomskuelig som dette heller...

     

    Gidder ærligtalt ikke utale meg særlig mer om det her, men søk på en av mine gamle tråder, jeg startet en gang i tiden om hvorfor jeg HATET CS suger vs. CS er bra...

  9. Hmm, jeg tror du må gi xboxen noe software som gjør at den tar imot. Men jeg har tenkt på det samme, men jeg har ikke fått det til. Jeg leste en plass om noe software, men en må jo modde den før en kan instalere det osv....

     

    Det er ikke lett  :no:

    Sist gang jeg prøvde var det ikke noe problem.

     

    Det enkleste er å ha to nettverkskort, et til internett/lan og et til xboxen. Dette fordi det til xboxen konfigureres på en spesiell måte. Bare skaff deg en krysset tp-kabel og følg guiden på xbox-scene.com

     

    Programvaren som trengs er bare et vanlig ftp-prog, jeg brukte FlashFXP

    Modda`n, skifta disk, formaterete putta kabel i x-box, så ruter`n, så FTP a jeg meg opp.. Ikke mye til hokuspokus :p

    Kryssa TP, hadde jeg null behov for... :hmm:

  10. Jepp, jeg har ALLE Amiga spillene  :yes:

    Kult da! Jeg har desverre ikke Amiga'en min lenger, men jeg kjører Unix-UAE på Xbox med forbausende godt resultat, eller ihvertfall på endel spill.

     

    De spillene jeg har installert fra Amiga tiden er:

    R-Type I/II

    Xenon I/II

    Barbarians

    Super Hangon

    Alle Cinemaware spillene (Særlig Rocket Ranger og DotC).

    Carrier Command (Ikke like greit med Xbox kontroller)

    Hostages. (Funker fremdeles ikke. Funka ikke på Amigaen heller...)

     

    Men det blir mest for nostalgiensskyld da...

    Unix-UAE??

    Non link på lur eller? ;) Har MASSE spill itl WinUAE, så hadde vært fett å få de på Xboxen! Hvordan er brukergrensesnitten btw? Enkelt å confe/endre/osv.?

  11. ja... om du vil kvitte deg med de så :)

    Om du sender betaler jeg frakta. Eller vil du selge de kansje?

    Kan sikkert komme til en deal :) Dersom du betaler frakt kan jeg sikkert sende deg rubbel og bit! (Med visse unntak! Noe MÅ jeg jo spare bare for nostalgiens skyld :cool: )

    Skla hjem dit nå i morgen, så kan ta det med!! Kan vi ev avtale nærmere.

×
×
  • Opprett ny...