Gå til innhold

Neidadu

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neidadu

  1. Jeg er 20 år. Jeg er jente. jeg har vert i ganske mange forhold, men de varer maks 2 måneder. Det er alltid jeg som slår opp.

     

    Så slo det meg en dag.

    Jeg kommer til å ende opp alene. Med en gang forelskelsen har gitt seg, så greier jeg ikke lenger være i et forhold. Det gir meg ingenting. utenom masse irritasjon.

     

    Jeg er klar oer at jeg bare er 20 år, men jeg ser ikke for meg at jeg noen gang kommer til å endre meg.

    Jeg tror jeg rett og slett kommer til å ende opp alene. Fordi det er jo det jeg liker. Men på en annen side er det jo ikke det jeg vil like.

     

    Så det jeg lurer på.

    Hva får folk til å holde sammen i årevise, når de ikke lenger er forelska?

     

    Gi meg noen argumenter da!!! jeg ser dem ikke

  2. Jeg kom inn på medisin i Danmark, og begynner nå i september.

     

    Noen som går på medisin, som kan gi meg en liten pekepinn på hvor mye arbeidsmengde jeg må regne med i forhold til andre studier?

    Jeg er jo klar over at dette er individuelt, alt etter egne forutsetninger og evner, men jeg mener i et generelt perspektiv sammenlignet med andre utdannelser.

     

    Noen erfaringer?

    Hva bør jeg være forbredt på?

  3. En annen ting.. Jeg vet jeg banner i kirken, men jeg har forståelse for at media setter spørsmål ved link mellom dataspill og det som har skjedd. Jeg har selvfølgelig ingen bakgrunn for å synse om det har noe sammenheng, men jeg forstår godt at det stilles et spørsmål igjen når gjerningsmannen selv sier at han bedrev denne aktivitet, blandt annet for å simulere våpentrening.

     

    Jeg må få si at jeg gamer skytespill selv, jeg mener selvfølgelig at man ikke blir noen skytedesperado av å game, men forstår spørsmålet om effektene ved spilling for individer som allerede er på kanten av et stup.

     

    Det er i mine øyne naturlig at spørsmplet kommer opp...

    Han skriver også at han så på en del TV-serier, blandt annet en om en massemorder, rart ikke media sender noen annklager her.

    Det er vel egentlig litt uvesentlig hvilke TV-serier han så på.

  4. Jeg har faktisk en positiv ting å si om Breivik, og det var at han ikke tok den feigeste av alle feige utveier til slutt: å ta livet av seg selv. Jeg har lurt litt på motivene hans for dette og kom frem til at det enten var fordi han var beredt til å ta straffen for det han hadde gjort eller fordi han mener og tror at han ikke vil få straff og at han fornekter galskapen i det han har gjort. Leste nå at han nektet straffeskyld, så jeg har vel fått svar på spekulasjonen min...

    Han har nok forskjellig han vil fortelle oss, fortelle verda.

     

    Det tilfredsstiller riktig nok vår nysgjerrighet, men INGENTING som kommer ut av kjeften på et slikt menneske har noe som helst betydning.

  5. Jeg har faktisk en positiv ting å si om Breivik, og det var at han ikke tok den feigeste av alle feige utveier til slutt: å ta livet av seg selv. Jeg har lurt litt på motivene hans for dette og kom frem til at det enten var fordi han var beredt til å ta straffen for det han hadde gjort eller fordi han mener og tror at han ikke vil få straff og at han fornekter galskapen i det han har gjort. Leste nå at han nektet straffeskyld, så jeg har vel fått svar på spekulasjonen min...

     

    hvorfor synes du det er positivt han ikke tok livet sitt?

    jeg forstår du synes det er en feig utvei, men uansett, da hadde han ikke lenger hatt eksistens på denne jord, noe som ville vert en bra ting.

  6. Jødene har i de siste år blitt kategorisert som et intellignet folkeslag pga forskning og statistikk som viser at en jøde gjennomsnittelig har høyere IQ enn andre folkeslag. At mennesker som f eks Alber Einstein og flrere nobelpris vinnere er jøder har forsterket troen på jødenes intelligens.

     

    Jeg antar at dette er fakta, men det er min mening at det er tilfeldig.

    Jødene er, som den vestlige verden, den østlige verden, og ulike folkslag, sosialt konstruerte.

    Det at mange mennesker med økonomisk dominans f eks er jødiske, har med tilfeldigheter og gjøre.

    Mennesker finner sammen med mennesker som ligner på hverandre, og blir automatisk kategorisert ut fra fysisk/etnisk rase.

  7. Flau blir jeg.

    Og allikevel bidrar du med å øke lesertall og seertall. Mediene bringer det folket vil lese.

     

    Man hadde det samme når Diana døde i Paris. Alle skyldte på paparazziene som aldri lot henne være i fred, men unnlot glatt å skylde på seg selv som konsumenter av alt som media bragte til dem.

     

    jeg snakket ikke om norske mediers håndtering av saken,

    da de fleste artikler har vert konstruktive og bra relaterte.

    Og ja, jeg leste de utenlandske som jeg kritiserte, men det hadde jeg gjort viss de hadde hatt en konstruktiv vinkling også.

  8. Tja, egentlig synes jeg han burde blitt hogget av bein og armer og plassert i en fluesverm, og levd der til hans dager var talte i pine og fordervelser.

     

    Men sånn i praktisk bør han fengsel for livet.

    Eller 21 år og ++++ det som er mulig.

     

    Vi bør ikke endre en bokstav i den store røde boka. Da vinner han.

    Bra sagt.

    Ingen regler burde endres, men her bør det etter min mening gjøres unntak fra reglene, uten at de i praksis endres.

  9. Personlig synes jeg det er en skam og tragedie at media fokuserer så mye på den åpenbart syke tingen av ett menneske som har gjort dette.

    Spesielt utenlandske medier. I amerikanske aviser handlet artiklene hovedsakelig om ABB, og opplyser om yndlingsfilmene og -TV-seriene. Og med kallenavn på hendelsen (the horror in Norway feks) som om det var en eller annen estival el det var snakk om.

     

    Folk og medier burde overlatt insektet til politiet, og fokusert på å vise sin medlidenhet offer, pårørende og det som er viktig i denne saken.

     

    Flau blir jeg.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...