Gå til innhold

Loddo

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loddo

  1. Og hva mener folket om skihopp og skiskyting? I skihopp trenger man omtrent null fysisk trening. Klarer man å gå trappen opp, er man i stand til å fullføre sporten med glans. Vi kan dra en alkis inn fra gaten, sette på ham ski og dytte han ned hoppbakken, og han vil klare å utøve sporten helt fint. Like fullt er det 100% godkjent som idrett, selv i OL.

     

    Skiskyting trenger litt mer fysisk trening, da det er mer gåing involvert. Men også her er det fysiske på andreplass. Bommer man når man skyter de blinkene må man ta en strafferunde osv, så uansett hvor rask man er å gå kan man fort tape om man ikke har det mentale i orden, men har man det mentale i orden kan man spare inn mye og vinne selv om man går saktere. Men igjen, det er like fullt helt godkjent som idrett.

     

     

     

     

    Beklager å si dette, men du er langt unna sannheten her.

     

    Det er nok mye mer trening i skihopp enn du tror, og ikke minst et ekstremt slankepress. Spenst, beveglighet, stabiliseringstyrke og ikke minst kosthold er viktig for å komme langt. Og for å bli blant de beste så må det settes av utallige timer her også.

     

    Jeg datt ut når du nevnte skiskyting, får håpe du bare trollet.

     

     

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...