Gå til innhold

Lûïz Ângêl Zâpïcô

Medlemmer
  • Innlegg

    523
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lûïz Ângêl Zâpïcô

  1.  

    Venter fortsatt på seriøse svar.

     

    Du blir ikke kalt inn igjen. Skulle kjøreskolen få melding om at du trenger mørkekjøringskurset igjen, har de navn og riktig personnummer registrert på deg fra før. De vil da oppdage denne feilen. De vil sannsynligvis ikke kontakte deg engang.

     

    Jeg kan gjenta: Om du har skrevet feil, så er ikke det et problem, og du vil ikke bli kalt inn igjen, og trenger ikke forklare til noen.

     

    Så jeg blir ikke fratatt øvingskjøringsretten 31. Januar?

  2. Nei, er 99% sikker på at jeg skrev riktig. Men vil bare vite hva som skjer hvis jeg skrev noe galt. Jeg har tatt trafikalt grunnkurs, og hvis jeg blir innkalt igjen, så er det bare å si at jeg alleredet har vært på det og at de kan se i arkivet eller noe slikt og se det sammenlignet med det jeg skrev på trafiks grunnkurs, og finne feilen osv...???

  3. Jeg kommer GARANTERT til å tråkke mange på foten nå, men jeg må bare få det ut da det er en litt artig greie å tenke på, og mange har sikkert forskjellige tolkninger og bruk av uttrykket på både det positive og det negative.

     

    Jeg ser absolutt poenget i å være glad i sin kjæreste(hvorfor skal man ellers være sammen?) og å sette pris på vedkommende, men i lys av begreper som "needy/trengende", "mindreverdighetskomplekser" og "selvbilde", hva sier man EGENTLIG om en selv ved å kalle sin partner ens BEDRE halvdel? Og hvem er det som har gjort en "bra" deal og hvem er det som har gjort en "dårlig" deal nå den ene halvdelen er bedre enn den andre i ett par som skal fungere som en helhet?

     

    Hva er deres meninger om dette? Hvordan bruker og tolker dere uttrykket?

×
×
  • Opprett ny...