Gå til innhold

multiwii

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av multiwii

  1. HAHA!!

     

    Jeg tror dette blir en flopp.

     

    Folk tror virkelig at jamming av et hvilket som helst multicopter vil fungere. De skal ha et vidt frekvens spekter for å ta ned alt de ønsker, om de hadde hatt det hadde det nok ikke hver lovlig i bruk. Ikke alle flyr med return to home, GPS osv... Heller ikke 2.4Ghz som den yagi antenna de har avbildet her.

     

    Der er bare å legge seg over på 433Mhz med litt styrke så har de ikke kjangs med det leketøye der.

     

    Men de klarer sikker å stoppe en DJI phantom.

    • Liker 1
  2. Jeg begynner å bli lei av at alle skal ta betalt for alt, og det er jo ikke snakk om små summer en må ut med i løped av et år.

     

    Sa opp mitt "Ekstra" super duper medlemskap etter denne artiklen. hardware.no var bra en gang men nå er det like greit å lese gratis sider uten reklame andre steder.

     

    Det er ingen ting fantastisk med noe av det de skriver om og det er ikke mye nytt, mange ganger er det jo saker som en har lest andre steder for lengst.

     

    Det blir neppe fornyet noe her.

  3. Det jeg tror er at om man har en klatt så får man ingen luftbobler, det som skjer om en smører det ut er at du låser inn luftbobler her og der muligens. 5 klatter gir helt sikkert samme ressultat med at man trapper inne luft. En klatt vil da utnytte kapilareffekten mye bedre. Det er som å ha en vanndråpe mellom to glassplater, du vil da se at vannet presses ut. En annen ting de kunne prøvd var jo å polere overflaten på prosessoren og kjøleren for å se om det også kunne ha utslag, husker det var hipp før i tida:)

  4. Et tips til tek. Ta kontakt med skaperen av KK kontrolleren Rolf Bakke:) han er hjernen bak det hele etter min mening, en nordmann med andre ord som har bidratt stort til vi i dag kan fly rundt med billige multicopter:) det er ikke mange år siden dette var gresk for mange, ca 5 år siden. Det har hvert en helt enorm utvikling etter KK kontrolleren kom. Han fortjener å bli belyst synes jeg:) alle har kopiert den han har laget:)

    • Liker 2
  5. 20.000kr er billig. Her har man full hd overføring, muligens ikke uten delay men sikkert godt nokk for det den er ment for. Kan skrive under på at man skal jobbe godt for å få pakket så mye utstyr inni et multicopter uten å passere 20k . Har en liten doning liggende her selv som bare flyr 12min og den har passert 25k. Men selfølgelig man ender opp med en noe kjekkere radio og mer muligheter med å bygge selv. Er man ikke villig til å bygge så er dette et meget godt alternativ mener da jeg:)

  6. Av frykt for at folk skal dø bør dere opplyse om at alt dere foretar dere i denne reportasjen er fullstendig ulovlig.

    0.75mm2 ledning til 2kw varmeelement skal være minimum 1,5mm2.

    Bruke jordledning som fase til varmeelement= høl i hue.

    Mangetrådet ledning SKAL ha endehylser montert.

    Av frykt for represalier av tilsynsmyndighetene vil jeg merket denne reportasjen med

    "Ikke gjør dette hjemme"

    Hvis du skal lage deg et bryggeanlegg, les i de minst gjennom Norbryggs forum og aller helst konsulter en elektriker.

    Ser ut for at jordkablen står riktig men at de ikke har tatt bilde etter de var ferdige å koble. Skruen på varmeelementet er jord, de to kabelsko endene er hvor man kobler til L og N. Men du har rett i at 0,75mm2 er noe knapt for 2kw det er bare vanskelig å se om det er 0,75mm2 de har brukt,:) ikke så lett å få hele bildet når de ikke har lagdt ved noe koblingskjema. Det går en lampet ledning fra PID kontrolleren til SSR og den er nokk 0,75mm2 men ledningen som ligger som brudd over SSR mot varmelementet (blå N leder) kan være 1,5mm2. Rydd litt opp i det elektriske og legg ut en god guide på hvordan det skal kobles, elektro er ikke noe vanskelige greier. Men greit å gjøre det riktig når man legger det ut som en guide dere har gjort her:)

     

    Hva blir neste del? Nedkjøling;) bygge en fin varmeveksler. Stilig prosjekt jeg kunne tenkt meg å teste ut, er tross alt en x-kjølemontør selv og dette hadde passet meg perfekt:) herlig med øl! Skål!

  7. Blir spennende å se hva folk kan bruke denne til, liker godt størrelsen som lett kan passe inni et multicopter osv, det finnes også enda en som er litt mindre som er bygget på et 200-pin SODIMM. Men her må man da ha et adapter kort med breakout til GPIO, USB osv..... Men den kan også bygges enda lettere en denne om man gjør det rett. :)

     

    Flott av TEK.no å poste slike saker:)

     

    Hadde hvert kjekt med en journalist som hadde flere slike saker, div innen DIY som krysser litt innom data og elektronikk. :)

    • Liker 1
  8. Det passer fint med slike artikler nå, på jobb bestilte vi nettopp den største MakerBot Z18.

    Spent på om jeg klarer å unngå tabber når vi skal skrive ut større ting.

     

    Sikkert en kjempe god skriver:) men tabber blir det helt sikkert;)

    Mye å lære med denne hobbyen, jeg måtte avbryte printet mitt nå og heller gå i tenke boksen for å få mer fart på printinga, tok litt for lang tid med de instillingene jeg først satte opp:) plasten er ganske billig så det gjør ikke noe med litt svinn:)

  9. Flott artikkel:)

     

    Sitter selv med en clone av makerbot, "flashforge creator dual extruder" fungerer meget bra men i dag støtte jeg på litt problemer. Skulle printe ut noe som nesten tok hele print flaten, problemet mitt er at jeg bruker ABS og det warper litt i kantene. Løsningen ble så å teste ut abs juice, abs plast løst opp i aceton og så påført printflaten i et tynt lag for å få bedre heft. Nå er jeg i 8 ende time av printet ca 45% ferdig med minimalt av warp. Ca 0,5mm warp helt i kanten. Før jeg brukte dette trikset fikk jeg warp på omlag 2-3mm bare etter 5% printing. Så det ser ut for at det var en god løsning så langt:) regner med 16-17 timer langt print på denne delen:) ganske bra stress test av printeren:) håper den holder ut:)

     

    Gleder meg til neste printer artikkel:)

×
×
  • Opprett ny...