Gå til innhold

rivasavi

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rivasavi

  1. Dersom ikke du har et avtalt oppdrag har du heller ikke krav på sykepenger mistenker jeg. Tenkte på akkurat det samme her om dagen. Forsåvidt "sleskt", men du er jo heller ikke syk fra noe... Uansett de som tjener på det, ikke du :(

     

    har senebetenelse i håndleddet, noe som er ganske viktig der jeg jobber :p

  2. jobber som ringevikar via et vikarbyrå som "fast vikar", blir ringt og spurt om jeg kan jobbe da og da. Gidder ikke spørre vikarbyrået om dette, fordi jeg vet hvor sleipe og slæskete de er og hadde sikkert bare fått sparken hvis jeg hadde spurte om det, men nok om det.

     

    Har jobba der i ca 1 mnd og 2 uker, og lurer på hva slags lønnskrav osv jeg har hvis jeg sykemelder meg? hvis det har noen betydning er det lønn hver 2. uke.

     

    Spør hvis dere mangler info

  3. hei, jeg bruker som sagt utorrent, men får dårlig dl speeds på noen torrents selv om de har mange seeders. portene er åpne, men får ikke connecta til alle seedersa som står på lista. noen som vet hva dette kan komme av? får noen ganger max speed fra 1-2 seeders, men somregel bare 1-10 kb/s og når jeg ikke får kobla til alle på lista, er dette litt i det tregeste laget. har forresten ikkeno limits på max antall seeders jeg kan connect ellerno, så det er ikke det.

  4. Mokko wrote:

    Eller hva med å lage kodede plakater, som først blir oppdaget på bilder i etterkant? Som å skrive ting baklengs, eller beskjeder som leses nedover? Store bokstaver som er laget av mange små ord? Beskjeder på binærspråk?

     

     

    revenge of the nerds?

  5. Nå har det seg sånn at jeg skal flytte fra kjerringa og hu gnager om hvor mye/lite penger jeg har krav på i forhold til salg av leiligheten. Hun gikk inn med 600 000 og resten lånte vi sammen, og leiligheten står oppført 50% på hver av oss. Er det da sånn at hvis vi f.eks får takst på leilighete for 2 mill at 600 000 blir trukket fra det beløpet (som hun gikk inn med før lånet), og resten blir delt 50-50?

  6. mista lappen for 1. år og 1 mnd siden ca, og skulle få den tilbake 4 mnd etter + en bot på 8 000. blei busta for å røyke hasj ca 4 mnd etter det igjen (uten noen sammenheng med bil og kjøring) så søkte jeg om å få levert tilbake førerkortet. Fikk svar ca 2 mnd (!) senere at jeg må levere urinprøver 1 gang pr mnd i 3 mnder for å få levert tilbake førerkortet, men jeg har jo tatt straffa jeg fikk, hvordan kan de kreve prøver av meg når hasj greiene ikke hadde noe å gjøre med bil og kjøring?

  7. legen heter NN :p men får ikke bytta fastlege før hvert månedskifte og man kan visst ikke bytte lege så og så ofte. Hvertfall det det sto når jeg prøvde å bytte sist (har bytta en gang tidligere for ikke så lenge siden pga flytting, men han nye var jo 90% invalid :S).

  8. hadde en i hvert bein, men den ene gikk ikke så dypt inn så fikk pirka den ut etter noen uker med pelling. Den andre sitter midt mellom kneet og ankelen på venstre side på venstre bein. Den er vel kanskje 1 cm inn, maks. Men såret har jo grodd, så må få åpna det på en måte.

     

    Og jeg ble nok skutt med luftgevær 2 ganger, ja. Sånn jeg fikk de der.

  9. hva om jeg skaffer meg et skalpell og bare tar den ut selv, legen gjør det vel på samme måte, bare at han/hun syr igjen?

     

     

    Edit: åssen vet man om man har blyforgifning? symptomer osv, har søkt masse på google, men finner ikkeno :S

  10. hei, har nylig formatert og får ikke internett etter dette. når jeg kjører ipconfig i cmd får jeg denne ip'en: 169.254.60.102 Det er 2 PC-er på routern, og den ene pcen får nett. søkt i forumet ment fant ikke noen med det samme problemet, noen som vet hva problemet er? kan kabelen være ødelagt? funka jo rett før jeg formaterte så skjønner ikke at kabelen kan gå istykker på 1 time... :S har alle drivere osv forresten.

     

    takk for svar :)

×
×
  • Opprett ny...