Gå til innhold

summomancer

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av summomancer

  1. Hei.

     

    Ny RUST server her. Den er bare 1 dag gammel og står i Stockholm.

     

    Trykk F1 og lim inn følgende: net.connect 95.143.206.131:29415

     

    Ta med dine venner og start er RUSTent liv på denne fine serveren! Vi er 5 stykker i min gjeng som spiller en god del. Håper vi ser DEG og dine venner der inne, som venn eller fiende!

  2. har jobba som nattmobilvekter i litt over 2 år nå. trives enda med det. jobbre 15 eller 16 dager i måneden som er fulltid for meg. eneste kjipe er at kostholdet mitt er gått til helvete, men det er stort sett min egen feil. får utbetalt mellom 20 og 21k i mnd, i et av våre større vekterselskap

    • Liker 2
  3. faen,vi klarte tydeligvis å drepe cow king uten å se han... men nå har jeg ordna meg snart 300% magic find da, så skal se om det blir no forskjell.

     

    men må jeg få killing blow for at bonusen skal telle? får jo masse med CE seff, men er det et must å finishe de?

     

    gheeds luck droppa og :D

  4. swapper til en teleport-staff med charges når jeg skal TP'e. har ikke runer enda til Enigma.

     

    gikk fint en del ganger nå, men skulle TP'e bort til Chaos sanctuary, når jeg kom fram så fikk jeg connection lost. faenskap. blir kansje for stor belastning på serveren når min hær på 40 stk teleporter inn i 20-30 fiender, heh. med masse auraer, lava og faenskap så kan det vel balle på seg for gamle b.nett.

  5. trykker alltid på de standsa ja. jeg og min palavenn som er lvl 82 han også, har innsett at vi må farme bedre gear nå for komme videre uten å daue på et par lynbolter og blakke oss helt. vi har sugne resistances. mercen min har gjør ganske god skade ihvertfall, men noenganger dør han jevla fort og.

     

    alle anbefaler meg om å vente å bruke socket-questa, men blir frista. jeg har masse runer men ingenting å putte de i.

     

    lvl 85 områder ja, er det sånne portaler til helvete du finner i uteområdene i act 5?

     

    er River of Flame et lvl 85 område? må jo si at jeg vet ikke hvor vi hadde vært uten CE, fo det er jo den som dreper for oss, heh.

     

    får renske nihataks temple igjn før jeg legger meg etter vakt nå

  6. takk.

     

    ja de 2 runeorda har jeg klare, men jeg finner ikke armor som har riktig antall sockets :(

    leser mye på wikien, og har blitt mye lore-lesing og. d2 cinematicsa er pokker meg episke.

     

    har en 79 sorc også, men hu sliter i hell med resiste-mobs så jeg mekka necroen på lan. men NM farming er ho nok god til.

     

    har spilt oss opp til glacial trail nå i hell, men der er det ille. vi har ikke resistance nok til å overleve en rekke forskjellige mobs. så vi farmer nå :)

     

    har brukt Rhyme lenge nå, er det jeg går med :) har mange gode runer liggende etter all farminga, men glemmer alltid navna på runewordsa så orker ikke lete å skrive de her nå etter jobb :p

     

    finner bare ikke noe å putte dem i.

     

    edit: jeg farmer en del i nihlataks tempel. der er det lett og farme med CE

  7. jeg har og spilt diablo 2 i sjukt mange timer, men det er mange år og patcher siden.

     

    skel-mages har funket greit som support, men de er så flinke til å havne i fronten og dø. er overrasket over hvor mye de vanlige skjelettne tåler da. synd at revive IQen sucks ja, men når de først får slått litt så pleier det å hjelpe.

     

    får ta baal og meph igjen nå, så får vi se om jeg er like uheldig. får jo bare lvl 7-30 set/gule.

     

    men har ikke et MF sett enda da, ,en jeg og palavennen min skal skaffe det. må ha resistances som faen og.

  8. Ops. Burde kanskje forklart hva det er ja. Muling er vel strengt tatt et D2 ord. >_>

     

    Men hvis du lager nye games raskt etter hverdandre for å sjekke wands kan du bli temp banna som sagt.

     

     

    Men du trenger ikke nytt game for at vendors på D2 skal fornye items de har. Bare gå til en WP, ta den til en plass utenfor byen, for så å dra tilbake til byen via WP. Da skal de ha nye wands tilgjengelig.

    ok, kult :)

    men vi har også hatt samme b-nett feilen jeg nevnte ovenfor når vi har spilt lange games 3 stk sammen i timer i strekk, så har det samme skjedd et par ganger. merker jeg sliter litt i starten av act 5 nå... har ikke resistance-gear og jeg er uheldig med meph og baal drops på NM. får håpe flaksen bedrer seg. lvl 81 nå. trenger en socket-wand og et 4-socketa shield så snakker vi... runene er klare!

  9. Hva slags feilmelding får du? Blir du stengt ute i x antall minutter? Eller kommer du deg rett inn igjen? Har du sjekket event viewer for å se om du faktisk mistet tilkoblingen til nettet en kort periode?

     

     

    Også, hva driver du med når dette skjer? Har du gått raskt ut og inn av games på D2?

    blir stengt ute i et par minutter. kan ikke create game. du vet, loadingscreenen, hehe, wanderer'n står bare utenfor døra uten å få lyset i trynet. internetten min funker fint. dette skjedde også på et annet nettverk hos en kamerat på D2 lan forrige regnværs-helg. skjedde noen ganger da og.

  10. waster meg gjennom kurast bazaar as we "speak". går som faen. men må datt vel battlenet net tror jeg... er fanget i en massiv lagspike atm.4

     

    duriel med decrepify og clay colem.... vel, han slo så sent at han skadet nesten ingenting

     

    Skaff deg en teleport wand som du har på weaponswap, når du først venner deg til å ha teleport tilgjengelig kommer du ikke til å skjønne hvordan du holdt ut å traske rundt uten det. En alternativ måte å bryte opp flaskehalser er å bruke terror.

     

    Normalt bør Amp+CE fikse det meste av physical immunes. Hvis det går for tregt eller du ikke har noe "ammo" for CE prøv med lower resist i stedet for å booste skaden fra mages og eventuelle spellcaster revives. Mot bosser er det mange ganger tryggere å bruke decrepify i stedet for amp, minions gjør ikke like mye skade da, men de lever så veldig mye lengre.

    takker. skal se etter en slik wand. heldigvis har alt etter arcane sanct vært piece of cake, foreløpig.

  11. Du spiller ladder sier du, så hvorfor spiller du ikke sammen med andre? Hell er vanskelig, og har blitt mye mye vanskeligere etter årevis med patching. Det å ha flere spillere på en server gjør jo fiendene vanskeligere også, men med et balansert team er det ingen mobs som er immune mot angrepene deres.

     

    Summonmancer, eller zoo keeper, er først og fremst en support class. Du er på ditt beste sammen med andre spillere, som kan ta seg av drepinga. Summons er et helt fabelaktig meat shield.

    vet ikke helt hvorfor jeg ikke joiner games, heh... er vel redd for å bli kicka pga gearet mitt eller folk som tar tinga uten hensyn. jeg og min gjeng har linka på diablo i 10 år nå... helt siden ungdomskolen da det kom ut.

  12. takk.

     

    jeg revivet Specters som gjorde jobben for meg, det gikk ganske greit

     

    jeg hadde og flaks med at Summonar var i enden av alle teleport poralene. så nå er eg ferdig med drittstedet. Duriel next :p får se åssen det går, hahhaa.

     

    elsker summonmancer.

     

    når jeg sendte hæren min på andariel med amp dmg, så døde hu dritkjapt... men hadde vel 25 minions som hakka løs

  13. heisann

     

    ang. skade og dreping av mobs, så er det veldig lett. så fort en dør så er det CE for alle penga og XP baren raser opp. det er bare i maggot lair og arc sanct som fucker opp, for det er ikke summonvennlige steder med de trange gangene og broene. der summonsa mine står i kø og bare en eller to klarer og slå mens de andre står i tog bak :p

     

    jeg blir oneshotta noenganger av cold/fire enhanced mobs når de dør og splatter, men det lever jeg med. jeg dør meget skjeldent. syns alle summonsa mine og mercen dreper som faen. men er jo CE som waster hele grupper :D

     

    skjellettene tåler sykt mye juling også faktisk, er litt overrasket. jeg har might merc fra nightmare act 2. jeg har lest at en kan bruke TP for å samle hæren sin der du er når du går inn og ut. har ikke testet dette enda. jobber nattskift disse dager. er lvl 76 nå.

     

    tusen takk for alle svar, diablo ruler. skal prøve TP trikset etter vakt idag, så skal jeg rapportere :D

  14. hei.

     

    jeg og en kamerat har spilt gode gamle diablo 2 i mange dager nå. nå er jeg lvl 75 summonmancer og holder på i arcane sanctuary Hell difficulty. det har dukket opp noen problemer som får meg til å hate spillet litt nå, og det er ikke bra.

     

    builden min er

     

    Necromancer build møkkasiden funker ikke nei...

     

    jeg har maxa skeleton summon og mastery og corpse explosion. har ca +5 to skills på alle andre summoning skills. holder på å maxe skeleton mastery. ellers har jeg ett point i alt i summon-treet. og alle cursene utenom dimvision og de 2 under.

     

    holder på å maxe skeleton mage. revive er morsom, men AI'en på de mobsa er det verste jeg har sett på lenge...

     

    begynner å bli skikkelig lei av den dårlige AIen på alle summonsa mine inni dungeons. jeg må alltid gå først inni rom, og risikere å dø. trange ganger som i act 2 maggot lair var et sant helvete. vet at spillet er over 10 år gammelt nå da.

     

    summonsa mine har collision. det betyr at de må stå i kø og slå en etter en på det verste scenarioet. da autohealer mobben seg og det blir en evighetskamp til jeg logger av. det samme er det med en dør og på den ene siden står ett av mine skjeletter (resten har jo ikke plass) og slår på en fiende av en klynge i rommet ved siden. jeg får jo ingen lik da jeg kan blowe.

     

    så kommer det største problemet, nemlig physical immune fiender. der klarer jeg meg greit ute i det åpne, det er det null pes. men i trange ganger og broer står bare skjelettene i kø og dør en etter en mens de slår og gjør null skade. alle fiender i d2 har litt healthregen.

     

    summonsa mine klikker helt i sanctuary, og jeg er redd jeg må gi opp spillet snart, for dette er faenmeg game-breaking.

     

    og http://diablo.wikia.com/wiki/Immune_to_Physical sier jo at amplify damage skal redusere immuniteten. men de mister jo faen ikke hp. jeg blir snart gal.

     

    skal prøve litt til før jeg legger meg. tips mottas. jeg har ingen mektige alts med superutstyr jeg kan transfer. kun necroen. spiller ladder. jeg vil ikke respecce, har prøvd poison/bone og det suger. summonmancer er dritgøy.

     

    alt i alt, arcane sanctuary som summonmancer er et sant helvete,

    alle tips mottas med stor takk og glede.

     

    tor

×
×
  • Opprett ny...