Gå til innhold

idle

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av idle

  1. X1-en er nok et godt stykke over mitt budsjett, jeg tenkte mer i klassen rundet 5-7k. Lurer på om jeg går for Lenovo ThinkPad L430 http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=779142&cks=ASS&assoc=26FB581C-3DAA-4F6A-AEA0-8720D71DBD87#extra

    Den er jo litt tung (2.32kg), men tilfredsstiller de fleste andre kravene. Skulle hatt SSD, er det noen som vet om det er enkelt å bytte på Lenovoer?

  2. Hei

     

    Jeg trenger en ny bærbar, da jeg skal begynne å studere igjen. IT-utdanning, så det blir mest programmering, og akademisk skriving. Har en Asus N55SF som slepbar "stasjonær", men tasturet er så dårlig at jeg er nødt til å bruke eksternt tastatur, mus og skjerm. I tillegg er den altfor tung til å drasse med seg.

     

    Det viktigste er tastaturet. Vil ikke ha noe slark, det skal kunne gå an å skrive raskt uten at det er henger seg opp eller henger igjen, og det bør være lett å ikke treffe 2 taster samtidig. Er det chiclet-tastaturer som er tingen for tida?

     

    Så kommer batteritiden. Er det slik at en i5 bruker mindre batteri enn en i7, eller vil det avhenge av prosessorutnyttelse?

     

    HDMI-utgang er et must, og kortet bør kunne dra 1920x1080 uten problemer, ikke til spill, men til media. Skjermen trenger ikke være 1920x1080, men det vil være et pluss. Skjermstørrelsen bør være 14' eller 15'.

     

    Har sett på Toshiba P50-A-11G og A-11J (i5 og i7). Har HP/Lenovo noe liknende i relativt samme prisklasse?

  3. Fikk min n55sf her om dagen, og må bare spørre: funker piltastene på det numeriske tastaturet til høyre hos dere? Finner ingen måte å skru av NumLock på (finner ingen NumLock-tast), og hvis jeg tar shift-3 (på numpaden) kommer det frem #. Det virker som om numpadtastene er satt opp som kopier av talltastene øverst.

     

    Ellers er maskina glimrende. God ytelse, skjermen er nydelig og lyden bra til en laptop å være.

×
×
  • Opprett ny...