Gå til innhold

ethoring

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ethoring

  1. Mye meninger om autopilot her... Jeg har brukt det aktivt daglig siden tidlig i 2017. Setter det alltid på når jeg kjører langtur, fordi når det brukes riktig som førerstøttesystem reduserer risiko for hendelser vesentlig. Skjer det noe styggbrått, så bremser og manøvrere bilen langt kjappere enn min homosapiens 1-2sek reaksjonsevne klarer. Og blir jeg distrahert av noe i sidesynet eller i baksetet, så kan jeg faktisk snu meg et kort øyeblikk da jeg vet at bilen holder filen, farten og stopper om noen foran bremser.

     

    De luringene som krasjer med summon, skulle nesten tro det var med vilje. Man holder inne en knapp på mobilen kontinuerlig. Slipper du den, så stopper bilen. Så juridisk er det du som kjører, og må ta ansvaret for det som skjer.

    • Liker 2
  2. Firefelts bro??? -Hardangerbrua, Askøybroen, Norhordalandsbrua og mange andre broer med mellomstor trafikk har to felt. -Når denne broen er planlagt med fire felt mistenker jeg det er for at de ikke ønsker at broen skal bli bygget i det heletatt.

     

    På animasjonen er det også en ganske lang undersjøisk tunell. -Hvor er det denne broen egentlig går? Omveien skal gå over Otrøya vil det vel uansett være mulig å seile på andre siden av øyen om det er tunell på den ene siden? Da trenger man kanskje ikke en så høy hengebro?

     

    1. Trafikkmengden på Hardangerbrua er vel om lag 1600 kjt/døgn. På denne brua er det beregnet ÅDT 12000 år 20 etter åpningsåret.

    2. Tunnelen må være 4 felt (tunnelsikkerhet, rømningsveger), dumt å snevre inn til 2 felt før brua?

    3. Brua har et hovedspenn på om lag 1,6 km. Dette er så langt at det er veldig fordelaktig å gå opp til 4-feltsveg for å øke bredden og stabiliteten på brutårnene. Hardangerbrua du viser har et hovedspenn på 1,3 km, og det var utfordrende nok med smal 2-feltsveg der.

    • Liker 1
  3. Fatter ikke hvordan dere kan gi denne mobilen 8/10. Dårlig lyd i samtaler og ustabil dekning? Den er med andre ord dårlig på det mest essensielle man bruker en telefon til. Hvem bryr seg om skjermen er god eller maskinvare er kraftig når en telefon til 3000kr er dårlig til å ringe med,? De punktene dere trekker for burde gi telefonen maks 6/10.

     

    Ja, hvis en kun leser punktlisten og ikke karakteren, så er jo dette overhodet ikke en telefon man ønsker å kjøpe. Dekning som varierer så mye at man blir forvirret!? Vi er nede i nederste kvartil av poengskalaen etter min mening.

    • Liker 4
  4. Bitcoin. Skjønner ikke at noen gidder...

     

    Dine penger er "verdipapiret" på ditt utførte arbeid i skogsdrifta, fisketråleren, bak kassa på Rimi eller hvor du nå jobber. Og så velger du å veksle det inn i noen tenkte bits og bytes som en algoritme skrevet av en ukjent forfatter utsteder etter en uforståelig logikk?

     

    Lykke til. Vil du kjøpe luft av meg kanskje? O2-molekyler? I motsetning til bitcoins er de faktisk anvendbare til å gjøre opp i ovnen om ikke annet... Krever bare litt ved og varme...

  5. Jeg har kassettspiller i bilen og knekt radioantenne, så stereo brukes i praksis aldri. Fikler ikke med noen ting, skriver aldri sms, men snakker selvfølgelig i telefonen om noen ringer (ulovlig).

     

    Lurer på hvorfor loven mener jeg er mindre trafikksikker enn en som har fastmontert mobil og surfer, sender sms, bruker GPS montert montert midt i frontruta og hindrer sikt, fikler med håndfriledningsspagettien og røyker i bilen sin. (alt dette er lovlig).

     

    Støtter lovutvidelsen så også sistnevnte tenkte sjåfør kjører ulovlig i likhet med meg.

  6. "Patentet dreier seg om bruk av Apples teknologi for å finne ting som telefonnummer og navn i tekstfelt, og gjøre den om til klikkbare lenker."

     

    Apple har mao. patentert en helt selvfølgelig funksjon som hvem som helst kan tenke ut at man trenger, og hvem som helst som kan programmering - hvordan man implementerer.

     

    Lurer på å ta patent på måten jeg puster på. Alle andre som vil puste vha lungemuskulaturen må herved betale royalties til meg, genialt (?)

    • Liker 7
×
×
  • Opprett ny...