Gå til innhold

olundberg

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olundberg

  1. Forøvrig kan vel omtrent alt i den listen også kjøre på linux, med unntak av MS office (duh). Og selv der finnes det alternativer. Og det er lock-in, da får du seile din egen sjø. Det er et aktivt valg tatt en gang det og.

    Nå er det forskjell på office og office, i f.eks en bedrift sammenheng der det er 30 000 brukere, og det blir bestemt at f.eks .intranett skal basere seg på sharepoint nytter det ikke med komme libreoffice. Da må du ha MS Office, og du må bruke IE for full integrasjon med browser.

    Det er heller ikke støtte for nyere enn exchange 2007 i f.eks evolution. Og ja man kan bruke pidgin til chat mot lync server, men nå er det jo ikke pga. chat en bedrift innfører lync heller.

    • Liker 2
  2. Etter å ha bannet over alt som var galt med W8 og uttalt at jeg ALDRI skulle bruke det på annet enn pads/phones, har jeg endt med å "svelge et par kameler".

     

    Når jeg tryna W7'n min og det ble nødvendig å reinstallere ble valget W8, jobber jo med IT så installerer jo ikke gammel programvare.

    Ekstremt mye banning og kjøp av Start8 til $5 i de første timene, endte med avinstallering av Start8 og noen litt mindre "tweaks" gjorde at laptopen ble reformatert ca 6 timer etter desktopen.

     

    Største irritasjons momentet nå er at stavekontroll/autocorrect ikke blir skrudd helt av i "metro apps" selv om man skrur av instillingen i "general"

     

    Til dere som klager over at restart/shutdown er så tungvindt på stasjonær og ikke tilpasset denne typen bruk.

     

    bank tel start knappen og skriv 1 av 2 "shutdown -r -t 1/shutdown -s -t 1"

     

    evt. lag dere app-shorcuts for dette: "%userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs"

     

    Det å måtte flytte hånde over på muse er jo trossalt tungvindt !

    • Liker 1
  3. Ingen som bruker ad-block plus på chrome?

     

    Sitter på 3G nett og må gjøre sidene så lette som mulig å laste.

     

    Om du bruker Opera kan du aktivere "turbo" som komprimerer størrelsen på nettsiden slik at det går raskere å laste. Med opera kan du også lett blokkere uønskede elementer.

     

    Ok da prøver jeg, fant ad-block for Opera, noe bedre?

     

     

    Noe jeg savner fra FF som jeg ikke finner til Chrome er InstantFox, finnes det til Opera? Så en kan søke direkte fra URL feltet i div søkemotorer?

     

    Se øverst på side 2 i denne forum tråden. Der er det forklart hvordan du legger til egne søk, disse søkene blir også synket med "opera link" hvis du har flere pc'r. Dermed trenger du kun legge dem til 1 gang.

    Eks: så har jeg direkte søk som: "i the departed" < søker da etter the departed på imdb

     

     

     

     

     

     

  4. Nå er vel ikke ultraportable ment for gaming heller da, er jo ikke noen stor opplevelse å spille/se filme på 13.3 eller mindre skjermer da. Ultraportable er jo ment for å være et arbeidsverktøy for folk på farta, nok futt til at du ikke river håret ut av hode av fortvilelse, men fortsatt portabilitet og lang batteri levetid.

     

    Som nevnt lenger opp, skulle jeg hat ny bærbare hadde jeg prøvd å vente på ivy bridge. Kan du ikke vente vil jeg anbefale beste bærbare jeg har vert borti, og blir mest sannsynligvis aldri bærbar fra noen annen produsent heller. Thinkpad X220 :)

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...