Gå til innhold

Counter

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Counter

  1. Hmm, er du ute etter FPS spill?(ikke ta det opp feil men FPS=FirstPersonShoter:D.) Kan jeg da anbefale UT2k3, Doom III kanskje litt scary ;), Counter Strike 1.5 (vent til Condition Zero kommer) og til slutt som du nevnte at du spilte QUAKE III ARENA!!! Hvis du er ute etter LAAANGE spill, så velg Neverwinter Nights (sry men det er RPG.. Men de er grusomt LANGTENKELIGT)

  2. Enter the Matrix, Halo (når det kommer), Unreal Tournament 2003 (kjør på med råest grafikk :woot: ) BF 1942, Counter Strike (ikke spessa bra grafikk, men det er rått spill), Mafia, Soldat (det er 2d, bra grafikk og mojo på nettet :p), og til slutt (endel spill som ikke er ute ennå..) Doom 3, Quake 4/IV og seff Half Life 2!!!!

     

    det var mine råd :yes:

  3. Jeg har nylig lagt inn Unreal Tournament 2003.. Og dt er en ting som irriterer meg noe grossalt.. Når jeg starter opp spillet, så kommer Unreal Tournament 2003 opp i et lite vindu. sikkert tegn på at disken kjører eller.no så blir den borte igjen (det er da det normalt skulle gått rett inn i spillet) så skjer det ikke noe mer :-? noen som har opplevd samme problem og har funnet ut noe av det? hadde vært hyggelig med svar.

  4. Det kan som sagt før være at dere har 2 o.e ulike versioner, eller det kan være at du ikke har konfigurert ipen riktig, det beste er og sette den på obtai IP adress automaticly, da tipper jeg at det funker, hvis ikke det gjør det så KOPIER det over fra en annen som det funker hos ok? :wink:

×
×
  • Opprett ny...